Fitpobyt z Instagym
Ahojte, boli ste uz niektora na fitpobyte cez Instagym? Maju taku zvlastnu komunikaciu, nikto sa nam na dva emaily neozval. Ako keby to ani nechceli predat 🙂
@melanta telefon zdvihli, je to velka firma, ale teda na cenovu ponuku cakam tyzden…
To by ma celkom zaujímal taký fitpobyt 🙂
@buberova maju ich viacero v ponuke, pozri instagym. Ale teda komunikacia biedna, tak chcem zistit, ci uz niekto bol a aj spokojny…
Kamarátka tak bola a pochvaľovala si, ona s nimi aj pravidelne cvičí. Tiež som rozmýšľala, že by som sa na to dala 🙂
@gabriela_obzerova nerieš, je to banda idiotov. Nie instagym, ale cestovka, ktorá im to organizuje. Je to firma Pelikan, arogantné, nechápavé slepice. Hotely sú tiež otras. Zas nie chyba instagymu, oni sa spoliehajú na tie pelikanky. Aj do trópov a exotiky sa lieta mimo sezóny, a potom sedíš na hoteli lebo monzun alebo kosa. Na ten balík balkánskych služieb mega predražené. Za tie isté prachy môžeš ísť v sezóne za all inclusive. Bacha aj na to, že Pelikan ceny nie sú ani konečné, napríklad v cene nikdy nie je väčšia batožina ako príručná, niekedy ani letenka, častokrát ani strava, takže cenovo prehnaná akcia. Samotné trénerky sú súper, ale kým sa cez tie ťavy ptepracujes k pobytu, tak prídeš aj o chuť žiť.
@vera7777 no ano, nakoniec som nesla, lebo mi na email ani nikto neodpovedal a ani telefonicky sa nepodarilo… Tak neviem, kto tam vobec chodi, ked sa s nimi neda spojit, jedine rovno objednat… Pre mna nedoveryhodne

@gabriela_obzerova nebola som, ani som nikdy neplánovala, ani neviem, čo to je. Ale ak niekto niečo predáva a 2x neodpíše na mail, stráca pre mňa akúkoľvek dôveryhodnosť a už by som nekúpila od neho nič. Kamarát z PK robieval pred koronou takéto pobyty, viem, že si ženy pochvaľovali.