Grécko - medúzy

dynnora
11. jún 2015

Dobrý deň, chcem sa opýtať na more v Grécku (plus ostrovy) - počula som dosť o medúzach...je ich naozaj tak veľa? Aj pri pláži alebo až ďalej v mori?

Ďakujem za vaše informácie 🙂

janickacrazy
11. jún 2015

@dynnora Naši boli v Grécku s mojím synom a žiadne medúzy nevideli a ani ostatní Slováci, čo tam s nimi boli, bolo ich plný autobus, nikto medúzy nevidel a to plávali aj dosť daleko v mori od brehu. Toť naša skúsenosť, ale tak všade to nemusí byť rovnaké.

vika35
11. jún 2015

@janickacrazy boli sme na Krete a Rhodose a meduzy sme nemali. Nasi boli aj na inych greckych ostrovoch a tiez nemali meduzi tak neviem.
Zato v Bulharsku ich bolo pozehnane aj male aj velke.

marivka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malabiba
11. jún 2015

@dynnora ani ja som nikde v Grécku, ani na ostrovoch medúzu nestretla

janka279
11. jún 2015

@dynnora my sme videli vela meduz pri plavbe lodou dalej od brehu. To bolo v Grecku, Olympic beach. Pri kupani na plazi pri hoteli sme sa s meduzami nestretli (ani na Olympic beach, ani na Rodose, ani na Kose).

svetluska82
11. jún 2015

@dynnora ja som bola 3 krát v Grecku Thassos a Zakynthos a meduzy ziadne, more nadherne, Chorvatsko sa moze schovat uplne najkrajsie a najlacnejsie dovolenky, kedze sme sli busom. Pre nas Grecko jednotka vo vsetkom. A to sme narocni klienti pobehali sme aj Afriku aj drahe hotely.

lucia466
11. jún 2015

Grecko Zakynthos bez meduz, v Bulharsku sme sa s nimi obhadzovali :-/
Odporucam tento grecky ostrov, je tam jedna z naj.plazi Navagio. Neskutocny zazitok 😉

dynnora
autor
12. jún 2015

@lucia466 Lucka, prosím Vás, viete mi povedať v akej oblasti ste boli? Pretože uvažujeme nad Zakynthosom a chceli by sme určite vidieť tú Navagio pláž 🙂 Cez akú cestovku ste šli? Ďakujem 🙂

lucia466
12. jún 2015

@dynnora cestovka aeolus taktiez max spokojnost aj s delegatom. Ubytovana som bola v casti Argassi, studio s ranajkami-svedske stoly max spokojna. Vygooglim presne to studio. Na Zakynthos som sla hlavne kvoli tej plazi Navagio , musela som tam vkrocit 🙂 inak ako lodou sa tam nedostanes lebo je to medzi skalami. Bola som na plavbe okolo celeho ostrova -stalo to okolo 20e , su zastavky ako delfinia jaskyna, modre jaskyne, krasne zatoky a klinec je plaz Navagio kde ale zakotvi len v pripade krasneho pocasia. Mala som to stastie. Na plazi smie kazda lod kotvit max hodinu, striedaju sa tam jak na pase. Aj policajti na clnoch stopovali lode 🙂 ozaj odporucam toto bola najkrajsia dovolenka.

lucia466
12. jún 2015
joliette
12. jún 2015

my sme boli na Olymskej riviére a mali sme veľa medúz a dosť štípali

lucia466
12. jún 2015

@dynnora. Sorry bez ranajok tie svedske stoly som mala inde tusim v bulharsku ci chorvatsku ci kde.nejak sa mi to mota 🙂 toto bolo cisto bez stravy.nedaleko je pekna plaz a chodila som aj busom do oblasti Vassilikos na jednu naaadhernu plaz. Proste top dovca

anavila
12. jún 2015

My sme boli na olympic beach (paralia) a tam sme videli meduzu pri brehu, ale len raz, asi sa zatulala, bola nadherna, ale nikomu neublizila, nebolo mozne ju prehliadnut, bola velka ako ludska hlava. takze boolo to len raz a len jedna.

woman04
29. júl 2015

..v Grécku som medúzu ešte nevidela...
@dynnora na Navagio sa ide pri plavbe okolo ostrova úplne naposledy a je to tam plné ľudí a lodí..ale je to krásny výlet,oplatí sa..ale super je ešte si zaplatiť výlet s malou loďkou,to nie je okolo celého ostrova..ide do jaskýň úplne dnu,tie veľké len do niektorých a na Navagio idú hneď ráno a to tam nebol nikto..bolo nás asi 10 na celej pláži a to bol zážitok...určite kupovať výlety od miestnych... 😉