icon

Hľadám mamičku na dovolenku s deťmi

michaelacalvo
22. jún 2024

Ahojte,

Volám sa Miška, mám 34 rokov a 2 chalanov vo veku 2 a 3 roky a veľmi rada by som ich zobrala opäť k moru , ale chceli by sme parťákov/čky 🙂

Moji chalani sú veľmi živí , ale veľmi spoločenskí a ja osobne mám precestovaných 82 krajín sveta, hovorím anglicky a španielsky a milujem dobré jedlo, víno, rada a veľa rozprávam a smejem sa.

Ideálne by sme chceli ísť niekde na Last Minute čím skôr s All Inclusive ponukou s odletom z BA, keďže variť sa mi na dovolenke extra nechce, ale vieme sa dohodnúť.

Budem rada, keby sme našli nejakú mamičku, ktorá by taktiež nemala kamarátku, lebo robota, lebo peniaze, lebo lebo 🙂

Ďakujem a prajem pekný deň.

P.S. Nevyžiadané rady sú veľmi vítané. Aspoň sa zasmejem.

Pekný deň.

anjelicek26
22. jún 2024

82 krajin sveta😅🤣Pobavila som sa.. svokra ci mama s vami nechce ísť? Už sme boli aj s kamoškou a deťmi ale 2+3 ročne s batožinou na to potrebuješ niekoho s prázdnymi rukami a nie vlastnými deťmi...

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@anjelicek26 pobavila prečo? Moja svokra aj mama sú veľmi choré, otec mi už nežije, takže bohužiaľ nie. Prázdne ruky nepotrebujem, chceme parťákov 🙂

barcinka13
22. jún 2024

@michaelacalvo ja sa síce nepridam, lebo mam ešte malé babo ale fandím ti 🫶 krásny pocet krajín si pochodila☺️

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@barcinka13 ďakujem pekne. Ja som to myslela hlavne v tom zmysle , že viem aj všetko sama naplánovať atď. 🙂

ptvw
22. jún 2024

Aj ja Ti veľmi fandím, ak mas nejaký travel blog rada si pozriem 😊

@anjelicek26 tak aj tento chlapcek má tiež veľa nacestovaneho s rodičmi už od malička, veľmi dlho som ich sledovala http://www.sasajede.cz/

mirkam3
22. jún 2024

@michaelacalvo ahoj. Ja sa síce nepridam, ale dám ti taký tip. Ak máš pribliznu preferenciu a uvedies rovno aj cca termín, lokalitu, pripadne už aj konkrétny zájazd, ktorý teba oslovil, možno sa oveľa skôr niekto “ulakomí”. Ľudia totiž čiasto nemajú predstavivosť 😉. Nám s mužom toto vychádza, keď chceme partakov na chatu. Na všeobecnú “výzvu” nikto nic, ale ked priamo prideme s konkrétnou ponukou, hostia nikdy neodmietnu.

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@ptvw Ahoj. Ďakujem pekne. Jasné, cestovanie je láska 🙂

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@mirkam3 Ahoj. Ďakujem pekne za radu. Takže, ideálne minimum 8 dní , All Inclusive, destinácie Grécko, Taliansko, Chorvátsko, Turecko, Grécko, ale vieme sa prispôsobiť. Ja viem nájsť ponuky, keď bude mať niekto záujem, lebo je toho naozaj veľa. Cena s Last Minute za nás troch momentálne vychádza ideálne tak do 1500 eur, za dvoch tak za 1300, ale hovorím, vieme sa prispôsobiť a môžem to naplánovať aj ja bez All Inclusive a cena by bola o dosť nižšia. Pekný deň prajem ešte 🙂

marcellka32
22. jún 2024

Ja len že to musíš najprv spoznať človeka to nejde takto, mňa by odradilo: rada a veľa rozprávam....lebo niektorým ľuďom ľuďom sa nezavru ústa ako je deň dlhý a potom je to únavné, treba nájsť balans, za ďalšie píšeš že máš živé deti, ty potrebuješ okolo nich sa točiť, a ďalšia mamička zas okolo svojich detí...
Ja potrebujem aby parťák aj bol ticho chvíľu ;)
A to nie sú nevyziadane rady, len taky nazor k tvojmu inzerátu

klotildabazarik
22. jún 2024

@michaelacalvo ved tam sa s niekym zoznam sak hadam nejdete na lazy😂

elenajezova
22. jún 2024

@michaelacalvo jasne, to aj ja hovorím. Cestovanie je láska. Aj ja milujem cestovanie.

danica2711
22. jún 2024

pri všetkej úcte, kebyže sa aj vyberiem na dovolenku s celkom neznámou ženou, tak chcem ju aj jej deti aspoň trošku predtým spoznať, nie že last minute

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@marcellka32 To je úplne v poriadku, že Vás by to odradilo, niekoho druhého zasa naopak 🙂 tak isto Vy by ste potrebovali niekoho spoznávať možno týždne a niekto druhý zasa nie. Každý je iný a preto je život taký krásny.

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@danica2711 to je super, že by ste to potrebovali. Mne by stačilo pár stretnutí pred dovolenkou 🙂

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@klotildabazarik to je síce pravda, ale radšej by som s niekým išla už odtiaľto 🙂

danica2711
22. jún 2024

@michaelacalvo veď o tom hovorím, pár stretnutí. Ale pri last minute to nemusíš stihnúť

klotildabazarik
22. jún 2024

@michaelacalvo ja by som šla ale niesom mamicka s detmi😂

michaelacalvo
autor
22. jún 2024

@danica2711 Last Minute je aj o 2 týždne a nie len o 2 dni 🙂 Popripade sa vieme spoznať a potom nájsť LM zájazd 🙂

michaelacalvo
autor
23. jún 2024

@klotildabazarik môžeme si napísať. Môj FB je Michaela Calvo.

sisik26
21. júl 2024

Ahojte ,aj ja hľadám nejakú maminu spolucstovatelku

michaelacalvo
autor
26. júl 2024

@sisik26 Ahoj. Prepáč, až teraz vidím tvoj príspevok. Kľudne si môžeme popísať priamo na FB. Moje meno je Michaela Calvo. Ďakujem 🙂