icon

Hľadáme mamu s dcérou na spoločnú dovolenku

lomka317
Dnes o 11:19

Hľadáme mamu s dcérou na spoločnú dovolenku 14.7-26.7.2026 na zájazd. Dcéra ideálne aby mala tak 11-15 rokov. Je to zájazd kde sa ide do 7 krajín: Kosovo,Srbsko, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Čierna Hora, Chorvátsko a Severné Macedonsko. Moja dcéra bude mať 14 rokov tak ideálne v tom veku dievča. Kto by mal záujem rýchlo píšte lebo už sú len 4 voľné miesta ak by sme to nestihli sú aj iné dátumy ale boli by sme radi ak by sme stihli tento dátum lebo nám najviac vyhovuje. Ked tak nejeké otázkz všetko by som vám povedala v súkromných.

Strana
z2
anonym_2b9957
Dnes o 11:26

@lomka317 Dufam, ze dievcata tam nejdete predat.

anonym_3e5ea6
Dnes o 11:28

to nie je zajazd, to je rychle prevezenie sa autobusom po tolkych krajinach za taky kratky cas

anonym_94658e
Dnes o 11:31

Buď auto a vlastné tempo, alebo 1-2 krajiny.

maca1984
Dnes o 11:35

Po tejto " dovolenke " si rovno vyhraď čas na dovolenku. Byť 7 dní v autobuse je veľa aj na vola.

lenka.25
Dnes o 11:45

Za toto by mne. Musel niekto zaplatiť aby sim to absolvovala 😁 . Prepac , ale pýtala si sa aj dcéry čo ona na to . Moje baby by ma rovno poslali niekam 😁

anonym_81bd64
Dnes o 11:49

To je akože k čomu dobré?Si samé nevystačite?

anonym_dea791
Dnes o 11:57
@lenka.25

Za toto by mne. Musel niekto zaplatiť aby sim to absolvovala 😁 . Prepac , ale pýtala si sa aj dcéry čo ona na to . Moje baby by ma rovno poslali niekam 😁

@lenka.25 podobne, nevidíš poriadne z ničoho nič, väčšiu času sa natriasaš v autobuse a ešte ako bonus môžeš niekde trčať v zápche 😀. A nie som ani náhodou typ, ktorý na dovolenke lehní v rezorte týždeň na pláži, mám za sebou aj poznávacie dovolenky, ale nie tyou štvaná zver.

anonym_86a137
Dnes o 11:59

@lomka317 na toto by som sa nedala nahovoriť, ani keby si mi ten zájazd zaplatila.

anonym_d176c2
Dnes o 12:15

@lomka317 do týchto krajín s cudzími ľudmi a 11-15 ročnou dcérou by som nikdy neišla, ani zadarmo ako bolo vyššie spomenuté.

lomka317
autor
Dnes o 12:23
@anonym_81bd64

To je akože k čomu dobré?Si samé nevystačite?

@anonym_81bd64 Vystačíme ale chcem aby si aj dcéra našla nejakú partáčku.

lomka317
autor
Dnes o 12:23
@lenka.25

@lenka.25 Áno pýtala som sa dcéry a povedala že by rada išla.

lomka317
autor
Dnes o 12:27
@anonym_dea791

@lenka.25 podobne, nevidíš poriadne z ničoho nič, väčšiu času sa natriasaš v autobuse a ešte ako bonus môžeš niekde trčať v zápche 😀. A nie som ani náhodou typ, ktorý na dovolenke lehní v rezorte týždeň na pláži, mám za sebou aj poznávacie dovolenky, ale nie tyou štvaná zver.

@anonym_dea791 Moja kamoška tam bola tento rok s rodinou a áno veľa času trčali v autobuse ale mali dosť aj prechádzok a spoznávanie tých miest kamoška nám to veľmi odporučila áno veľa času ževraj boli v autobuse ale dosť chodili aj a v zápche čo mi písala neboli vôbec a tá dovolenka je skôr pre rodiny s väčšími detmi aby sa aj oni niečo naučili. Áno chcú ležať na pláži radšej ale toto je veľmi zajimavé.

maca1984
Dnes o 12:29
@lomka317

@anonym_dea791 Moja kamoška tam bola tento rok s rodinou a áno veľa času trčali v autobuse ale mali dosť aj prechádzok a spoznávanie tých miest kamoška nám to veľmi odporučila áno veľa času ževraj boli v autobuse ale dosť chodili aj a v zápche čo mi písala neboli vôbec a tá dovolenka je skôr pre rodiny s väčšími detmi aby sa aj oni niečo naučili. Áno chcú ležať na pláži radšej ale toto je veľmi zajimavé.

@lomka317 na koľko z tých dní je niekde ubytovanie ?

anonym_dea791
Dnes o 12:30
@lomka317

@lomka317 naučiť sa niečo dá aj ináč, ako tráviť väčšinu dovolenky v autobuse.

lomka317
autor
Dnes o 12:30
@maca1984

@lomka317 na koľko z tých dní je niekde ubytovanie ?

@maca1984 Prvá noc je v autobuse a ostatné noci už sú normálne v hoteloch.

anonym_c425a6
Dnes o 12:34
@lomka317

@maca1984 Prvá noc je v autobuse a ostatné noci už sú normálne v hoteloch.

@lomka317 Kolko eur vyjde tento vylet na hoteloch s izbou vzdy pre 2 osoby. Teda matku a dceru? Len zo zaujimovosti sa pytam 🙂

slavomira236
Dnes o 12:51
@anonym_c425a6

@lomka317 Kolko eur vyjde tento vylet na hoteloch s izbou vzdy pre 2 osoby. Teda matku a dceru? Len zo zaujimovosti sa pytam 🙂

@anonym_c425a6 este pripocitaj stravovanie kefze v hoteloch budu max ranajky

ivanaks
Dnes o 12:54

Keď som bola mladšia a hlavne slobodná, tak som absolvovala podobný zájazd - Taliansko, Francúzsko, Španielsko a Portugalsko a potom na ďalší rok Nemecko, Poľsko, Švédsko a Nórsko. Bolo to úžasné, nepotrebovala som parťáčku/parťáka, tých som si našla na zájazde. Čím som staršia, tým sa mám radšej a už by som do toho nešla, hoci videla som kus sveta, spoznala super ľudí a oba programy boli fantastické. Tiež sme v buse spali len 1-2 noci, inak po hosteloch, ALE ... V hosteloch sme mali len raňajky, síce prvé dni sme si vystačili s jedlom z domu (mala som si sebou rýchlovarnú kanvicu, takže som večere mala typu Vifon), ale ku koncu si už nechcel zelený chlieb a na nákup sme mali voľno až raz (na oboch zájazdoch)... No a čo sme tam riešili po 3. dni všetci, bola otázka vyprázdňovania. Nie každému sa chce/dá na povel (ráno sme z ubytovania odchádzali aj o 4:00, 5:00 a na ďalšie prišli až o 20:00, 21:00), takže v polovici zájazdu sme už všetci trpeli zápchami, lebo na benzínke, kde sme stáli cca 20 minút, si sa ledva dostal na dámske WC na malú potrebu, nieto na veľkú a "na lyžiara"... Nie, z tohto som už vyrástla a svojmu decku by som to tiež nerobila, aj keď tie zážitky boli fantastické.

anonym_d8de5a
Dnes o 13:50
@anonym_d176c2

@lomka317 do týchto krajín s cudzími ľudmi a 11-15 ročnou dcérou by som nikdy neišla, ani zadarmo ako bolo vyššie spomenuté.

@anonym_d176c2 to je aký obmedzený nazor

svetlonos
Dnes o 13:52

@lomka317
pocuj toto je fakt blby napad. Asi takato volovina bude aj lacna a preto chces ist. Ale rozmysli si to. Ta kamoska asi nikdy na riadnej (vobec nemyslim extra drahej!) dovolenke nebola, preto to nadsenie.
My sme ako decka takto chodili busom do Talianska a Spanielska tak dva dni. Zazitok ale dodnes mam nervy z curania vedla cudzich ludi v akoze kricku. A na povel nehrozi dodnes okrem tehotenstva.
Bola som aj na spoznavacom zajazde po Europe, ale lodou! To bolo skvele! Jedlo ai 22 hodin denne k dispozocii, velke priestory na palube, bazeny, divadlo, bary, obchody, kaviarne.
Takmer denne sa stalo niekde, Santoriny bolo krasne, casu dost. Kzo chcel isiel tam vyletovat, istal na olazi alebo lodi. Nik ta nehnal ako besneho psa. Bonus - deti do 6 rokov zdarma. Pozreli sme 5 krajin a krasa. Aj zazitky aj pokoj aj relax.
To co ooisujej ty je katastrofa pre Cinanov, ktori sa na takuto dovolenku dostanu raz za zivot a ti to radi absolvuju.
Nesla by som ano zadarmo a tie krajiny, no...
Boli sme v Chorvatsku aj Ciernej hore ale na dovolenkach, to budis ale Kosovo a Albansko busom - to nie.
Fakt si to riadne premysli a ver, ze take wou to nie je. Cudujem sa, ze ludia im na to este skocia a platia. Je zo tzv. "masove odservirovanie" ako na beziacom pase.
Tvoja dcera to nezazila takze chce ist. Ved ona sa rychlo spamata a ty tiez. Wc tu uz boli spomenute, des a hroza a seduet ooroti vc v buse vie byt tiez kolkokrat uzas 😵‍💫.
Ludia ti ta celi cestu prdia, grgaju vydavaju kadejake zvuky, mlaskaju, nedaj Boh ked niekto ochorie! Tuez si vedia vypit a ta aroma v buse potom, hmmmm... Mam autobusmi odcestovane par rokov dlhsie trasy cez noc, viem o com pisem. Otec robil sofera takehoto Busu tiez.
A partacku pre nu chces? Upne toto zla prilezotost. Toto je zajazd plny stresu alebo este tak ore 18 - 20 rocnych, ako uz niekto pisal.
Sorry, viem ze odveci a cakala si uplne ine reakcie, no mozno to zvazis a zachranis vam ten cas na skutocnu dovolenku 🙂.
To je "dovolenka" za trest!

anonym_d176c2
Dnes o 14:15
@anonym_d8de5a

@anonym_d176c2 to je aký obmedzený nazor

@anonym_d8de5a tráviť dovolenku s úplne cudzími ľudmi a tralákať sa s dieťaťom12 dní busom v horúčavách po albánsku, srbsku, kosove.. je podľa mňa dovolenka pre obmedzených.

anonym_65326b
Dnes o 14:18

@lomka317 Hádam si nemyslíš, že niekto by takto s vami išiel ako s cudzími. Každý má svoju rodinu a s ňou trávi čas a zájazd i tak neatraktívny.

betulinka1
Dnes o 14:22

@lomka317 za mna super. Autorka nepocuvaj, ze je to blbost. Podla mna super, ak dcera chce ist. Uvidite vela miest, autobus bude vela stat na miestach o ktorych vam aj vela povedia. Bude to únavne ale budete spokojne, budete mat zážitky.

anonym_4fc441
Dnes o 15:11

@lomka317 12 dni, 7 krajín plus cesta. Matematika nepustí. To uvidíte v každom štáte 1-2 metropoly a ináč iba diaľnice a odpočívadlá. Ved itinerár si asi sama videla, keď už zhanaš partakov. To znie ako dovolenka na Slovensku stylom “idem na pol dňa do BA aj do KE a autobusom zastavíme možno tak niekde pozrieť na výhľady pod Beckovom, pod Tatrami a pod Spišským hradom.” No dakujem pekne za take zážitky… Asi veľa necestujete, ináč by si nad týmto fakt ani nerozmyslala.

Dnes, v ére leteniek, ktoré možno zohnať ľahko aj v akcii za 19 eur (resp aj v sezóne určite do 100e), by som takto v živote memrhala svoj vzácny dovolenkový čas. A dupľom nie, ak mám hlbšie do vrecka a na dalsiu dovolenku nepôjdem zas o mesiac… Ak už chcete ísť busom, potom zvoľte poznávačku v 1 max 2 štátoch, nech teda aj niečo vidíte. Že dcera tiež chce ísť? No vravím, asi veľa necestujete a možno to je pre nu “lepšie ako nic” - tiež som ako dieta s rodičmi po dovolenkách nechodila, takze ak by mi niekto navrhol cestu trebars aj do Tramtarie, tak idem hoc i na streche toho autobusu… toto asi nie je feedback, pre ktorý si si prišla, no ak to nepomôže tebe, možno to pomôže pri rozhodovaní aspoň niekomu, kto uvažuje, či sa nepridat.

jaskolka
Dnes o 15:52

No na toto neviem či nájdeš ľahko "partakov"lebo to je (podľa mňa) dovolenka za trest. Máš vôbec predstavu, čo to znamená,za taký krátky čas vidieť toľko krajín?
To preletite,tak ľudovo povedané,možno hlavne námestie a ďalej do autobusu a ďalej a ďalej a ďalej...a budete také unavené,že už vás ani nebude zaujímať niečo prezerať.
Dcéra zrejme tiež netuší,čo ju čaká,lebo toto bude extra náročné. Keby že máte prehliadku dvoch -troch krajín,alebo idete na dlhšiu dobu,tak ok. Ale toto fakt bude náročná poznávacka

anonym_9d1f61
Dnes o 16:17

@lomka317 To je take pofiderné🤨 prečo by ti mal niekto veriť...

anonym_90082c
Dnes o 16:20

Akože kritériám by sme vyhoveli ale nešla by som ani keby si to zaplatila za nás.

mirkam3
Dnes o 16:36

@lomka317 zo zaujímavosti - to je tento zájazd za 1400e/osoba? 😳🤦‍♀️Alebo nejaká iná, low-cost verzia? https://bubo.sk/zajazd/balkan-na-jeden-vrz

bomba36
Dnes o 17:26

Už si niekedy na takomto niečom bola? Toto je zájazd že dokopy uvidíš z každého niečo ale dokopy prd. Zato že ti to kamoška veľmi odporúča tam ísť predsa nemusíš. Hlavne ak dcéra chce ísť radšej k moru. Možno by ste vedeli ísť napríklad vlakom do Chorvátska, ak nemáte auto.

bomba36
Dnes o 17:28
@mirkam3

@lomka317 zo zaujímavosti - to je tento zájazd za 1400e/osoba? 😳🤦‍♀️Alebo nejaká iná, low-cost verzia? https://bubo.sk/zajazd/balkan-na-jeden-vrz

@mirkam3 áno, aj ten termín presne sedí.. ani za zlaté prasa by som tam nešla. Mimochodom to je tá CK, kde sa pán majiteľ počas covidu vyjadril že s nimi cestuje len elita ktorá sa tak zachráni a plebs nech skape doma.

Strana
z2