icon

Hotel all inclusive v Chorvátsku

estrapo
15. jan 2015

Ahojte dievcata, dufam, ze niekto mi bude vediet poradit lebo uz hladania mam plne zuby.
hladam hotel all inclusive, s atrakciami pre deti cim viac tym lepsie - tobogany, smykalky , ktore by boli v areali alebo velmi blizko, s plazou vhodnou pre male deti / ideme s troma 4 rocnymi detmi/ .
dnes sme skoro zaplatili za hotel sol aurora v umagu, v katalogu maju uvedene, ze plaz vhodna pre deti. no nastastie moj drahy nasiel na youtube video a teda dost pochybujem, ze betonova plazicka s cca 2 metrovym skokom do mora a cez ktoru chodi vlacik a dalsia vedlajsia plaz s kamenmi velkymi ako vysoke tatry, su vhodne pre deti.
vopred vam dakujem za tipy, e.

Strana
z2
syja
27. feb 2015

Skus pozriet narcis alebo mimosa rabac. Osobnu skusenost s hotelmi nemam my sme byvali v girandelle ale rabac sa nam pacil. A hlavne je to blizko sk. Ponuka to aj globtour

natix
5. máj 2016

@avili ahoj mohla by som vedieť približnú cenu ? Nakoľko std boli? Dik

mircalla
5. máj 2016

ja hotel v chorvatsku neodporucam, jedine apartman. cena/kvalita velmi zla, hotely su tam dost drahe a za tu cenu kvalita dost slaba. nikdy viac, vsetko stare akoby zaseknute v 80-rokoch

natix
5. máj 2016

@mircalla a kam teda odporucas aku destináciu ..?

mircalla
5. máj 2016

@natix ja chodim do talianska, ale nie bibione a pod, ale na ligursku rivieru ku francuzsku alebo toskanske pobrezie
a nechodime do hotelov, ale apartmanov, lebo mam male deti, potrebujem vela priestoru a kuchynu
chcem tym len povedat, ze hotely su v chorvatsku slabe a drahe, oplati sa skor apartman.
ja som napriklad v turecku nebola, pocuvam same chvaly, ale momentalne sa tam uz s 2 malymi detmi bojim
mozno by som zvazila kanarske, malorku, spanielsko, sardiniu, korziku

rena40
5. máj 2016

super hotel s Ai je na Brači...Kaktus alebo Watermann resort...ale to treba objednávať už v decembri 😉

avili
5. máj 2016

@natix cenu uz si nepamätám, boli sme na 7noci, ale super bolo, hlavne pre deti.

Ja naopak hotel v Chorvátsku odporúčam. Boli sme sice len 3x, v troch rôznych lokalitách, ale ako cena, tak aj kvalita boli na vysokej úrovni. Samozrejme ak sa bavíme o 4*

maria41893
20. júl 2016

Ja si cez http://www.booking.com/index.html?aid=1159341 pravidelne bookujem hotel. Viackrat som objednavala ubytovanie a vzdy bez problemov.

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2