icon

Hotel Limak - izby

9. jún 2023

Dobry den,

nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne

autor
10. júl 2023

@mirka2405 vies prosim pridat foto izby? Lebo ja som pisala do saturu, kde som im poslala foto izby, ktoru maju na stranke a ktoru sme zaplatili, ze ci je to urcite ta izba, ktoru dostaneme. Odpisali mi, ze ano. Cize u mna by “iustracne” foto nepreslo 🤷‍♀️
Aku izbu a kolko osob ste mali zaplatene? Dakujem
A mrzi ma vasa zla skusenost… to dokaze zneprijemnit cely pobyt veru

mirka2405
Autor odpoveď zmazal
autor
11. júl 2023

@mirka2405 ach to ma mrzi… tak ja uvidim ako dopadneme … kazdopadne, dovolenka nas vysla cez 5000€, cize ak to bude hrozne, tak to urcite budem riesit… 😡
Ale aj napriek tymto neprijemnostiam, skuste si to uzit. Zelam krasnu dovcu este 🙏

mirka2405
11. júl 2023

Dakujeme, ako na nie je spinava, hnusna, len to jednoducho nie je to, za co si clovek myslel, ze plati, aj s prave s ohladom na vysku ceny, sme tu na 12 dni, inak resort uzasny, cesta trosku dlhsia, ale inaj vaetko isratne dajn. An Vam peknu dovolenku🙂

tinasos
11. júl 2023

Presne ako som si myslela, ze ked je plny hotel jul, august tak ked dostanete izbu na opacej strane tak to je riadny rozdiel.

jelus
4. aug 2023

Ahojte, chystáme sa do Limaku budúci týždeň, chcem sa opýtať, ako prebiehalo ubytovanie, prídeme v noci, tak či to bolo zdĺhavé - veľká skupina Slovákov? ... Ďakujem. A teda tie izby máme riešiť, ak to bude potrebné, alebo je to zbytočné, ak je hotel plný? Na čo si dať pozor? Late check out riešil niekto? Koľko stojí? A posledná otázka - známi boli vedľa v Kaya Artemis, spomínali komáre, je treba sa vyzbrojiť? 🙂 Ďakujem za odpovede

mirka2405
4. aug 2023

@jelus ubytovanie prebehlo pomerne rychlo, late check out 150€, ale kvoli vytazenosti hotela nebol mozny. Komare sme neregistrovali.

autor
4. aug 2023

@jelus jeeej kedy idete? My 9.8. z ba 🙂

jelus
4. aug 2023

My ideme 13.8. iba na týždeň

mirka2405
Autor odpoveď zmazal
mirka2405
4. aug 2023

ahoj... my sme už doma... na moju reklamáciu ubytovania mi Satur odpísal nasledovne :...Vybavenie, veľkosť a poloha jednotlivých izieb v tom istom zariadení nemusia byť vždy rovnaké, určité rozdiely sa môžu vyskytnúť aj v ubytovaní rovnakej kategórie a ceny. Katalógové fotografie izieb ubytovacích zariadení sú ilustračné, každé zariadenie má niekoľko typov izieb, ktoré sa môžu líšiť veľkosťou, vybavením, resp. dizajnom."... Napíš prosím, ako ste pochodili Vy s ubytovaním... odhliadnuc od toho všetkého je hotel fantastický

autor
4. aug 2023

@mirka2405 oki dam vediet. Po pravde, uz som zmierena so vsetkym a rozhodnuta nedat si pokazit dovolenku… na izbe nebudeme travit vela casu… ak sa nam nebude pacit a bude to uplna kutica, pokusim sa to riesit priamo cez recepciu 🤷‍♀️

chiara_elle
4. aug 2023

@autor, ja ti odporucam ozvat sa okamzite a riesit hned v ten den na recepcii, ak s niecim nebudes spokojna. Reklamacia v cestovke po dovolenke ti nepomoze.

Chodime cez rakuske cestovky alebo individualne. Vsetko OK.
Avsak, boli sme 2x cez slovenske cestovky, pred 5timi rokmi a teraz zaciatkom jula. Oba razy sme dostali v 5* hoteli v Turecku izbu na prizemi, vsade stara dlazba, stare vybavenie, otras kachlicky a kupelna co zodpovedalo max 3*. S vyhladom na zberne kose na pradlo, proste otras.
Dosli sme v noci, takze hned rano moja cesta viedla na recepciu. Po staznosti mi dali oba razy izby na 3 ci 4 poschodi, vyhlad do zahrady, krasne izby.
Takze ja som so slovenskymi cestovkami skoncila.

A to, kolko casu budes travit na izbe nikdy nevies uplne odhadnut.
Napriklad teraz mi 3 rocna ochorela, mala posledne 2 dni vysoke teploty. Byt na otras izbe cele dva dni s chorym dietatom by mi asi sposobilo depku. Vsak platis nemale peniaze za dovolenku, tak preco mas mat nizsi standard? To je pre mna neakceptovatelne.

autor
4. aug 2023

@chiara_elle ano urcite sa ozveme… a teda my sme zatial mali vzdy dobre skusenosti s nasimi cestovkami… tak snad to tak aj ostane 🙂

mirka2405
4. aug 2023

Nam s to s Hydroturom napr. nikdy nestalo, tento rok sme 1x Satur skusili, skoda, ze Limak predavaju len oni.

autor
4. aug 2023

Inac ked sa tak clovek zamysli, je absolutne sialene, ze vobec musi pri tak drahej dovolenke riesit obavu, zo zlej izby…. My sme tiez vzdy len cez hydro a vzty bolo vsetko ok 🤷‍♀️ tak veru uvidime, co bude teraz

mirka2405
4. aug 2023

Nic ine, ako suhlasit sa neda…toto su take maniere ako tesne po 1989…na jednej strane si clovek nechce kazit dovolenku konfliktom, na strane drihej, ked za nu zaplatim znacnu sumu, ocakavam adekvatne sluzby. Je to smutne.

autor
13. aug 2023

Ahojte, tak sa teda hlasim. Povodne sme dostali aj m malinku izbu. Ale vobec mi to nevadilo. Izba bola cista. Nic hrozne. Pekna mala izba. Z vyhladom na hotel Concord. Manzel vsak chcel z vyhladom na bazen. Normalne isiel na druhy den za delegatom. Vsetko mu pekne vysvetlil. Ten nemal ziadne vyhovorky, snazil sa nam vyhoviet. Hotel je vsak plny. Tak nas prestahovali dnes, po 3 dnoch do vacsej izby k bazenu. Ulozneho priestoru je to rovnako malo… v malej izbe sme mali manzelksku postel, jednu klasicku a pristelku… teraz mame vo vacsej jednu manzelsku a rozkladaci gauc… ak by bolo na mne vobec by som izbu nemenila… 🤷‍♀️

pleja
13. aug 2023

My sme tam boli a boli sme spokojni s izbami. Mali sme na prízemí, s výhľadom na promenádu, malo to svoje plusy - brali sme to do jedálne skratkou cez terasu. Boli sme štyria - dve deti. Tri postele - jedna väčšia - manželská, dve štandardné. Veľkosť izby v poho, čistota výborná. Pekná zladená izba do modra, Grécky štýl. Nie je to môj prvý hotel a na negatívne recenzie kukám ako puk... Jedlo na mňa málo ochutené, ja mám rada výrazné chute, ale dalo sa dochutiť. Pri jedlách boli označené alergény. Potrebovali sme bezlepkovú stravu, ochotne urobili ráno lievance a večer pizzu, boli ochotní urobiť aj cestoviny - ale bolo treba dohodnúť. Ujo nás už len videl a behal... More aj pláž čisté, dlhý pozvoľný vstup vhodný pred deti, piesok. Vzhľadom na okolité teploty bolo teplé... Tobogany pri pláži, za mňa super umiestnenie. Na transfer letisko - hotel treba rátať tak dve, až dve a pol hodiny, podľa toho koľko sa stojí na hraniciach medzi Južným a severným Cyprom. Za mňa 9,5 bodov z 10, pol boda strhávam za jedlo. Môže byť, že niekto nemá úplne izbu podľa predstáv, alebo že mu nesadne jedlo, ale mám pocit, že ľudia sú riadne rozmaznaní.

autor
13. aug 2023

@pleja vies co, tiez mam ten pocit… lebo tiez to nie je nas prvy hotel a teda zatial sme zo vsetkym velmi velmi spoko 🤷‍♀️ ale ono je to tak asi, ze kto sa chce bit palicu si najde… transfer sme dali za 1h 45 min… 🙂

tinkakm
14. aug 2023

My sme momentálne v Limaku druhý deň,ak potrebujete ešte fotky odfotím Vám.Zajtra meníme izbu tak Vám odfotím aj tu “novú izbu”

tinkakm
14. aug 2023

Rada by som napísala aj ja svoj názor na Lymak.
Myslím si,že obrovský problém sú slovenské cestovky,bohužiaľ väčšinou u nich býva horšie ubytovanie pre Slovákov…
Nám sa to už dva krát potvrdilo,raz pred pár rokmi a bohužiaľ aj tento rok.
Preto u mna platí nikdy viac…
Izba v ktorej sa nachádzame to su 4 ľudia je veľmi mala,veci mame v kufroch,je tu jedna mala skriňa.Je veľký rozdiel v 5*+ hoteloch,hotel ma tak úroveň 4 hviezdičiek aj to som možno prehnala.
Na hoteli vidno že si už prežil svoje,čistota nič moc,tie izby proste katastrofa pre väčšie rodiny s deťmi je to naozaj nevyhovujúce.
Boli sme minuly rok na južnom Cypruse v hoteli Atlantica Mare Village,a ja teda odporúčam na 100%,aj keď vstup do mora bol s kamienkami a bol teda o niečo drahší.
Každý má iné nároky,ale ja hotel Limak neodporúčam,,jedine čo môže v hoteli pôsobiť luxusne sú krištáľove lustre a obrazy natreté zlatou farbou.

jelus
15. aug 2023

Ahojte, tak aj my sme tu. My máme izbu na 1.poschodí s výhľadom na bazény. Akože je to pekné, ale asi by som výhľad oželela, keby bola poriadna prístelka pre dieťa. 12 ročný chalan spí na rozťahovacom kresle, na ktorom je mäkký molitan, pomaly mu visia nohy odtiaľ, no nečakala by som to v takomto hoteli a za tie peniaze. Boli sme už v niekoľkých hoteloch v Turecku aj v iných krajinách, aj v 4 hviezdových, nie som náročná, ale vždy mal plnohodnotnú prístelku. Toto mi najviac vadí a samozrejme skriňa - to akože myslia vážne? To kde si máme dať tie veci? Podľa mňa je naša izba iba pre dvoch. No neviem, je to môj názor. Samozrejme more nádherné, prostredie krásne, jedlo, pitie, animátori, všetko OK... Čistota v izbe - odfotím, pridám. No doma tiež nebehám len s vysavačom a handrou, ale...

jelus
15. aug 2023

Nehľadám chyby, ani som nebehala po izbe s bielou rukavicou, ale to si jednoducho všimneš. Našlo by sa toho aj viac, ale už to nechám tak. Všetkým prajem krásnu dovolenku

chiara_elle
15. aug 2023

@autor spominala si, ze ta pani z cestovky ti trvdila, ze dostanete izbu ktora bola na fotkach.
Takze predsa to nebola pravda, kedze spominas malu izbu?

tramtada31
15. aug 2023

@autorka a dali ste peniaze do pasu? Vraj už to zmysel nemá, lebo už izby bývajú prerozdelené dopredu, že to nie je ako volakedy

autor
15. aug 2023

@tramtada31 peniaze do pasu sme nedavali 🙂
@chiara_elle nebola. Ale kedze delegat to hned vyriesil, tak som to ja uz nemala potrebu riesit

autor
15. aug 2023

Ja neviem baby, my sme spokojni 🤷‍♀️ ano, izby mozno nie su ako z katalogu, ale nic take katastroficke. Paci sa nam prostredie, ludia, personal, more, syn stratil druhy den mobil, okamzite sa spustila masineria… chuti nam strava..
A chyznym nechavame zakazdy 1-2 dolare tips a mame cisto 🤷‍♀️ tak ja neviem ci je to len o uhle pohladu. Lebo ja som vcelku narocna… hotel bol otvoreny v roku 2018, cize za mna to nie je hotel co ma nieco za sebou…
Ale sme rozdielni, kazdy sa na veci pozerame inou optikou a myslim si, ze je to uplne normalne 🙂
Hlavne si uzime to more a vzduch baby… krasnu dovcu 🙂😃

mirka2405
15. aug 2023

Nám na reklamáciu izby, bolo zo strany CK odpovedané, že izby určuje hotel, že majú v Limaku problém, lebo prednostne "lepšie izby" dostávajú klienti z kasína, keďže tí tvoria pre nich väčšinu príjmu. Samozrejme to nie je argument, rovnako ani to, že fotky a údaje o izbe sú "len informačné" a nemusia zodpovedať realite, čo očividne tak nie je.

laurinka2705
Autor odpoveď zmazal