icon

Hotel Limak - izby

9. jún 2023

Dobry den,

nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne

laurinka2705
Autor odpoveď zmazal
autor
15. aug 2023

@mirka2405 tak logiku to ma… turcov je tu ako maku a teda to ich spravanie 🙈 to je jedna katastrofa. Za to ale hotel samozrejme nemoze… ale toto a ulozny priestor su pre mna zatial najvacsie minusy

mirka2405
15. aug 2023

To áno, ten úložný priestor je absolútne nepostačujúci, plus nám ešte trošku vadilo, že závesy nie sú úplne zatemňovacie a tým, že je hotel vysvietený, v noci je na izbe pomerne dosť svetla, ale to už len, keď chcem ísť veľmi do detailov, plus tie výpadky elektriny, zasekli sme sa nachvíľu vo výťahu. Ale pláž, jedlo, čistota, areál, animátori, naozaj skvelé. V závere pre nás veľmi vydarená dovolenka.

autor
15. aug 2023

@mirka2405 vies co, ono asi nic nemoze byt 100%. My sme co to uz pochodili, aj na SK a teda vzdy vzdy bolo co vytknut…ja som zas ale velky optimista… snazim sa aj na tych negativach najst pozitiva🤷‍♀️
Buduci rok by som chcela vyskusat vedlajsiu Kayu. Uz lamem muza 😂

mirka2405
15. aug 2023

Na Kayu som sa bola pytat minuly tyzdrn v Hydrotoure, ze postupne rekonstruuju izby, ale mi odporucili Concorde, ze luxus, aj izby…akurat neviem, ci he more take krasne ako pri Limaku a Kayi, tak ak sa pojdete prejst tym smerom, napiste, ake je tam more🙂

lela1
15. aug 2023

@mirka2405 pri Condorde sme boli kuk na pláži,pláž škaredá,začínal ste a bolo tam veľa rias

ajajaj00
15. aug 2023

paci sa takto nejako mas velku dvojpostel potom postel jednotku a pristelku(gauc)ten sme realne ani nevyuzili lebo ked spojis tie tri mas letisko

ajajaj00
15. aug 2023

kaya je stary hotel ja som pocula chvalu na Concord c Limaku sme boli 2x

autor
15. aug 2023

@ajajaj00 dakujem. My to tak tiez mame 🙂
@mirka2405 ano concord ma skaredu plaz…

rajc1nka
15. aug 2023

Ja sa chcem spytat, ako daleko je v Limaku od izby na plaz - je to daleko? Lebo na obrazkoch to vyzera dost daleko na slapanie. Chcela by som zobrat s nami aj moju mamu a ma problem s kolenami, tak uvazujem, ci by to realne dala. Dakujem za odpoved 😉

autor
15. aug 2023

@rajc1nka ked sme boli v hlavnej budove tak to trvalo cca 7 min, teraz asi 4 min… ako je to daleko a nie je 😃 ale pre cloveka co ho bolia kolena by to mohol byt celkom zahul 🤔

mirka2405
15. aug 2023

Vdaka🙂

rajc1nka
15. aug 2023

Dakujem za odpoved 🙂 aj som si tak myslela. tak asi s nou budem rozmyslat nad inym. Ale bez nej to vyzera celkom v pohode 🙂 vsetkym pekne dovolenky zelam

peter700
15. aug 2023

@ajajaj00 @autor aky typ izby ste mali zaplateny? Standardna izba 2+2? ak ano, netusite ci vsetky standard izby 2+2 maju presne takto postele, a teda manzelska dvojpostel + klasicka jednopostel + sedacka ?

peter700
15. aug 2023

@rajc1nka pokial dobre viem, tak v Limaku by mal kruzit po areali vlacik ?

pleja
15. aug 2023

Ano, chodí také vozítko od hotela po pláž.

autor
15. aug 2023

@rajc1nka ano boze. Ved tu chodia take golfove auticka. Ja debil 🙈
@peter700 ano 2+2 🤷‍♀️ akoze ale ako pisem. Podla mna to nie je nic desive…

autor
15. aug 2023

@peter700 a teda podla mna su rozne aj tie 2+2 izby

rajc1nka
15. aug 2023

@peter700 @autorka dakujem 🙂 to je super sprava

peter700
15. aug 2023

@autor veď práve nám by to presne takto vyhovovalo, ako ste to mali vy 🙂

autor
16. aug 2023

@jelus my sme dnes povedali chyznej, ze chceme “extra bed” teda normalnu pristelku a do 5 min nam ju chyzna priniesla. Gauc sme zlozili, molitan odovzdali. Vybavene 😃

psencikovap
28. jan 2024

@lela1 dobrý večer prajem, ako ste boli spokojní v Limak Cyprus? Ďakujem

psencikovap
28. jan 2024

@jelus dobrý večer prajem, mohla by som poprosiť nejaké info k Limaku? Ďakujem

autor
28. jan 2024

@psencikovap ak mozem tak odpoviem. Po pociatocnych problemoch s izbou, ktore ale boli vyriesene, mozem limak odporucat. My sme boli spokojni a urcite sa planujeme este vratit 🙂

lela1
29. jan 2024

@psencikovap dobrý deň,áno my sme boli veľmi spokojní.

jelus
29. jan 2024

@psencikovap Dobré ránko, kľudne sa opýtajte konkrétne, čo vás zaujíma...Celkovo to bola to krásna dovolenka. Ale... Nie sme nijako nároční, boli sme 7-krat v Turecku v 5 aj v 4 hviezd. hoteloch. Takže sme popravde očakávali o niečo viac za tie peniaze. Transfer bol výborne zorganizovaný, šli sme 4 busy Slovákov do hotela, check in v hoteli tiež prebehol rýchlo. Izba v pohode, klasika, nás sklamala prístelka pre syna - 12r - roztahovacie kreslo a na ňom molitan. Známi, čo boli s nami, mali tiež takú prístelku pre syna, nohy mu už odtiaľ viseli. A absolútne nedostatočný úložný priestor. More nádherné, to sa nedá porovnať s Tureckom, kvôli moru by som sa hneď vrátila. My sme pri bazénoch vôbec neboli. Šmýkačky, tobogány - deti si užili. Slovenskí animátori perfektní. Dosť veľa Tukov. Nepáčilo sa mi - a to sme v Turecku nikdy nezažili - že keď sme odišli z lehátka na pláži - šli sme sa prejsť alebo najesť, normálne si na naše miesta a k našim veciam ľahol niekto iní a naše osušky hodil na jednu kopu. Stravovanie, občerstvenie v poriadku, všetkého dostatok, pri večeri masovka - najlepšie prísť hneď na začiatku. My sme mali pocit, že nedbajú na kvalitu jedla - ako to bolo možno na začiatku, keď hotel otvárali - ale hlavne, aby tú masu ľudí nakŕmili ( ja som sa tešila na makrónky, neboli ani raz - ale to len mne chýbalo 🙂 Málo druhov ovocia. Obrusy na stoloch ani pri večeri - iba tie "prehozy"( píšem naše dojmy, naše skúsenosti. Možno je to len náš pocit, že za tie peniaze sme očakávali viac. Ale keby nebol ten hotel taký drahý, hneď sa tam vrátim- kvôli tomu spomínanému moru. )

tinka8512
14. mar 2024

@lela1 zdravim, mozem sa spytat ako sa vam pacila dovolenka na Cypruse v Limku? Dakujem, tiez zvazujeme tento rok cez Satur

lela1
14. mar 2024

@tinka8512 ahoj,nám sa v Limaku páčilo,najviac more,to bolo fakt krasne ale aj služby Limaku,mali super kultúrny program aj animátorov.

tinka8512
14. mar 2024

@lela1 vdaka a ako ste mali odlet ,z BA?

mirka2405
14. mar 2024

@tinka8512 ..odlety už má Satur na webe...