icon

Hotel Limak - izby

9. jún 2023

Dobry den,

nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne

tinka8512
14. mar 2024

@mirka2405 dnes sme boli v Satur a nevedela povedat

mirka2405
14. mar 2024

@tinka8512 ... majú to na stránke, pri kalkulácii... stačí si vyklikať kalkuláciu a pri nej zobrazí odletové časy, tento rok sú celkom fajn

tinka8512
15. mar 2024

@mirka2405 ano ja som to pozerala ale este neboli casy,len na tie dlhsie pbyty boli, ale ze to postupne nahadzuju, este by ma zaujimalo prosim, ze na kolko noci ste boli,lebo mne sa zacina tych 7 noci zdat malo

autor
15. mar 2024

@tinka8512 my sme boli na 11… nam s manzelom bolo malo, detom aj vela 🙈

mirka2405
15. mar 2024

@tinka8512 my na 11 noci…vzhladom aj k tej dlhsej ceste do hotela a cenovrmu rozdielu medzi 11 dnovym a 7 dnovym pobytom , sa viac oplati ist na dlhsie.

luliu
15. mar 2024

@mirka2405 nemajú ešte všetky lety, takže nezavádzaj 😉 My ideme 30.6 a ešte nie sú casy

tinka8512
15. mar 2024

@luliu ale je pravda ze niektoré lety už sú. Niektoré nie. Nahadzuju to postupne

lubossi
20. apr 2024

casy odletov tam dlho neboli. ale to stacilo si pozriet letecky poriadok smartwingsu a presne vies kedy v dany den ide.
Do polky aprila sa to vypredalo a teraz tam nahodili novu seriu letov od Cyprus Airways aj s casmi.
Nove casy su lepsie (skorsie a v normalne denne hodiny), rozmyslam ci zamenim (kedze mame male deti) na druhej strane ale by som prisiel o jeden den. Pri novom odlete o 12 stihneme ranajky a ide sa. Povodne 7mi den letime az v noci, takze cely den este mozme byt v bazenoch. Tato kazdorocna matematika.. :D

luliu
20. apr 2024

@lubossi Cyprus airways im to celé zrusil

psencikovap
21. apr 2024

Ide niekto 18.8. z Ba?

lubossi
22. apr 2024

@luliu Co ako to?

lubossi
22. apr 2024

@psencikovap my z BA 28.7. - 4.8. 2024

luliu
22. apr 2024

@lubossi ak ideš cez Satur, posunu vám let. Už sa lieta len v piatok, nedele úplne zrušili. Aj my sme mali ísť v nedeľu a dali nás od piatku do piatku

lubossi
22. apr 2024

@luliu waw to vazne? Nik nas neinformoval zatial. Na stranke vidim nahodene len tie piatky cez Cyprus Airways, Smartwing lety/casy odtial uplne zmyzli. Myslel som ze preto, lebo sa vypredali. Kedy ste kupovali zajazd? Ako vas o tom informovali?

tinka8512
22. apr 2024

@luliu
@lubossi nám tiež už prišla zmluva na zmenu dátumu od saturu. Mame tiež z nedele na piatok zmenu. Let o 16.30 z BA a naspäť o 12.20

luliu
22. apr 2024

@lubossi v decembri, mali sme letieť 30.6 a písali minulý týždeň. Úplne nedele zrušili, že nie sú lietadla, takže len piatky budu

lubossi
22. apr 2024

alp uprimne tie casy - najme odletove su viac kids friendly, ale zas by sme prisli o jeden cely den, kebyze na konci odchadzame uz skoro rano.
my sme kupili 2 tyzdne dozadu zajazd. vtedy boli uz len nedele (povodne stvrtky odtial zmizli)
inak v novej zmluve sa vam menila aj cena zajazdu?

luliu
22. apr 2024

@lubossi nie

lubossi
22. apr 2024

pozeram na stranke smartwings a uz sa na ten nas povodny let neda kupit letenka (2t dozadu sa dala). Bud je lietadlo uz plne alebo smarwings sa na to vykaslal.
Na stranke BTS ziadna zmienka. Ani o Cyprus Airways a ani na CA stranke nie je zmienka ze by lietali z/do Bratislavy
(sry pracovna diagnoza -som analytik :D )

elanor1
24. apr 2024

@luliu @lubossi @tinka8512 Nam poslali zmenu terminu minuly tyzden a tiez som pozerala stranku BTS 🙂, ze ci to tam je. Nikde nic, tak uvazujem, ci nahodou este Satur neposle nejake dalsie zmeny. Mam by vyhovovalo, ak by posunuli na neskor hlavne odlet z Larnaky. Ako pisete, tie casy su sice fajn pre deti, ale zo skusenosti viem, ze deti zvladnu aj tie nocne ci skore ranne lety. Takto tie 2 dni su fakt len na presun. Tam prideme o 22h a naspat sa bude hotel opustat kedy, cca o 8h? Cize bude treba skoro vstavat, aby sme stihli dobalit posledne a v klude sa naranajkovat.

psencikovap
24. apr 2024

@elanor1 nám zatiaľ nič o zmene termínu, či časov neprišlo. Aši menili iba 7 dňové? My ideme na 11 dní 18.8.-28.8. ( teda na stránke je do 29.8. Aši kvôli príletu do BA 29.8. 1:30 ).

tinka8512
24. apr 2024

@elanor1 ano to je pravda, odlet z BA je fajn o 16.30 ale odtial, z Larnaky uz o12.20 sa mi zda moc skoro, nemame skusenost este sme neleteli

lubossi
24. apr 2024

@elanor1 @psencikovap @tinka8512 Kedy ste kupovali zajazd? je mozne ze idu chronologicky.
Definitivne odlet o 12 znamena odchod z hotela 7-8. Nastastie v Limaku su ranajky uz od 7 (v hotely kde sme boli vlani v Turecku boli od 8).
Ale je to minus jeden den oproti tomu kebyze sa leti vecer. Plus ta neistota ze to davaju na let, ktory zatial nikde neexistuje ani podla BTS ani samotnej leteckej spolocnosti..

elanor1
24. apr 2024

@psencikovap mozno u vas je este cas, pripadne pre 11 dnove a sezonne sa zatial nic nemeni. Ja som zabudla spomenut, ze my mame 7dnovy.

@tinka8512 @lubossi Je mozne, ze idu postupne alebo fakt este nemaju vsetko uplne zajednane. My sme kupovali v januari, termin 16.-23.6., cize sa nam to posunulo o 2 dni skor. Vacsinou to cestovky robia tak, ze ked sa pride na hotel vo vecernych hodinach, tak pri odchode sa leti vecer. Aspon doteraz sme to tak mali a uz sme Saturom leteli (Grecko, Mallorka). Budem mysliet pozitivne stylom, ze sa to este zmeni a ten posledny den sa bude letiet neskor 🙂.

lubossi
24. apr 2024

ak by sa prestalo lietat nedele, tak to narusi aj 11 dnovy koncept stv-ned. Ale na stranke vidim ze 11 dnove stale ponukaju cez smartwings.
Mam teda teoriu ze maju viac 11dnovych ako planovali a tak ich nechaju na nedelne smartwings a len 7 dnovych vybavia tyzdenou linkou cez Cyprus Air

luliu
24. apr 2024

@lubossi tá zmena sa týka len 7 dňových

tinka8512
24. apr 2024

@lubossi my sme kupovali tuším v marci. A je to 8 dňový. No ten odlet o 12.20 sa mi teda nepáči. Akurát uvažujem že ako to bude so stravou keď už ráno vyrazíme...

lubossi
24. apr 2024

@luliu to je odpozorovane, alebo to satur tak v tej sprave oznamil?

@tinka8512 8dnovi lebo prilet posedny den bol po polnoci, nie? Predpokladam ze to daju nejak ludsky a autobus pojde 7:30 aby sme stihli grabnut nieco na ranajkach. Inak plan B ak budeme o 10tej na letisku, da sa najest pohodlne aj tam.

luliu
24. apr 2024

@lubossi tak mi povedali v Sature

nicicka
24. apr 2024

@luliu suseda ide presne ten termín ako vy. Bola riadne naštvaná lebo ak by dala odlet 3 dní skôr tak by mala o 300 eur lacnejšiu dovolenku lenže to nevzala lebo sa jej to zdalo skoro. A oni to potom posunuli o 2 dni. Ale dostala potom naspat nejakú kompenzáciu tuším 150 eur.