Hotel Limak - izby
Dobry den,
nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne
@tinka8512 my sme boli na 11… nam s manzelom bolo malo, detom aj vela 🙈
casy odletov tam dlho neboli. ale to stacilo si pozriet letecky poriadok smartwingsu a presne vies kedy v dany den ide.
Do polky aprila sa to vypredalo a teraz tam nahodili novu seriu letov od Cyprus Airways aj s casmi.
Nove casy su lepsie (skorsie a v normalne denne hodiny), rozmyslam ci zamenim (kedze mame male deti) na druhej strane ale by som prisiel o jeden den. Pri novom odlete o 12 stihneme ranajky a ide sa. Povodne 7mi den letime az v noci, takze cely den este mozme byt v bazenoch. Tato kazdorocna matematika.. :D
Ide niekto 18.8. z Ba?
@psencikovap my z BA 28.7. - 4.8. 2024
alp uprimne tie casy - najme odletove su viac kids friendly, ale zas by sme prisli o jeden cely den, kebyze na konci odchadzame uz skoro rano.
my sme kupili 2 tyzdne dozadu zajazd. vtedy boli uz len nedele (povodne stvrtky odtial zmizli)
inak v novej zmluve sa vam menila aj cena zajazdu?
pozeram na stranke smartwings a uz sa na ten nas povodny let neda kupit letenka (2t dozadu sa dala). Bud je lietadlo uz plne alebo smarwings sa na to vykaslal.
Na stranke BTS ziadna zmienka. Ani o Cyprus Airways a ani na CA stranke nie je zmienka ze by lietali z/do Bratislavy
(sry pracovna diagnoza -som analytik :D )
@luliu @lubossi @tinka8512 Nam poslali zmenu terminu minuly tyzden a tiez som pozerala stranku BTS 🙂, ze ci to tam je. Nikde nic, tak uvazujem, ci nahodou este Satur neposle nejake dalsie zmeny. Mam by vyhovovalo, ak by posunuli na neskor hlavne odlet z Larnaky. Ako pisete, tie casy su sice fajn pre deti, ale zo skusenosti viem, ze deti zvladnu aj tie nocne ci skore ranne lety. Takto tie 2 dni su fakt len na presun. Tam prideme o 22h a naspat sa bude hotel opustat kedy, cca o 8h? Cize bude treba skoro vstavat, aby sme stihli dobalit posledne a v klude sa naranajkovat.
@elanor1 nám zatiaľ nič o zmene termínu, či časov neprišlo. Aši menili iba 7 dňové? My ideme na 11 dní 18.8.-28.8. ( teda na stránke je do 29.8. Aši kvôli príletu do BA 29.8. 1:30 ).
@elanor1 @psencikovap @tinka8512 Kedy ste kupovali zajazd? je mozne ze idu chronologicky.
Definitivne odlet o 12 znamena odchod z hotela 7-8. Nastastie v Limaku su ranajky uz od 7 (v hotely kde sme boli vlani v Turecku boli od 8).
Ale je to minus jeden den oproti tomu kebyze sa leti vecer. Plus ta neistota ze to davaju na let, ktory zatial nikde neexistuje ani podla BTS ani samotnej leteckej spolocnosti..
@psencikovap mozno u vas je este cas, pripadne pre 11 dnove a sezonne sa zatial nic nemeni. Ja som zabudla spomenut, ze my mame 7dnovy.
@tinka8512 @lubossi Je mozne, ze idu postupne alebo fakt este nemaju vsetko uplne zajednane. My sme kupovali v januari, termin 16.-23.6., cize sa nam to posunulo o 2 dni skor. Vacsinou to cestovky robia tak, ze ked sa pride na hotel vo vecernych hodinach, tak pri odchode sa leti vecer. Aspon doteraz sme to tak mali a uz sme Saturom leteli (Grecko, Mallorka). Budem mysliet pozitivne stylom, ze sa to este zmeni a ten posledny den sa bude letiet neskor 🙂.
ak by sa prestalo lietat nedele, tak to narusi aj 11 dnovy koncept stv-ned. Ale na stranke vidim ze 11 dnove stale ponukaju cez smartwings.
Mam teda teoriu ze maju viac 11dnovych ako planovali a tak ich nechaju na nedelne smartwings a len 7 dnovych vybavia tyzdenou linkou cez Cyprus Air
@luliu to je odpozorovane, alebo to satur tak v tej sprave oznamil?
@tinka8512 8dnovi lebo prilet posedny den bol po polnoci, nie? Predpokladam ze to daju nejak ludsky a autobus pojde 7:30 aby sme stihli grabnut nieco na ranajkach. Inak plan B ak budeme o 10tej na letisku, da sa najest pohodlne aj tam.

@mirka2405 dnes sme boli v Satur a nevedela povedat