icon

Hotel Limak - izby

9. jún 2023

Dobry den,

nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne

tinka8512
24. apr 2024

@lubossi no dufam sa nieco bude dat,lebo s 5 detmi to nebude sranda a z BA to mame este 2 hodiny autom potom. A letime 1x takze vobec neviem nic co sa moze a nemoze do prirucnej batoziny,ci sa da nieco na lietadle jest 🙈

matkahelka
24. apr 2024

@tinka8512 do lietadla mozes tuhe jedlo cokolvek a kolkokolvek aj z hotela- ovocie, sendvice, cukriky, cokolvek. a pri malych detoch v pohode aj vyzivy, ovocne kapsicky, vodu. a vodu, tekutiny tiez, pokial kupis na letisku mozes kolkolvek.a jest v lietadle mozete uplne v pohode.aj pit.

tinka8512
24. apr 2024

@matkahelka no super diky, tak snad prezijeme 😉🙂

lubossi
24. apr 2024

@luliu aha. ja som popravde v sature ani nebol, my sme to vyriesili ako kazdy rok cez mail

lubossi
24. apr 2024

@tinka8512 5deti? waw :D ale isto sa bude dat nieco zjest v hotely este, na letisku je kopa jedla, ktore si za bezp. kontrolou ktore si mozes zobrat do lietadla. V lietadle sa budu dat kupit snacky a niekedy aj bagety, ale stoja viac. A v BA na letisku dole robia pizzu, nugetky a bagety priamo na letisku.

elanor1
25. apr 2024

@tinka8512 ked letite 1.x odporucam si pozriet https://www.modrykonik.sk/group/2170/. Je tam pekny clanok so zakladnymi info, vratane, co sa moze vziat do lietadla. Takze kludne nejaku bagetku ci ovocie si mozes zobrat. A potom na kazdom letisku je nejaky vyber aj jedla ako pisu vyssie. Mna ta letiskova strava nikdy extra nelakala :D.

Ja dufam, ze autobus naspat nebude nastaveny tak, ze sa ranajky vobec nestihnu, kedze cesta trva cca 2 hodiny. Potom nejaky cas na odbavenie.

tinka8512
25. apr 2024

@elanor1 vďaka!

lubossi
25. apr 2024

tak uz prislo aj mne: "dovoľujem si Vás informovať, že od leteckej spoločnosti Smartwings nám bolo oznámené, že z operatívnych dôvodov, sa predpokladaný odlet z nedele, presúva na piatok"

luliu
25. apr 2024

@lubossi prišlo aj na teba 😉

lubossi
26. apr 2024

@luliu ano. Ale stve ma to, lebo sme tym padom prisli o jeden den. Ohliadnuc sa na to, ze den dovolenky nas stoji ~750e. Stale je to vsak dobra cena, cez booking by v tom case stala rovnaka izba ~5300 bez leteniek a transferov (a hlavne bez satur animatorov pre deti)

luliu
26. apr 2024

@lubossi tie časy letov sú otrasné

nicicka
26. apr 2024

@lubossi skúste od nich žiadať kompenzáciu. Aspoň čosi...

luciaaaaa
26. apr 2024

@nicicka kompenzaciu za co? Ved pocet dni aj noci zaplateneho pobytu sedi. V zmluve je jasne uvedene, ze prvy a posledny den je urceny na presun.dokonca je v zmluve uvedene, ze s ohladom na letecku spolocnost ma pravo CK pobyt posunut. Tu by aj spickovy pravnik ziadnu kompenzaciu nevymohol

nicicka
26. apr 2024

@luciaaaaa Viem sa to dá. Ale mne je to nakoniec jedno. Nie moja dovolenka 😄

gunhild
4. sep 2024

Ahojte , práve sa balíme na dovolenku do rezortu Limak. Je tam predpis oblečenia do reštaurácie pre mužov . Dodržiava sa to fakt že dlhé nohavice ???? Boli sme na Sicílii a dostali sme o to. Informacie aj v sprievodnom liste o dovolenke a fakt to tak fungovalo . Pred reštauráciu stal vždy čašník a kontroloval oblečenie . Neviem čo všetko pobaliť , veľmi sa mi nechce ťahať so sebou toľko oblečenia .

psencikovap
4. sep 2024

@gunhild my sme sa vrátili a vôbec nepotrebujete dlhé nohavice, ak niečo ešte potrebujete vedieť, kľudne sa pýtajte

luliu
4. sep 2024

@gunhild žiadne dlhé nohavice

lubossi
4. sep 2024

Oni to tam niekde píšu ze treba mať dlhé nohavice. Myslím ze som tam aj videl také nálepky.
Ale polovica ľudí tam bola v plavkach cez obed. Druhá polka krátke sukne a kratasy

elanor1
5. sep 2024

Nekontroluju, staci slusne kratase a k tomu tricko s kratkym rukavom ci Polo tricko. Pokial nie ste naozaj nevhodne obleceni, nic vam nepovedia (napr. plavky a len pareo/tunika - ale na obede boli aj take pripady). Ak sa toho obavate, ze by im zrazu preskocilo, tak dam tip, ako to riesil moj muz: 1 dlhe nohavice a obmienal 3 polo tricka :D ... fakt len na veceru, nestihol ani zapotit. Potom sa prezliekol. Ludia tam chodili rozne obleceni, niektori dodrziavali predpisane oblecenie, ini nie.

lubossi
5. sep 2024

Tak hlavne personal v jedálni je z filipin (alebo také dačo ázijské) a mali niektorí aj problém s angličtinou. Tak neviem ci by sa pustili do komplikovanej debaty o oblečeni. Pokiaľ by ste tam fakt nešli nahý

kika774
20. jan 2025

@tinasos prosím vas môžem sa opýtať, aké ste mali číslo izby?

lubossi
20. jan 2025

@kika774 záleží na tom? Presné číslo ti nedajú 🙂
Tie izby po kridlach boli rovnaké na chlp

tinasos
20. jan 2025

@kika774 tak to si nepamatam 🙂 presne cislo izby by ste asi nevybavili.

lubossi
21. jan 2025

@kika774 tie izby sú po krídlach. Výhľad do záhrady alebo bazén. Známi boli o 50 metrov ďalej a keď som k nim vošiel tak len vďaka kufru som vedel ze nie som u nás. 🙂

elanor1
21. jan 2025

@kika774 Myslim, ze je mala sanca vybavit presne cislo izby. Neviem, ako vybavujete dovolenku, ale predpokladam, ze si max. mozte vybrat typ izby. My sme mali c.2130 - kridlo, 1. poschodie, vyhad na Kaya hotel. Mali sme mat izbu 3 postele + pristelok. Mala to byt vacsia izba, prisli sme a cakala nas mala a pristelok bola babatkovska postielka. Dcera ma 7r. ... do 5 min. od oznamenia nam priniesli pristelok, a aby sme sa mohli v tej izbe pohybovat a dostat sa aj na balkon, tak sme si urobili postelove letisko.
V okoli boli izby rovnake, ale podaktori Slovaci na rovnakom poschodi vraveli, ze maju praveze obrovsku izbu a aj taku, co ma Satur na stranke. Tie izby boli ku koncu kridla.

lubossi
21. jan 2025

vsetko su to dvojky izby po tych kridlach. Ide len o to ako daju tie pridavne pristelky.
napr my sme tu druhu (na obrazku v strede) mali pozdlz steny oproti, takze to nebolo jedno velke letisko.
Tak ci onak ucel vyspatia to splnilo.

elanor1
21. jan 2025

@lubossi presne, na tu noc to bolo super. Aspon som sa nebala, ze deti zletia z jednej strany dole :D. A ony mali z toho tiez srandu, bili si o to, kto bude spat v strede. Pre man bolo podstatne, ze izba bola cista, bez viditelnej havede a kupelna rovnako. Ale chapem, ze clovek chce, to, co vidi na obrazku a potom ho dost zamrzi, ze za tie peniaze dostane nieco ine. A este viac, ked vidi, ze 3-clenna rodina ma za tie iste peniaze vacsiu izbu :D

lubossi
21. jan 2025

@elanor1 to je ten vtip. Tie izby su rovnako veľké. Len sú to všetko dvojky ktoré takto prerobili bud na 3 alebo 4 lôžkové a potom to vyzerá komicky, jak nejaká noclaharen. Ale tak ke to vo veľkej väčšine hotelov. A nik nieje ochotný si priplatiť 50-100 % ceny za rodinnú izbu, ktorá je aj dizajnovana na viac posteli

elanor1
23. jan 2025

@lubossi presne tak. A k tej cene, clovek si povie ved aj na co platit extra, ked sa tam ide clovek len vyspat.

rodinalel
23. júl 2025

@anonym_autor ahoj prosim ta ake bolo vybavenie na izbe? Myslim fen, a minibar ( potrebujem chladnicku na lieky) a neviem to nikde najst… dakujem