Ideálne miesta pre rodiny s deťmi v Chorvátsku
Ahojte, poraďte mi dobrú lokalitu pre rodinku s dvomi malými deťmi 5r a 1r. Boli sme v Zadare, na Vire to nás moc nezaujalo, v Primoštene tam sa nám páčilo a v Trogire na Čiove. Chceme ísť niekde kde sme ešte neboli aby aj deti mali čosi iné. Poraďte kde vám bolo s deťmi dobre. Ďakujem.
@kajka951 Za mna jednoznacne ostrov Krk.
Pred dvoma rokmi sme boli aj v Rijeke a teda boli sme pozriet aj plaze v Crikvenici, take masovky som este v zivote nazazila. Takze sme potom zvysok dovolenky radsej jazdili na okolite plaze.
Skuste pozriet drage, buqez domceky, alebo aj pakostane je pekne
Odporúčam Selce alebo Crikvenicu, sú spojené promenádou,tak to budete mať v podstate 2 v 1 alebo Biograd na moru. Ak vám nevadí ostrov,tak potom Rab, stredisko Lopar.
Nin. Pre take male deti raj. Voda v mori tepla a po kolena. Nin je mile historicke mestecko. Vedla mate dalsi raj pre deti-Zaton. Tip sme mali odtialto, z Mk.
Okolie Omišu, Splitu. Tam sa.radi vraciame. A este Mimice.

My sme vlani boli v Crikvenici s 2 ročným a s 3mesacnym, a rozhodli sme sa tam ísť aj tento rok, že ideme na istotu. Je to blízko, takže netrcime zbytočne veľa v aute a na plaži máš pod stromami viaceré velikanske ihriska (pozdĺž promenády) .
Ked sme boli ešte ako bezdetny v Makarskej, aj tam mi to prišlo vhodné pre deti.