icon

Ideálne miesta pre rodiny s deťmi v Chorvátsku

kajka951
7. mar 2025

Ahojte, poraďte mi dobrú lokalitu pre rodinku s dvomi malými deťmi 5r a 1r. Boli sme v Zadare, na Vire to nás moc nezaujalo, v Primoštene tam sa nám páčilo a v Trogire na Čiove. Chceme ísť niekde kde sme ešte neboli aby aj deti mali čosi iné. Poraďte kde vám bolo s deťmi dobre. Ďakujem.

bolarazjedna
8. mar 2025

My sme vlani boli v Crikvenici s 2 ročným a s 3mesacnym, a rozhodli sme sa tam ísť aj tento rok, že ideme na istotu. Je to blízko, takže netrcime zbytočne veľa v aute a na plaži máš pod stromami viaceré velikanske ihriska (pozdĺž promenády) .
Ked sme boli ešte ako bezdetny v Makarskej, aj tam mi to prišlo vhodné pre deti.

oceanahory
8. mar 2025

@kajka951 Za mna jednoznacne ostrov Krk.
Pred dvoma rokmi sme boli aj v Rijeke a teda boli sme pozriet aj plaze v Crikvenici, take masovky som este v zivote nazazila. Takze sme potom zvysok dovolenky radsej jazdili na okolite plaze.

queen_mary
8. mar 2025

Skuste pozriet drage, buqez domceky, alebo aj pakostane je pekne

jaja20
8. mar 2025

Odporúčam Selce alebo Crikvenicu, sú spojené promenádou,tak to budete mať v podstate 2 v 1 alebo Biograd na moru. Ak vám nevadí ostrov,tak potom Rab, stredisko Lopar.

stanulienkat
8. mar 2025

Nin. Pre take male deti raj. Voda v mori tepla a po kolena. Nin je mile historicke mestecko. Vedla mate dalsi raj pre deti-Zaton. Tip sme mali odtialto, z Mk.

snowflakenel
10. mar 2025

Okolie Omišu, Splitu. Tam sa.radi vraciame. A este Mimice.