Ideálny víkend sama so sebou
Ak by ste dostali len pre seba 500 eur a auto s plnou nadrzou, ako by ste stravili vikend? Dom zvedava na vsetky vase tipy aj sny 😊
@mariska1989 tak moze to byt aj vyse 200km, to bol priklad...
@viveglo zobrala by som kamosku/kamosa a išla by som na diskoteku (včera som bola a bola to riadna psychohygiena po toľkých rokoch)😀
Je pekne citat priamo tipy podla mojej poziadavky, ale aj tie, co su uz bohuzial nad moj casovy ramec (to je zakladna obmedzujuca podmienka) - mozno niekto iny ten napad zrealizuje, alebo ja inokedy, ked budem mat viac casu. Ja sa aj z tychto 2 dni nesmierne tesim, lebo tuto moznonost som vyse 20r nemala a chcem ju vyuzit na 110% 😊, preto som chcela vyuzit uzasnu silu zenskej prajnosti a ochoty poradit. Idem tie realne napady checknut... a vy kludne piste dalej, vsetko zvazim a vsetkym priebezne dakujem 🥰
Zatial co som par tipov stihla omrknut... vsetko je vybookovane, tak hladam dalej 😊
@viveglo tak tým pádom by som skúsila niečo v Tatrách . Poprípade u nás v okrese sme boli pozrieť kúsok za hranice do CZ . Wellnes horal
500 eur? to si snad robis srandu 😁 v ba si za 500 eur nekupis nic, akurat mozes ist na "kavu" a odist s jednou kabelkou domov.
@barborachors ups, tak evidentne zijem v paralelnom svete...
@viveglo sardinia, letecky
@viveglo Ja ti odporúčam Oravu - nádherné prostredie - Oravice Meander, Oravský háj, Villa Helia DK.
Zochova chata, wellnes len ubytovani, masaze, opalovanie v uptavenej zahrade, skvela kuchyna, moznost lahkej turistiky. V Modre a okoli vinne pivnice. Pripadne v Pezinku je ten novozrekonstruovany kastiel
Je to víkend, neterigala by som sa ďaleko, ešte aj unavená z cestovania.. prídeš v piatok večer, voľnú máš sobotu a v nedeľu o neviem koľkej odchod, takže nič extra. Mne by stačili aj kúpele Bojnice, wellness...a ticho sa kdesi prejsť, späť a nech mi dajú pokoj 🤣
Za 500e na víkend by som šla do Prahy, pochodila mesto a pamiatky.. ak niečo bližšie,.tak potom Budapešť..
Ak by sa malo jednať o sen /lebo to spomínaš v úvode/ tak by to chcelo o dosť vyšši rozpočet a nebola by som v tom sama, sú tam zahrnuté aj deti a môj muž, nebol by to víkend ale celé leto.. 😀
1) zochova chata - je tam wellness, ticho, všetko zelené. Pojdeš na prechádzku, nebude tam veľa ludi, žiadne medvede, k tomu dobrá kniha..., je to blízko, žiadna časová strata cestovaním
2) moj obľúbený Sarvar (kupele v madarsku) a konečne by som išla do hotela Spirit a celych 48 hodín by som nevytiahla päty z areálu hotela
3) praha/vieden/budapest - cez deň motanie sa po meste, kavicky, galerie... večer nejaký dobrý koncer, k tomu wellness...
4) hory - rax alpen, alebo nizke/vysoké tatry - turistika, wellness
Tie dve kľudne aj sama, ale ta vysokohorská turistika - to už chce urcite parťáka a koncert tiež lepšie aspoň vo dvojici
Praha/Viedeň
Ja by som hladala adult only hotel s wellnesom, sla by som si zacvicit, dala dobry obed, wellnes, masaz, konecne by som si v klude precitala nejaku knihu a oddychovala
V Gars am Kamp, kúsok od Viedne, je vynikajúci Wellness hotel pre ženy. A majú aj krátke pobyty na poslednú chvíľu.

@elizabet173 a ktore su tvoje oblubene miesta konkretnejsie?