icon

Idete na letnú dovolenku v čase koronavírusu?

24. apr 2020

Ahojte chcem sa spytat, ci sa chystate na letne dovolenky aj za tychto podmienok... A ci aj ked skoncia pojdete...napr.Taliansko, Spanielsko najma.Aky mate na to nazor?Dakujem za odpovede👍

Strana
z3
diewcatqoo
26. apr 2020

@jaja20 a teraz kvoli jednej pribrzdenej treba nadavat na vsetky opatrovatelky?

jaja20
26. apr 2020

@diewcatqoo Kde som na ne nadávala? Napísala som pravdu. Keď nechcú ohrozovať svoje rodiny a všetkých ostatných ľudí v tomto štáte,mali by zostať až do konca epidémie tam,kde pracuju. Ak sa ti to nezdá,tak to je tvoj problém.

aylinn
26. apr 2020

Tie komenty niektoré , to je podívaná😂😂😂😂

celasapremenim
27. apr 2020

@sisaka keď ťa čítam, rada by som tam tiež zila

barbijessi
29. apr 2020

my ideme spanielska, nic nam nezrusili,,,ideme za dva mesiace,,

tanickalab
29. apr 2020

Nemali sme moc na pláne dovolenku, skôr ak by tak proste ísť a nejak neplánovať. No dohodli sme sa, že tento rok vytiahneme na záhrade bazén a bude

zarabajteraz
Odpoveď bola odstránená
miriam11
1. máj 2020

Dala by som zákaz vycestovania do cudziny. To sakra fakt neviete zostať na Slovensku? To vážne ste tak obmedzení, že si neviete predstaviť leto bez valania sa pri mori? Alebo kto pojde von a potom ochorie, nech si celú zdravotnú starostlivosť k vylieceniu hradí sám.

barbijessi
4. máj 2020

@miriam11 na slovenksu ?? sak tu je kopa ludi migranrti co sem donesu to tu bude yachv to iste

matapo
4. máj 2020

@miriam11 ...neprehanaj, sme zavisli na dalsich krajinach, neda sa mat zavrete hranice dlhodobo. Ja sa momentalne nemozem s detmi vratit domov, boli sme pozriet manzela ze si spravime dovolenku a sups spiatocny let nam zrusili a momentalne sme stale mimo SK, samozrejma zdravi, radi by sme sa vratili aj ked cez ine letisko àko to bratislavske uz, ale bojim sa statnej karanteny ze sa tam s detmi nakazime ☹ predsa len to spracovanie ludi pred ubytovanim je rizikove, samotne miestnosti, nevies kto tam bol pred tebou, periny,...vsetko rizikove a zvlast s malymi detmi, kt. vsetko chytaju, olizuju... ☹ Mam 3 deti...Ja som z toho uplne zhrozena ☹ a cakam len na to nech sa to uz nejakym smerom pohne, pritom mame doma dom zahradu, zasoby potravin, nepotrebujem ani paty z nasho pozemku vystrcit, preckali by sme 14 dni, nikoho nechceme ohrozit a zvlast nie starych rodicov,... Na to sa treba pozerat globalne, vacsina Slovakov bude na SK, ale nemozme byt k tomu nuteni, su aj ine dovody na cestovanie a kto chce dovolenkovat tak nech mu je to umoznene, ver ze takych bude malo...Som za aby sa vsetci na hraniciach testovali, ale nie za 190 eur, to si ozaj ako 5 clenna rodina nemozme dovolit, ide len o biznis, sa hromadne testuju romske osady taknech sa testuju aj ludia co prisli do krajiny, odrezat sa dlhodobo nie je mozne...

matapo
4. máj 2020

@jaja20 ...keby sa ta problematika tykala, rozmyslas inac, ale to je zial ta slovenska natura, myslim len na svoje bezpecie v globale ma ostatni nezaujimaju, hlavne nech som ja v bezpeci 🙂 ono to ale takto nefunguje, Europa je otvotena, a aj pracovny trh, sme clenom EU, obmedzovat dlhsie pohyb ludi sa neda, vsetci to vedia preto sa to riesi, ano nebude volny, s tym suhlasi, iste bezpecnostne opatrenia sa musia prijat, ale nemoze byt zastaveny...

akinom0077
8. máj 2020

@stanzi ja rovnako..

akinom0077
8. máj 2020

@matapo velmi dobre napisane, zdielam nazor🙂

ina009
12. máj 2020

My meme zarezervovanú robinzonádu v chorvátsku. Široko ďaleko nikto nebude tak hádam otvoria hranice. Aj keď obavy troška mám aby sa niečo neskomplikovalo. Další mesiac plánujeme ísť do Tatier.

renika222
28. máj 2020

@ina009 Len či pri príchode na Slovensko nebude nariadená 14 dňová karanténa?

ina009
29. máj 2020

@renika222 no neviem vôbec ako sa to u nás bude uvoľňovať a aké budú podmienky som sama zvedava 🙂

akinom0077
29. máj 2020

@ina009 pomaly ale isto 🙂

anika44
8. júl 2020

Ahojte z odstupom casu,ked sa uz aj hranice otvorilu, zmenili ste nazor na dovolenku pri mori a idete? Ci predsa nie?

akinom0077
9. júl 2020

@anika44 prave som na dovolenke pri mori 🙂

akinom0077
9. júl 2020

@anika44 nazor som nezmenila po cely cas som vedela ze pojdem,

jaja20
12. júl 2020

Ideme 25.7. na Cyprus. A ak by sa aj nahodou dovtedy situacia ohladom otvorenia hranic zmenila,nikto ma neprinuti dovolenkovat na Slovensku.Za vela penazi ponukaju malo muziky,dakujem,neprosim...

akinom0077
15. júl 2020

@lenadka / a ako viete ze hocikto nemoze byt potencialny nosic hocikde v obchode praci beznom
zivote co kazdy den stretnete ludi

lenadka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3