Išli by ste na dovolenku so svokrovcami?
Je naplánovaná na prvé dva septembrové týždne, problém je v tom, že malý bude mať akurát vtedy 1 rok. Išlo by sa so svokrovcami, pričom vôbec nemáme k nim nejaký extra vzťah. Do Chorvátska, čo je ďalšie mínus, čo ak nevyjde počasie?
@cacianka ich návrh vyzerá asi takto: lacná letenka, uber a airbnb (ak som napísala správne) ubytovanie. Strava to by sa asi riešilo na mieste. Proste si ja celkovo neviem predstaviť ako sa zmestim do príručnej batožiny, resp. Do priority kufra. Lenže oni ešte nikdy neleteli, tak tlačia do toho, len aby sa mohli chváliť, že už leteli. Posledne svokra povedala, že ona sa vlastne ani nebude kúpať, lebo jej bude zima
@princezna_bosorka problém sú asi aj svokrovci a dátum, malý by mal presne na dovolenke 1 rok, ja som si predstavovala, že mu spravím oslavu a nie 2 týždne po
To bude poriadne dusná atmosféra na narodeninovej oslave
@30majka71 s ročným dieťaťom by som si dala dovolenku niekde na chate v kľude len vy traja 🙂
Svokrovcom pomôžte vybaviť ich dovolenku, ale nech idú sami.
@30majka71 múdra svokra 👍
ty pri malom dieťati naplanuj, vybav, zariaď, ona sa zvezie, a možno aj zaplatí, možno.
jej nejde ani o more, len o to aby sa mohla chváliť že už aj ona letela. a letieť do chorvátska ? nonsens. Ešte keby idete po hlavnej sezóne, začiatkom septembra, napr. Grécko, Thassos, cez cestovku,(poznám šikovnú vilku, strava v okolí alebo sami súkromne boli sme tam), pochopím, nájdu sa dobré ponuky, aj dosť lacné, aj teplá voda bude, ale riešiť ako debil 3 generácie, takto hurá systém, mi nepríde dobrý nápad.
aj to že si oslavu 1 roka uzurpuje iba pre seba, je mimo misu, keď ty by si chcela posedenie pre celú rodinu aj tvoju.
Určite sa dá všeličo vybaviť, aj cez booking, airnb, ale kto to nerobil, alebo máš riešiť minimálne 3násobné nároky, s malým dieťaťom, no ja by som do toho nešla.
aj ked sa dá ušetriť, takisto to vyjde kopu € a plus nervy. tie nestoja za to. Radšej štúrovo, podhájska alebo pekná chata v prírode, tu na sk, na pár dní ako 2 týždne kamene a studená voda letecky.
ale hlavne - vy ako rodinka by ste mali prednostne stráviť dovolenku ako vy chcete, kde chcete a s kým chcte. nie ste Hujerovci...
@30majka71 čo sa týka batožiny, cez cestovku šikovných vy 3 sa viete zbaliť do dvoch kufrov, svokrovci majú nárok na 2, cca 20 kg každý.
cez nízkonakladovku do jedného by sa vedeli zbaliť, ked je na mieste možnosť prania. ale vy 3, to by bol riadny záhul, iba príručná, určite treba aj pre vás jeden veľký alebo 2 menšie kufre. hádam nepojdete ovešaní ruksakmi ako horolezci, pechoriť sa s batohmi a nervóznym dieťaťom, pričom vám vyhúkaná svokra nebude veru praktickou pomocou.
Tak ďakujem za názory, celkom ste ma utvrdili, že nie som ja tá divná, takže zostaneme pekne doma a pôjdeme na pár dní do Tatier ako chcel môj manžel
no neviem, my sme boli takmer 3t v chorvatsku a vystriedala sa tam cela rodina popri nas, aj rypalkovia, aj vtieraci aj nesamostatne čudá :DDD a dobre bolo. JA zasadne nechodim s nikym na dovolenkach za rucicku. Programy sa kludne rozdelia, skupiny sa rozdelia a kazdy si robi co chce. nechodime ako stado na plaz, jeden chce ist o 9tej rano, dalsi o 11tej tak ide tak... Vylety a fakultativne, navrhne sa pri vecery napr, dohodne sa kto ide, kto nejde. Promenady a vecer, tiez tak. kto chce ist ide, kto nie nie.. dietatu vezmes kocik, ak nemaju tak aj cestovnu postielku a nabalis jedlo z domu, netreba potom riesit fakt ze nic.
Ja osobne by som isla a uzila by som si more, ked je moznost. ja by som veru nesla do tebou spominanych "slovenskych specialit" ani omylom :DD ale to som ja.
@simca06022011 necitas? Maju ist letecky. Postielka a jedlo z domu teda nehrozi.
@simca06022011 iba príručná batožina
@simca06022011 ja nevravím, že si neviem na dovolenke urobiť vlastný program alebo potrebujeme ísť na pláž všetci spolu, to zase asi až tak zle na tom nie som ako ma prezentuješ, ide o tú cestu, balenie, oslavu a frflanie na všetko na sa pohne okolo
Osobne by som nesla na dovolenku so svokrovcami bez ohladu na vek deti, teda ci s detmi alebo bez, vobec. Velke nazorove rozdiely a s pribudajucim vekom sa to prehlbuje. Na dovolenku sme ochotni ist len s ludmi "na rovnakej vlne", kde su spolocne aktivity, humor, nazory. Bodka. Tam to pre mna zacina aj konci.
@30majka71 ja ta nijak neprezentujem. Ja som narazala skôr na to, ze nevidím dôvod neísť, ved cele dni s nimi nebudeš.
A teda letecky by som vôbec nešla:D s dieťaťom:D ved my sme mali plný kufor veci ...
@really8 nie v úvodnom nebolo = nečítala som 🙂

@30majka71 co je problem? Chorvatsko? Rocne dieta alebo svokrovci.
Pocasie si na 100 percent neobjednas nikde, dovolenka s rocnym dietatom v pohode. A svokrovci? Sama si zvaz, s kym chces travit dovolenku,..