Išli by ste na dvojdňový výlet do Prahy len tak sama?
Išli by ste samé na dvojdňový výlet do Prahy?
Nebola som ešte sama nikde, ale takéto spoznávačky by mi nerobili problém ísť sama, idem tam spoznávať niečo, nie kecať s niekým o nesmrtelnosti chrústa. Ale zase klasická plážová dovolenka pri mori ležanie na lehátkach, to by som sama nešla, tam potrebujem niekoho, kto mi robí spoločnosť a môžem mu povedať svoje myšlienky a tak.
Predstav si, že ja som mala ísť 21.-23.do Prahy sama ... Chodím aj na dovolenky sama .... Ale musím riešiť nejaké " rodinné záležitosti"...tak to len presuniem... Ale do Prahy kedykoľvek, kľudne aj o polnoci...by som tam dokázala chodiť od nevidím do nevidím.....
Samozrejme, musí to byť úžasne ísť sama do takého krásneho mesta. Veľa sa o sebe naučíš okrem toho. Skus si pozrieť ( ak si ešte nevidela) film Jedz, modli sa a miluj.
@rebeka7501 Súhlasím, kopa žien tak sedí doma, lebo manžel cestovať nechce, ale s kamarátkami ju nepustí, resp. aj by “pustil”, ale čo povedia svokrovci, že matka od detí sa ide “flákať”. A pritom každá si zaslúži za celoročnú starostlivosť o rodinu a domácnosť na pár dní vypadnúť za hranice všedných dní…
@19mmm71 aj na mesiac nech to ma vyznam
@drakvak svätá pravda. Mnohí zabúdajú, že nežijeme v 18. storočí a žena nie je majetok na reťazi uviazaná.
Stále prevláda názor, že muž môže čokoľvek (kamaráti, koníčky.....) a žena je otrok manželstva a domácnosti.
Išla určite aj do iných štát
Ďakujem za povzbudivé slová, veľmi sa teším
Milujem samotu,cize isla by som rada aj sama. Konecne by som vypla. A ci skarede mesto? Je to nadherne mesto, ktore dycha historiou. Skor o Bratislave by som povedala, ze to je zadok na n-tu 👀 Tam by som ani sama nesla, skor by mi museli zaplatit za to,aby som tam vobec isla 🤣
Bože, hněď!
Sama nie, nie som ten typ, zatiaľ 🙂 ale môže to byť super, vidím veľa pozitív ísť sama. Takže treba skúsiť, ak váhaš a nabudúce budeš vedieť sama, či áno alebo nie 🙂
Išla by som, kľudne aj hneď... a sama, juuuj 😃To ticho ... vypiť TEPLÚ kávu niekde sama v kaviarni, ísť na obed a zjesť ho POMALY bez toho aby som 30x vstala od stola 😁 prečo nie.
Ja som bola sama (s CK) v Senegale a dovolenku som si užila výborne. Mnoho ľudí chodí na dovolenky/výlety sami
Urcite anoooo🙏😆
A uži si to😊♥️
Aj teraz Milujem to mesto.Nikdy si neodpustim ze som sa vratila na toto nestastne Slovensko ubytko v pohode hned v penzionoch vedla Hlavneho nadrazia
Ano
Ja som Asi Forrest Gump 😂pre mna bola za slobodna terapia ist niekde sama. A v mestach pešo. Isla som z centra Ba do Dubravky hocikedy len pre ten pocit byt sama niekam ist .. run Forrest run . Isla som zit sama do London uk a cely som ho presla hore dole zone 1 Moja oblubena ale Isla som aj do 3ky Camden town Zoo a spet paddington.. len Mexico City je more nie mesto tam uz by clovek mohol ist niekolko dni kym
By dosiel do ciela .Praha stare mesto je velmi kompaktne krasne tam sa ale vlečiem Lebo na kazdom rohu je nejaky jedinecny goticky detajl ktory musim odfotit . Osobne mi smrdel Hong Kong . Taky puch ako potkani ale aj tak to mesto mà nieco do seba.. bola som tam tiez sama. Ist niekam sama je jednoduchsie. Nikto ta nebrzdi vidis a zazijes viac tak inak az poeticky. Ten zvlastny pocit ked som vyliezla na malu pyramidu Tepozteco v mexiku na vrchole hory a ked som bola hore pozerala na vrcholky stromov mala som carovny pocit ze som “ doma” niekde v tatrach 😎vtedy som si uvedomila ze som “ doma “ vsade na svete. Teraz by som nesla sama bez deti ked su male. Su moji partaci, Rozdiel je len v tom ze idem tam kde je to zaujimave pre ne. A uz nepraktikujem peši bus nad 4km. Uži si vylet !
Nešla ale nie preto ze mam problém s mestom ale mam radšej spoločnosť takže isla by som s rodinou alebo kamoškou. Ja veľa rozprávam neviem s kým by som kecala 😄
Ja by som asi šla len v dnešnej dobe si vždy vsugerujem,že čo sa týka bezpečnosti vo svete a ešte v takto navstevovanom meste bude veľa rôznych ľudí kultúr bála by som sa asi.
Ano
Áno, aj na dlhšie, kedysi som tam ako vysokoškoláčka strávila 4 mesiace, krásne mesto.
Ano šla ,ja som tam dlhé roky žila a pracovala takže je to môj druhý domov a rada tam chodím aj moje deti Prahu zbožňujú
do Prahy len na dva dni je strasne malo, ale jasne ze by som sla 🙂
Ak potrebuješ byť sama so sebou utriediť si myšlienky tak nie je nič lepšie, ja som tiež chodievala najradšej sama 🙂 nemusíš sa aspoň na nikoho spoliehať alebo sa prispôsobovať
Určite nie
@mikella912 to si asi v Londýne nebola😂🙈
Ja najradsej cestujem sama. Nemusim sa nikomu prisposobovat, program si urobim aky chcem a nikomu nevadi, aj aj stravim pol dna v muzeu 🙂

Sama nie,sama by som nešla nikam mimo domu....v júni tam idem s mužom a kamošmi...milujem Prahu