icon

Išli by ste na dvojdňový výlet do Prahy len tak sama?

1. apr 2023

Išli by ste samé na dvojdňový výlet do Prahy?

guliver19
2. apr 2023

@zuzanka.zuzu tak povedat na prahu ze je to skarede mesto je troska blbe😀

19mmm71
2. apr 2023

kamkolvek ak by som tam chcela ísť a do Prahy aj na týždeň

h2
2. apr 2023

Nemala by som problém ísť v prípade núdze aj sama, ale určite by som oveľa radšej išla s niekým.

h2
2. apr 2023

@zuzanka.zuzu Za "Praha sa mi nepáči" si mala dať bodku a ďalej nepísať. Praha je jedným z najkrajších miest na svete. Tebe sa páčiť nemusí, ale písať, že je to škaredé mesto je fakt dosť mimo.

zuzanka.zuzu
2. apr 2023

@h2 podľa teba. podľa mňa je to škaredé hnusné zatuchnuté mesto. a čo? inak všimla som si že keď ti nejaký názor nereže, tak je to zlé, lebo iba tvoj je správny 😉 už veľa krát. nuž tak nie, nie iba tvoj názor existuje

h2
2. apr 2023

@zuzanka.zuzu "Mne sa Praha nepáči.", je názor. "Praha JE škaredé hnusné zatuchnuté mesto.", je tvrdenie. V tomto prípade nepravdivé.

veronikastrickova
3. apr 2023

Okamzite 😃

candii
3. apr 2023

Ja nie. Mne by bolo smutno 🤣

taty
3. apr 2023

Úplne v pohode. Ja občas cestujem sama , hlavne keď potrebuje oddýchnuť od všetkého. Vrátim sa domov a každý mi potom hovorí že som totálne optimisticky naladená aj keď prídem do práce a z práce keď bol deň blbec.

elenajezova
3. apr 2023

@h2 presne tak!!!

drakvak
3. apr 2023

Poznáte sériu Romantické úniky od Julie Caplin? V každej z 9 kníh ide hrdinka do nejakej cudzej krajiny sama a prežije tam krásnych pár týždňov, aj sa zaľúbi 😉 Mne sa veľmi páčila prvá časť Kaviareň v Kodani, tak sa chystám do Kodane. Síce nie sama, s kamoškami, ale teším sa na poznávanie. Takže autorka, ak ste v pohode aj sama medzi ľuďmi v meste, tak do toho. Praha je nádherná, je tam čo objavovať. A ktovie, možno aj na niekoho zaujímavého natrafíte 😊

mircalla
3. apr 2023

Ja som sla sama aj do Juznej Ameriky takze kludne. Ale Prahu mam uz okukanu

zoja1234
3. apr 2023

Je rozdiel ísť sama ako slobodná slečna bezdetna, a ako matka rodiny...

lienkaam16
3. apr 2023

Dva dni sama je tak akurát. Mesto, kaveja a nákupy... ja by som šla hneď.

ivoniela
3. apr 2023

Jasné, chodila som aj 3krát do roka. Väčšinou na nejaký dobrý koncert. Občas som so sebou niekoho pribalila.

rebeka7501
3. apr 2023

Radšej sama a vychutnať si výlet, ako niekoho nasilu presviedčať a je možnosť, že tí výlet pokazí

sono2
3. apr 2023

Ku moru hej, ale do prahy mi je zbytočne

januelik
3. apr 2023

Hneď teraz, jasneeeeeeeee

januelik
3. apr 2023

@zoja1234 Záleží čo človek od toho výletu očakáva🤣

lienka434
3. apr 2023

Jasneee🙂keď chceš poradím ti miesta a tipy,žila som tam 8rokov.

lili007
3. apr 2023

Bola som, aj so zlomenou nohou, dobre bolo. V restauraciach su zvyknuti aj ja 1osobovych navstevnikov, atmosfera Prahy je carovna, vlakom cesta pohodlna...preco nie?

makrame
3. apr 2023

Lepšie s niekým bude ti veselšie určite

basska_b
3. apr 2023

Ja som tak isla a ked som to povedala mojej mame, isla so mnou 😃 ale dobre by mi bolo aj samej. Isla som tak sama na maly "road trip" po Sasku a Thüringen (vlakmi, nie autom). Velmi rada na to spominam. Nikomu som sa nemusela prisposobovat, sla som, kam som chcela, jedla som, kde som chcela, co som chcela a kedy som chcela...

evkamotka
3. apr 2023

Ja nie, pre mna je vacsia sranda ist s kamaratkou

oblecenie99
3. apr 2023

Ja som bola včera sama v Lidli a už aj toto bolo také oslobodzujúce, že ja by som sa zbalila hneď teraz a išla, nie že do Prahy, ale kdekoľvek.

breznica
3. apr 2023

@oblecenie99 poznám, po 13 rokoch doma je aj kreslo u zubára wellnes 😅

moonlight1210
3. apr 2023

Praha? Mat cas, uz balim a dnes vecer tankujem plnu a vyrazam na cestu. Nejaky pekny, prijemny hotel a urcite by som sla pozriet vynovene narodne muzeum (ak sa daju kupit takto narychlo listky).

A ako poznam mm, ak by mal cas, hned by sa mi pribalil k batozine. 🙂

petulienka1
3. apr 2023

Ano. Okamzite. Kamkolvek.

radka2119
3. apr 2023

Joj keby môžem tak hneď😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená