Išli by ste na dvojdňový výlet do Prahy len tak sama?
Išli by ste samé na dvojdňový výlet do Prahy?
kamkolvek ak by som tam chcela ísť a do Prahy aj na týždeň
Nemala by som problém ísť v prípade núdze aj sama, ale určite by som oveľa radšej išla s niekým.
@zuzanka.zuzu Za "Praha sa mi nepáči" si mala dať bodku a ďalej nepísať. Praha je jedným z najkrajších miest na svete. Tebe sa páčiť nemusí, ale písať, že je to škaredé mesto je fakt dosť mimo.
@h2 podľa teba. podľa mňa je to škaredé hnusné zatuchnuté mesto. a čo? inak všimla som si že keď ti nejaký názor nereže, tak je to zlé, lebo iba tvoj je správny 😉 už veľa krát. nuž tak nie, nie iba tvoj názor existuje
@zuzanka.zuzu "Mne sa Praha nepáči.", je názor. "Praha JE škaredé hnusné zatuchnuté mesto.", je tvrdenie. V tomto prípade nepravdivé.
Okamzite 😃
Ja nie. Mne by bolo smutno 🤣
Úplne v pohode. Ja občas cestujem sama , hlavne keď potrebuje oddýchnuť od všetkého. Vrátim sa domov a každý mi potom hovorí že som totálne optimisticky naladená aj keď prídem do práce a z práce keď bol deň blbec.
@h2 presne tak!!!
Poznáte sériu Romantické úniky od Julie Caplin? V každej z 9 kníh ide hrdinka do nejakej cudzej krajiny sama a prežije tam krásnych pár týždňov, aj sa zaľúbi 😉 Mne sa veľmi páčila prvá časť Kaviareň v Kodani, tak sa chystám do Kodane. Síce nie sama, s kamoškami, ale teším sa na poznávanie. Takže autorka, ak ste v pohode aj sama medzi ľuďmi v meste, tak do toho. Praha je nádherná, je tam čo objavovať. A ktovie, možno aj na niekoho zaujímavého natrafíte 😊
Ja som sla sama aj do Juznej Ameriky takze kludne. Ale Prahu mam uz okukanu
Je rozdiel ísť sama ako slobodná slečna bezdetna, a ako matka rodiny...
Dva dni sama je tak akurát. Mesto, kaveja a nákupy... ja by som šla hneď.
Jasné, chodila som aj 3krát do roka. Väčšinou na nejaký dobrý koncert. Občas som so sebou niekoho pribalila.
Radšej sama a vychutnať si výlet, ako niekoho nasilu presviedčať a je možnosť, že tí výlet pokazí
Ku moru hej, ale do prahy mi je zbytočne
Hneď teraz, jasneeeeeeeee
Jasneee🙂keď chceš poradím ti miesta a tipy,žila som tam 8rokov.
Bola som, aj so zlomenou nohou, dobre bolo. V restauraciach su zvyknuti aj ja 1osobovych navstevnikov, atmosfera Prahy je carovna, vlakom cesta pohodlna...preco nie?
Lepšie s niekým bude ti veselšie určite
Ja som tak isla a ked som to povedala mojej mame, isla so mnou 😃 ale dobre by mi bolo aj samej. Isla som tak sama na maly "road trip" po Sasku a Thüringen (vlakmi, nie autom). Velmi rada na to spominam. Nikomu som sa nemusela prisposobovat, sla som, kam som chcela, jedla som, kde som chcela, co som chcela a kedy som chcela...
Ja nie, pre mna je vacsia sranda ist s kamaratkou
Ja som bola včera sama v Lidli a už aj toto bolo také oslobodzujúce, že ja by som sa zbalila hneď teraz a išla, nie že do Prahy, ale kdekoľvek.
@oblecenie99 poznám, po 13 rokoch doma je aj kreslo u zubára wellnes 😅
Praha? Mat cas, uz balim a dnes vecer tankujem plnu a vyrazam na cestu. Nejaky pekny, prijemny hotel a urcite by som sla pozriet vynovene narodne muzeum (ak sa daju kupit takto narychlo listky).
A ako poznam mm, ak by mal cas, hned by sa mi pribalil k batozine. 🙂
Ano. Okamzite. Kamkolvek.
Joj keby môžem tak hneď😀

@zuzanka.zuzu tak povedat na prahu ze je to skarede mesto je troska blbe😀