Išli by ste na výlet?
Ahojte, ja pracujem, môj priateľ je teraz bez práce na podpore, dáva sa dohromady zdravotne, nedostáva veľa peňazí. Celé leto sme neboli nikde, len v kine, na zmrzline, na káve, prechádzke, inak nikde. Vie, že by som veľmi chcela niekde ísť, tak súhlasil s výletom do Maďarska. Avšak tu je problém. On nemá auto a nešoféruje. Čiže ja pôjdem 100 km tam, 100 km späť. Len vstupné v Maďarsku stojí 20 eur, čo viem, že je pre neho veľa. Samozrejme, že benzín tam a späť budem hradiť ja a vstupné za seba. To mi problém nerobí. Ale šoférovať tam a späť 100 km? Priznám sa, že ja po SVK nemám problém, ale v zahraničí sa bojím a mám rešpekt. Hlavne viem, že by tam išiel len a len kvôli mne, on nechce ísť, už tam bol. Čo by ste urobili?
Super, že máš rešpekt v iných krajinách, ale zase až tak nehorí. Maďarsko je fajn, treba si len veriť, to dáš 🙂 Čo ti poradím je, naštuduj si dopredu trasu ktorou pôjdeš, poprípade si sprav nejaké poznámky so zastávkami. Asi najviac ti dodá sebavedomie keď si naštuduješ tú trasu 🙂
20 eur je pre neho veľa? Nemíňala by som keď na to nemám, zatiaľ môžete mať rande kde je to zadarmo a keď na tom bude lepšie pôjdete aj na výlet.
Ved chodte na sk,do tatier na turistiku,alebo do aquaparkov,ci Besenova,Tatralandya.Zozente si ubytko na 1 noc aj ked teraz to uz bude asi plne,ale tak aspon na ten 1 den sa kupat.A preco teda prave tam???
@anonym_autor že choď sama, chodia autobusy tuším okolo 20e tam a späť, ráno ideš, večer ta donesie naspäť. On keď nemá, nech sa nepriživuje a nech ti neorganizuje výlety. On dobre vie, že by si sa zlutovala a on si užije.
O čo iné sú cesty v zahraničí ako na Slovensku? Teda okrem toho, že sú na mnohých miestach kvalitnejšie
Keby som chcela ísť, idem a priateľa by som pozvala. 20 Eur nie je tak veľa, keď sa opäť zamestná, pozve ťa on.
Ved chodte na sk,do tatier na turistiku,alebo do aquaparkov,ci Besenova,Tatralandya.Zozente si ubytko na 1 noc aj ked teraz to uz bude asi plne,ale tak aspon na ten 1 den sa kupat.A preco teda prave tam???
@vladuska20 To ich vyjde viac ako to Maďarsko.
No neviem, ja by som nebola s mužom, pre ktorého je 20€ vela. A teda keď sme boli mladi, nemali sme vela peňazí, ale to preto, ze sme stavali dom. Všetko išlo tam.
Úprimne, porozmýšľaj, či je tento muz naozaj partner do budúcnosti.
@anonym_autor Nikam s nim nechoď keď je pre neho 20€ vela...zober kamošku, mamu a chodte na cely deň do aquaparku alebo na turistiku, vikend...Mne sa pacilo ist vlakom do Šturova a prejst pešo do Ostrihomu.
Ale pozor, šak nevieme prečo je zdravotne na tom zle, kvôli čomu je na tej podpore keď sa dáva zdravotne dokopy...keď len preto že mu je zle, tak kašlať na neho, ale keď je to niečo vážnejšie bohvie...
@vladuska20 prosim? ved len parkovne na svk je skoro vsade od 5 do 10 euro. 🙂 takze urcite ich to Madare vyjde lacnejsie nez SVK. to je riadne drahe.😅
Nesla, urobila by som si radsej nejaky low cost vylet po okoli. 200 km teda vobec neni vela, ani benzin neni drahy, ani 20 eur neni polozka, ale to hovorim ja zo svojho pohladu. Vy s tym mate problem, tak na to kasli
@anonym_autor Nikam s nim nechoď keď je pre neho 20€ vela...zober kamošku, mamu a chodte na cely deň do aquaparku alebo na turistiku, vikend...Mne sa pacilo ist vlakom do Šturova a prejst pešo do Ostrihomu.
@anonym_732d0f mama zomrela min. rok, kamoška bojuje s rakovinou a je po chemo, on je jediný koho mám.
Nesla, urobila by som si radsej nejaky low cost vylet po okoli. 200 km teda vobec neni vela, ani benzin neni drahy, ani 20 eur neni polozka, ale to hovorim ja zo svojho pohladu. Vy s tym mate problem, tak na to kasli
@majlo1234 ja s tým nemám problém. 20 eur miniem na obed v reštike niekedy pomaly. Ale on má s tým problém a nechce sa nechať pozývať. 20 eur dá, ale viem, že aktuálne teraz otočí každé eur veľmi premyslene.
@majlo1234 ja s tým nemám problém. 20 eur miniem na obed v reštike niekedy pomaly. Ale on má s tým problém a nechce sa nechať pozývať. 20 eur dá, ale viem, že aktuálne teraz otočí každé eur veľmi premyslene.
@anonym_autor tak chodte dakam na vylet kde si nevyzaduje velke naklady.ved odkial ste mozno poradime
@anonym_autor ak ste z BA tak chodte napr. vlakom.do Medera,. Alebo na najblizsie jazero ci kupalisko. Naco sa trepat do.Madarska?
Tak vlakom na turistiku....jedlo so sebou, okupat sa v jazere niekde, neda sa?
Tak vlakom na turistiku....jedlo so sebou, okupat sa v jazere niekde, neda sa?
@anonym_732d0f ja sa nekupem a turistiku teraz neda zdravotne on. Cize toto mala byt ZOO v Madarsku.
A kam konkrétne chcete ísť?
A kam konkrétne chcete ísť?
@sima234 Zoo Nyíregyháza. On tam bol, ja som nebola a chcela som ísť.
Choďte do zlina tam je pekná zoo
Však choď sama 🤷🏼♀️. Aj self date je super 😊. Ja som tak bola nedávno. Keď sa bojíš ísť autom, choď vlakom
@sima234 Zoo Nyíregyháza. On tam bol, ja som nebola a chcela som ísť.
@anonym_autor je mu vela 20 euro? ved nech si cely tyzden vari lacnejsie jedla. a tych 20 euro ''usetri''
Však choď sama 🤷🏼♀️. Aj self date je super 😊. Ja som tak bola nedávno. Keď sa bojíš ísť autom, choď vlakom
@denkabemommy po slovensku sa nebojím, chodím bežne do BA späť sama. Tu sa necítim isto.
@anonym_autor je mu vela 20 euro? ved nech si cely tyzden vari lacnejsie jedla. a tych 20 euro ''usetri''
@anonym_2d8d85 on uz skoro nič neje, lebo má vážne zdravotné problémy. Čiže na jedle neušetrí.
A v čom je vlastne problém? Ten, že ty sa bojíš šoférovať alebo že by si to musela zaplatiť?
A v čom je vlastne problém? Ten, že ty sa bojíš šoférovať alebo že by si to musela zaplatiť?
@janai1 nechcem soferovat do madarska a pre neho je 20e dost a nenecha si to mnou zaplatit,
Môžete ísť stopom
ja by som asi pockala kym nebude zdravotne aj financne na tom lepsie. Pozri Zoo az take terno zase nie je vsade. Ak sa ti po slovensku jazdi lepsie skuste Eko-park Piestany kde mozes niektore zvieratka aj hladkat. Rovnako kontaktna zoo v poprade, Agro-farma Lubina alebo Malkia park v Orechoved podtoni (tam sa sice hladkat nedaju ale su tam zachranene velke selmy). Nehovoriac o tom, ze su horuce dni tak aj tak vela zvierat bude zalezenych. Rovnako mas Zoo v Bojniciach, kde je aj zamok, kupalisko a velky kaktusovy sklennik. Ja osobne ak by som si nebola ista soferovanim v zahranici tak by som sla na istotu aspon kym si nebudete moct dovolit niekde prespat

nešla, čo tam budete jesť a piť , to sú ďalšie peniaze