Išli by ste samé s ročným dieťaťom na dovolenku k moru?
Ahojte .. viete si predstaviť ísť k moru same s ročným dieťaťom ?
@taga vieš čo by ti napísali detský chirurgovia??? Ze by ta prešla chuť žiť... Co všetko sa môže stať doma malému decku. A tie otázky co sú tu a je ich plno sa nevyrovnaju tým, že niekto v noci zháňa wc papier 😂😂😂takže je to uhol pohľadu. Ty by si nešla, ja a aj viacero iných by išla. A si predstav, ze bez irónie. Záleží samozrejme aj od finančných možností. Nie je hotel ako hotel a destinácia ako destinácia.
@maciatkolulu ale ja to vsetko chapem! Vsade sa rodia deti a vsetky to vo svojich domovinach zvladaju. Ja nikde nehovorim, ze sa to neda zvladnut, ze to dieta to nezvladne alebo ze doma sa mu nema co stat! Autorka sa tvari, ze jej sa ale na dovolenke nema co stat! A to je velky rozdiel, ale zacinam mat pocit, ze tu je velmi velky problem so zakladnym pochopenim textu a logikou (nie u teba)
@taga ja si myslím, že otázka ako taká bola zbytočná, lebo reálne jedno dieťa je zvladnutelne ľavou zadnou a druhe náročnejšie, jedna sa bojí, myslím matka aj dažďu, druhá vezme kojenca do dzungle😂😂😂proste každý ako uzná. Stát sa môže všade... Hocičo

@matkahelka ty sa tvaris ako najmudrejsia na svete 😉 predstav si, bola som rok v usa, mesiac v australii, mesiac v peru, dokopy asi dva roky v egypte, mam celkom pocestovane. Ale netvarim sa ako nesmrtelna, ze mne sa nic nemoze stat. Autorka sa pyta ako 5 rocne dieta : co sa mi moze stat v rezorte bla bla bla... niiiic moja, rezort je vakuova bublina, kde neposobia fyzikalne zakony, biologia, nikoho nestretnes, len ty a tvoje idealne dieta v idealnom svete.
Ak som ja pesimista hm ok..
Pracovala som v cestovnom ruchu dost dlho. Vies, takych ako ty a autorka sme mali najradsej. Najmudrejsi majstri sveta, ktori nam o polnoci vyvolavali, ze nemaju hajzlak a mame zavolat recepciu. A nieeee za tych plus minus 10 rokov co som robila v cestovkach a hoteloch som asi nikdy nevidela cestovat single mamu s rocnym dietatom. Asi sme vsetci okrem vas pesimisti a malo akcni 😘 btw, ja jej nikde nepisem, aby nesla. Alebo aby si ty nesla. Pisem ze ja by som nesla, lebo to bola otazka. A pisem, co sa tak asi moze prihodit, lebo autorka sa pyta, co sa jej tak asi moze prihodit