Je bezpečné rezervovať ubytovanie cez Booking bez hodnotenia?
Zdravim, v lete ideme autom do Chorvatska, nasli sme ubytovanie v Madarsku tak na pol cesty kvoli somovy ma 3 roky, na danom ubytovani niesu ziadne recenzie ani hodnotenia. Isli by ste do toho? Da sa verit bookingu? Dakujem rady
Nešla
Nie, nešla. Raz sme s priateľom šli do BA, ubytovanie bez recenzii a bol to podvod. Nič také na adrese nebolo, telefón prenajímateľa nedostupný...
@huxy som myslela ze to prechádza kontrolou....ze ked uz to je na bowling....som prekvapena
Nie urcite by som si take ubytovanie nekupila. V dnesnej dobe nemozes uz fakt verit nikomu.
@elka1608 vzdy si checknem ubytko aj na google mapach. Dnes je super doba, vies si vsetko overit u viacerych zdrojov. Ak ubytko nie je ani na mapach oznacene, tak by som to urcite nebrala.
Tiez sme nasli tento rok ubytko, ktore vyzeralo super, aj cena dobra, ale malo len dve recenzie. Na mapach neoznacene vobec. Tak sme radsej neriskovali.
@elka1608 objednavam vela cez booking, ale ubytko bez recenzie som doposial nebookla. Chapem, ze niektori musia aj zacinat a ja by som bookla iba vtedy, ak by som za neho nemusela nic platit a vyplatit az na mieste, po pripade, ked sa nedostavim, nejake penale - lebo viem, ze by som niekoho natrafila a vyplatila az vtedy, ak by som mala apartman/izbu/dom. Takto vopred vyplatit a bez recenzii to velmi velmi zavana podvodom. A aj s recenziami, ak su v kratkom rozpati a iba 5*, su zaplatene recenzie, pretoze nikdy nebude 100 ludi na 5* spokojnych s ubytovanim, kedze kazdy ma inu latku a ocakava ine veci....
@elka1608 neviem ja som raz mužovi vybavovala ubytovanie ktoré malo úžasne hodnotenia a
Bol to des.
Kto chce si nahadze pekných hodnotení jedna radosť.
@3petka nenahádže. Booking umožňuje zadať hodnotenie iba tým, ktorý ubytovanie mali rezervované cez neho, reálne tam aj boli (čiže pobyt nestornovali) a umožňuje dať iba jedno hodnotenie. Skôr si myslím, že sa zmenil majiteľ a ním aj úroveň.
@elka1608 našla som také ubytovanie v Chamonix, cena bola až neuveriteľná. Bez jedinej recenzie, aj na Google maps som ich našla. Akurát išlo o nové ubytovanie, do dvoch dní sa zmenila aj cena (na tu oblasť už bežná cena), zmenil sa aj názov… A začali pribúdať recenzie.
Myslím, že buď sa stane niečo podobné, alebo to booking čoskoro sám stiahne, lebo to vyhodnotí, že to nie je ok, že je to skôr podvod, ale nejaký iný zadrhel.
@3petka nenahádže. Booking umožňuje zadať hodnotenie iba tým, ktorý ubytovanie mali rezervované cez neho, reálne tam aj boli (čiže pobyt nestornovali) a umožňuje dať iba jedno hodnotenie. Skôr si myslím, že sa zmenil majiteľ a ním aj úroveň.
@melanta nahadze, vies ako? Da ubytko na oko kamosovi cez online system, ten mu hodi 5*, dalsiemu kamosovi, da dalsich 5* a uz je ubytko na svete a kludne moze ludi od*bavat z penazi. Toto sa deje hlavne v spanielsku a spol. A booking ma s tym nenormalny problem, ale zasiahnut toto nevedia nijako.

Nie, nešla. Raz sme s priateľom šli do BA, ubytovanie bez recenzii a bol to podvod. Nič také na adrese nebolo, telefón prenajímateľa nedostupný...