Je dovolenka pri mori s deťmi za 2000 € možná?
Ahojte dievčatá, prvýkrát chceme ísť s deťmi k moru,keďže máme jednu dcéru chorú a doteraz to bol risk, ísť niekam takto. Chodili sme po Slovensku,ak by sa jej niečo stalo,no už je zoperovana...Peňazí extra nie je, sme ochotní investovať max 2000€ ,aby to bolo letecky a All inclusive.Je to ozaj nemožné?Keď vidím tie ceny,pretáčaju sa mi oči.To radšej vymením niečo v byte ako to minút za týždeň. Deti majú 7 a 8 rokov. Našla som Bulharsko, Tunisko. Grécko bolo drahšie. Ale recenzie boli zle. Tie,ktoré ste zbehle,viete mi poradiť?Prípadne ak máte skusenost. Nechceme ísť autom a nechcem variť,aspoň raz v živote. A hlavne,chcem ,aby sli deti lietadlom. Ďakujem.
Nás Egypt veľmi sklamal, odvtedy chodíme len do Turecka a veľká spokojnosť
@ankare a co sa tu dohadujete o krase more 😀 aj to na rhodose je nic oproti inym 😀. Normalne ma to pobavilo, sa o takej blbine dohadovat.
Ja som bola v Turecku 2x možno náhoda, ale more hneď hlboké a búrlivé.Pre také malé deti by som hľadala niečo iné.Tunis Mahdia bolo pre mňa krásne more, alebo Egypt
Každý tvrdí, že Grécko vychádza najlacnejšie nebola som ešte ani nesledujem ceny
Skús pozrieť Albánsko,Čiernu horu
Ďakujem za odpovede,ktoré boli k veci. Bohužiaľ, inokedy ako júl a august nemôžeme ísť ,robím v školstve...A nikde nepíšem, že idem k moru prvýkrát,len s deťmi sme kvôli zdravot. problemom ešte neboli.Pozrela som Čedok aj Inviu. Niečo som našla. Sledujem aj na fcb dovolenku 365,tam sem tam skočí výborná ponuka,ale na to sa nechceme spoliehať.
Ahojky, ak môžem podelím sa aj ja. Ak ti môžem poradiť, tak za 2000 sa dostanete určite do Grécka, na Rhodos do oblasti Kolymbia a hotel Memphis Beach. Je tam krásne, zároveň skromne ale máš all inclusive,ore detičky tam je toho veľa, pláž krásna a jedlo super. V septembri majú najlepšie ceny a aj v júni, začiatkom ale.

@queen_mary tak aj aj nech precita 😊
A ja som sa tiez dotvedela