icon

Je dovolenka pri mori s deťmi za 2000 € možná?

17. mar 2024

Ahojte dievčatá, prvýkrát chceme ísť s deťmi k moru,keďže máme jednu dcéru chorú a doteraz to bol risk, ísť niekam takto. Chodili sme po Slovensku,ak by sa jej niečo stalo,no už je zoperovana...Peňazí extra nie je, sme ochotní investovať max 2000€ ,aby to bolo letecky a All inclusive.Je to ozaj nemožné?Keď vidím tie ceny,pretáčaju sa mi oči.To radšej vymením niečo v byte ako to minút za týždeň. Deti majú 7 a 8 rokov. Našla som Bulharsko, Tunisko. Grécko bolo drahšie. Ale recenzie boli zle. Tie,ktoré ste zbehle,viete mi poradiť?Prípadne ak máte skusenost. Nechceme ísť autom a nechcem variť,aspoň raz v živote. A hlavne,chcem ,aby sli deti lietadlom. Ďakujem.

Strana
z2
kitycat
17. mar 2024

@queen_mary tak aj aj nech precita 😊
A ja som sa tiez dotvedela

tanapeta
17. mar 2024

@liliana8 čo kde?

bubbiik
17. mar 2024

@ankare Turecko 2023, nádherné more, keďže my sme bývali na móle vzdy tak priamo s pláže foto nemám

tanapeta
17. mar 2024

@bubbiik toto nie je nádherne more😉

ankare
17. mar 2024

@bubbiik toto more nie je nádherné. Porovnaj si more na fotke z Rodosu.

darina77
17. mar 2024

Nás Egypt veľmi sklamal, odvtedy chodíme len do Turecka a veľká spokojnosť

queen_mary
18. mar 2024

@ankare a co sa tu dohadujete o krase more 😀 aj to na rhodose je nic oproti inym 😀. Normalne ma to pobavilo, sa o takej blbine dohadovat.

luccija
18. mar 2024

Ja som bola v Turecku 2x možno náhoda, ale more hneď hlboké a búrlivé.Pre také malé deti by som hľadala niečo iné.Tunis Mahdia bolo pre mňa krásne more, alebo Egypt
Každý tvrdí, že Grécko vychádza najlacnejšie nebola som ešte ani nesledujem ceny
Skús pozrieť Albánsko,Čiernu horu

tiezjedna
18. mar 2024

@autorka deti už máte pomerne veľké na akékoľvek zľavy, navyše ak plánujete cez letné prázdniny tak rovno prihoď minimálne tisícku. Inak na svoje nároky zabudni...

autor
18. mar 2024

Ďakujem za odpovede,ktoré boli k veci. Bohužiaľ, inokedy ako júl a august nemôžeme ísť ,robím v školstve...A nikde nepíšem, že idem k moru prvýkrát,len s deťmi sme kvôli zdravot. problemom ešte neboli.Pozrela som Čedok aj Inviu. Niečo som našla. Sledujem aj na fcb dovolenku 365,tam sem tam skočí výborná ponuka,ale na to sa nechceme spoliehať.

nelka93
18. mar 2024

@tanapeta ja musím súhlasiť, bola som raz v turecko a už nikdy viac. More hnusne, plaze neupravené a to jedlo bolo otrasne na hoteli. U mňa vyhráva grecko alebo Malorka a cyprus

nelka93
18. mar 2024

@bubbiik invia nie je CK ale CA a sprostredkuje zájazdy cestoviek čiže aj hydrotouru a ostatnych

karolinakaja
19. mar 2024

Ahojky, ak môžem podelím sa aj ja. Ak ti môžem poradiť, tak za 2000 sa dostanete určite do Grécka, na Rhodos do oblasti Kolymbia a hotel Memphis Beach. Je tam krásne, zároveň skromne ale máš all inclusive,ore detičky tam je toho veľa, pláž krásna a jedlo super. V septembri majú najlepšie ceny a aj v júni, začiatkom ale.

anika353
9. máj 2024

@bubbiik Ahoj. Prosím ťa, v akej časti ste boli? A cca aké ste mali teploty a more bolo prijemne teplé? Rozmýšľame ísť na prelome jún a júl

anika353
9. máj 2024

@bubbiik Ahoj. Prosím Ťa, v akej časti Turecka ste boli? A aké tam cca boli teploty a more bolo veľmi teplé? Rozmýšľame ísť na prelome jún, júl a neviem, či bude more dosť teplé.

bubbiik
10. máj 2024

@anika353 niekoľkokrát sme boli v Side ale aj v Alanyi, teploty vždy okolo 40°C a more tiež vždy teplé

Strana
z2