icon

Je niekto teraz v Egypte?

17. aug 2025

Prosím potrebovala by som z letiska priniesť jednu špecificku vonavku z Hurghady 🥹 je tam niekto?

isis234
17. aug 2025

Napíšte do skupiny Egypt-info, tipy, recenzie

anonym_1b8ebb
17. aug 2025

@anonym_autor A to si myslíš, že tu budeš obťažovať cudzích ľudí, aby pre niekoho cudzieho z MK chodili po letisku kupovať voňavky ? Poznáš mieru ?

autor
17. aug 2025
@anonym_1b8ebb

@anonym_autor A to si myslíš, že tu budeš obťažovať cudzích ľudí, aby pre niekoho cudzieho z MK chodili po letisku kupovať voňavky ? Poznáš mieru ?

@anonym_1b8ebb pýtam sa len, sú ľudia čo čakajú na letisku hodiny a nerobí im to problém. Neviem načo sa vyjadrujes, keď tam možno ani niesi. Ak to niekomu bude vadiť, napíše že nie ale neodpise.

martinmmartin
17. aug 2025
@anonym_1b8ebb

@anonym_1b8ebb A potom ju nahanat po kristoch panoch nech si ten pitralon preboha aj raci prevziat - nebodaj to nosit niekam alebo na postu sa s tym papierovat

muchotrafka298
17. aug 2025

Ja som len takto znamej raz niesla vonavku, dost drahu. Ona ma prosikala tyzdne pred cestou, nech jej to donesiem. Cenu vedela, odfotila som jej to, poslala fotku a cakala na to, ze ci ju fakt berie. Ona mi napisala hned ze ano. Tak ja sprosta som kupila vonavku za 100 EUR a dopadlo to tak, ze pol roka som ju obhanala pisomne, telefonicky, ze kedy mi za nu posle peniaze a pride si ju zobrat.

sisska96
18. aug 2025

Tak si objednaj cez net a zaplať to