Je niekto teraz v Egypte?
Prosím potrebovala by som z letiska priniesť jednu špecificku vonavku z Hurghady 🥹 je tam niekto?
@anonym_autor A to si myslíš, že tu budeš obťažovať cudzích ľudí, aby pre niekoho cudzieho z MK chodili po letisku kupovať voňavky ? Poznáš mieru ?
@anonym_autor A to si myslíš, že tu budeš obťažovať cudzích ľudí, aby pre niekoho cudzieho z MK chodili po letisku kupovať voňavky ? Poznáš mieru ?
@anonym_1b8ebb pýtam sa len, sú ľudia čo čakajú na letisku hodiny a nerobí im to problém. Neviem načo sa vyjadrujes, keď tam možno ani niesi. Ak to niekomu bude vadiť, napíše že nie ale neodpise.
@anonym_1b8ebb A potom ju nahanat po kristoch panoch nech si ten pitralon preboha aj raci prevziat - nebodaj to nosit niekam alebo na postu sa s tym papierovat
Ja som len takto znamej raz niesla vonavku, dost drahu. Ona ma prosikala tyzdne pred cestou, nech jej to donesiem. Cenu vedela, odfotila som jej to, poslala fotku a cakala na to, ze ci ju fakt berie. Ona mi napisala hned ze ano. Tak ja sprosta som kupila vonavku za 100 EUR a dopadlo to tak, ze pol roka som ju obhanala pisomne, telefonicky, ze kedy mi za nu posle peniaze a pride si ju zobrat.
Tak si objednaj cez net a zaplať to

Napíšte do skupiny Egypt-info, tipy, recenzie