Je potrebný doklad pre dieťa na cestu do zahraničia?
Ahojte,
Napríklad do Budapešti alebo za hranice. Ďakujem
Nie, stačí že povieš že dieťa je tvoje a všetci ti uveria
Ja nechápem ako sa toto niekto dokáže opytat
🤣
@anonymes Odpoveď si už dostala, tak požiadaj o zmazanie diskusie, ináč ťa tu roznesú na kopytách. 😒
Myslela som si, že stačí zdravotná kartička 😂. Ale v hĺbky duše som si aj myslela, že musí mať. Mňa zaujímala ta Budapešť skôr.
@pribinak teba by som chcela vidieť v realite, či takto začínaš aj v osobnom živote do každého, ako tu na MK. Všade si úplne že nasilu strčená.
@ha_ha ja ich kašlem. Radšej sa opýtam. Nech som za idiota aj. Oveľa horšie veci sa tu pýtajú.
Myslela som si, že stačí zdravotná kartička 😂. Ale v hĺbky duše som si aj myslela, že musí mať. Mňa zaujímala ta Budapešť skôr.
@pribinak teba by som chcela vidieť v realite, či takto začínaš aj v osobnom živote do každého, ako tu na MK. Všade si úplne že nasilu strčená.
@ha_ha ja ich kašlem. Radšej sa opýtam. Nech som za idiota aj. Oveľa horšie veci sa tu pýtajú.
@anonymes Budapešť máš za hranicami alebo bývaš v Maďarsku?
@pribinak
ukáže fotky v telefóne a rodný list
aj to tu už bolo
@mondolina inak za mna by fotky v telefone boli v pohode 🤣🤣🤣 ked im ukazem 900 fotiek od narodenia bude im uplne jasne, ze som jeho matka 💪🏻💪🏻💪🏻 samozrejme srandujem. Ale ako si napisala, ze fotky, tak som si to predstavila ako ukazujem cely album a podrobnosťami s porodu. Aj policajti zdrhnu.
@anonymes môžem byt kde chcem….ale opytat sa takúto blbosť?
@anonymes zdravotná kartička nestačí ani tebe. A dieťa potrebuje to isté ako dospelý človek. Aj novorodenec. Čiže tam kde tebe stačí OP, potrebuje OP aj dieťa. Ak potrebuješ niekam pas, potrebuje pas aj tvoje dieťa. A nieže do Budapešti. Aj na hodinový nákup do obchodu 2 km za hranice. Ešte ti napíšem, že veľa žien ti povie, že oni chodia roky bez dokladov a nikdy ich nekontrolovali. Nekontrolujú bežne nikoho z nás. Ale ak urobíte priestupok, pri náhodnej kontrole alebo pri nehode (stačí malý ťukanec v zahraničí) - príde polícia, ak nemáš doklad totožnosti (tým je iba OP a pas), môžu ti dieťa odobrať a na polícii budeš hodiny bez dieťaťa čakať, kým si overia, že dieťa je skutočne tvoje. To sa reálne niektorým stalo. A to nechceš zažiť ty ako matka a už vôbec nechceš, aby to zažilo tvoje dieťa.
@anonymes je jedno ci Budapest alebo Rajka, protrebuje preukaz totoznosti s fotkou, pretoze Madarsko je cudzina
Prepac ale zdravotna karticka je pri cestovani na rovnakej urovni ako preukaz do kniznice. Cize nulova. Myslim ze treba vytlacit nejake letaky a rozdavat to v porodniciach- mozno by tu nebolo tolko tem ci treba pas do zahranicia atd.
Prepac ale zdravotna karticka je pri cestovani na rovnakej urovni ako preukaz do kniznice. Cize nulova. Myslim ze treba vytlacit nejake letaky a rozdavat to v porodniciach- mozno by tu nebolo tolko tem ci treba pas do zahranicia atd.
@zuzinka888 nepomozu ani letaky v porodniciach. Len sa cudujem kolkym nefunguje Google...
@zuzinka888 Rovno s rodnym listom davat aj termin na doklady. 😀
To je az do oci bijice ze si robis prdel. Humor na urovni materskej skolky
Ja som bola 4tyzdnoveho fotit, lebo svokra zial v ČR a bolo mi lepsie ist za nou, ako keby mi sem ona dosla ma inspekciu v sestonedeli 😁 pani na pasovom na mna zazerala, ako keby som chcela ist na Ibizu
pre akekolvek stare dieta potrebujes doklad, kde je identifikovatelne... cize OP s fotkou alebo pas... pas u takychto malickych plati tusim dva roky.... potom musis znova.. az od nejakej vekovej hranice sa dava na 5 rokov...
Stále ma dokáže ľudská blbosť prekvapiť.
@mondolina inak za mna by fotky v telefone boli v pohode 🤣🤣🤣 ked im ukazem 900 fotiek od narodenia bude im uplne jasne, ze som jeho matka 💪🏻💪🏻💪🏻 samozrejme srandujem. Ale ako si napisala, ze fotky, tak som si to predstavila ako ukazujem cely album a podrobnosťami s porodu. Aj policajti zdrhnu.
@betulinka1 😂 ze, ktory unosca by mal tisic fotiek cudzieho dietata v mt 👍
@betulinka1 😂 ze, ktory unosca by mal tisic fotiek cudzieho dietata v mt 👍
@zobaka Ved toto…🤣🤣🤣

Ano. obciansky preukaz s fotkou alebo pas.