Kam by ste išli na dovolenku ako dvaja vysokoškolskí študenti?

8. jún 2023

Kam by ste išli na dovolenku ako dvaja VŠ študenti? V auguste, máme aj auto, akú krajinu by ste chceli vidieť ešte bez detí a záväzkov? Samozrejme čo najlacnejšie.

lilianka28
8. jún 2023

Čo najlacnejšie sa vylučuje s tým čo by som chcela vidieť. Alebo nie?
Ak lacnejšie, tak PL, pripadne Čechy.
A určite nie autom. Keď tak vlakom -ako študenti nemáte náhodou zľavy? Viem že sa tak dá cestovať v rámci EU.

janinah
8. jún 2023

My sme tak šli do Barcelony,ale trvala nám cesta tam aj späť tri týždne.Tam spodom cez Rakúsko,Taliansko Francúzsko..toto so zastávkami v zaujímavých mestách a na plážach...potom asi 5 dní na Costa brave... naspäť vrchom cez Andorru,Francúzsko, Švajčiarsko Nemecko Česko...., tiež zastávky...nezabudnuteľná cesta a to už prešlo 30 rokov.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nerya
8. jún 2023

Ibiza a Island 🤣

luccija
8. jún 2023

Taliansko Rím a potom k moru, ale aj trúfate ešte niekde juznejsie

77daniela77
8. jún 2023

Ja som hned po skonceni VS isla s kamaratkou na vlastnu päsť po Taliansku......uzasny zazitok,odporucam🤔

witchlucia
8. jún 2023

Katania, lacné Taliansko, boli sme ako študenti, teraz sa chystáme už ako rodičia aj s dieťaťom

struhanka
8. jún 2023

Taliansko. Krásne mestá, krajina, história, more, výborné jedlo, víno…

lelelienka
8. jún 2023

Ak lacnejsie, zbalte stany a auto a odporucam roadtrip smer balkan - Srbsko, Cierna hora, Bosna, moze byt aj cez Chorvatsko, Slovinsko, je tam mnozstvo nadhernych miest na spoznavanie a s detmi uz budete riesit asi skor pokojnejsie dovolenky (ale samozrejme zavisi od preferencii). Cize idealna kombinacia aj priroda, mesta, historia aj kupanie.
Odporucam tiez sever Europy - Svedsko, Norsko, najma Lofoty to bola uplna nadhera. Ubytko chatky, stany, kempy…nezruinuje aj ked ostatne tam nie je lacne. Ale priroda zatial ano 😉 A ked rozpocet dovoli, taka plavba trajektom z Danska do Osla cez fjord je parada (ale tak dlhe trasy su vacsinou dost drahe).

Alebo najdite lacnejsie letenky a smer Portugalsko alebo Island - tam si ale urcite treba pozicat auto na mieste, kempy sa daju najst pekne v pohode, obcas ked tak prestriedat s nejakym ubytkom s normalnou postelou kvoli komfortu 😁, my to tak robievame.
Toto boli jedny z nasich naj dovoleniek a zdaleka nas nezruinovali, len treba porozmyslat a dobre planovat vopred.

A este jeden tip, pouvazujte zobrat este jeden par, nielen ze paradne sa vam podelia naklady, ale aj pri dlhych cestach po Europe je lepsie viac vodicov, my sme takto boli na Islande a v Norsku, inak v pohode sami a soferuje len priatel.

nwnw
8. jún 2023

Mna momentalne laka Rumunsko ale s detmi to nedame

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zorkahorka
8. jún 2023

Taliansko. Pripadne susedov - cechy, madarsko, pl...

levandula7
8. jún 2023

Albánsko, Černa Hora, Gruzínsko

nataly420
8. jún 2023

Sicília

ma77
8. jún 2023

Slovinsko,Taliansko krásne krajiny

gazpalm
8. jún 2023

@nwnw Rumunsko bolo pre mna top z tripov 👍

marianarem
8. jún 2023

Ja som pocas VS vela cestovala stopom, spavala v stane a bolo to skoro zadarmo. Raz sme takto cestovali mesiac vkuse - Polsko, Litva, Lotyssko, Estonsko, Finsko, Rusko, Bielorusko, Madarsko, Rumunsko. A toto vsetko za asi 100 dolarov. Dnes by mi to uz bolo nepohodlne, ale ako studentka som si to strasne uzivala. Jeden rok sme zase isli smerom na zapad - Taliansko, Francuzsko, Spanielsko, Maroko. To sme chodili vlakmi, co bolo uz drahsie, ale spali sme zase bud v stane, alebo v nejakom hosteli na streche, co bolo tiez za babku. V Grecku som bola parkrat tak, ze som byvala v hosteloch tiez bud na streche alebo na mnoholozkovej izbe, tiez mi to vtedy este nevadilo, zaspala som hocikde.