icon

Kam chodíte na dovolenky?

stadokoni
25. feb 2023

Chodíte na nejaké dovolenky Ak áno napíšte na aké😄

sticker
lotaskuno888
Odpoveď bola odstránená
mk1111111111
25. feb 2023

K moru a do hor. Destinacie menime

melanta
25. feb 2023

K moru.

zmrzlinka2021
25. feb 2023

poznavacky... v ziadnom pripade nie rezorty, to su cirkusy pre turistov a hlavne strasna nuda

ninusa221
25. feb 2023

Do rezortu vždy chill každý rok iná destinácia ;)

marci77
25. feb 2023

my na sever Talianska autom, to sa nam najviac osvedcilo s malymi detmi
z BA to mame 6-7hodin cesty

neviem, ci sa do sekcie dovolenky pocitaju aj vylety, ale napr. aj v Prahe bolo perfektne

mironka
25. feb 2023

@stadokoni rezort s cirkusom pre moje deti a moju mamu (ktorej to max vyhovuje) a ja s muzom na poznavacku ostrova...za ten cas....Korfu

anonymous87
25. feb 2023

Slovensko a teraz po 3 rokoch konecne more (Severny Cyprus) 🙂

sense
25. feb 2023

More, hory výlety.... Aktívne dovolenky kde so človek oddýchne... Rezorty a celodenné vylihovanie na plazí nie je nič pre nás...

milanemila
25. feb 2023

@stadokoni snazime sa striedat more a hory, len mam pocit, ze dovolenka an slovensku uz vychadza drahsie ako ta pri mori 🙈 v zime radi chodime do tepla, velmi nas to nabuja energiou a pre malu je to super na ekzem, cize sa snazime co najviac byt pri mori.
Pred detmi sme s muzom chodili napr na potapacske vylety lodou, s ruksakmi po juznej amerike, filipiny, vselijake adrenalinove srandy, ferraty, rafting v slovinsku atd. take skor akcnejsie. S malymi detmi zas skor do hotelov k moru s nejakymi mini vyletikmi.
Zalezi od toho, co od dovolenky ocakavas, kazdy ma rad nieco ine.

suge
25. feb 2023

Záhrada.

zuzanka.zuzu
25. feb 2023

v lete k sebe 😀 máme byt pri mori
v zime na wellness do tatier lebo nelyžujeme

tenerifka
25. feb 2023

Zijem pri mori, ale aj tak rada chodim do este vacsej exotiky-plaze, priroda, dzungla, historia....

ninusa221
25. feb 2023

Ešte dodám že v zime lyžovačka a v lete more.

viera27
25. feb 2023

Ako mame naladu. Su roky,ked chodime len po krajinach bez mora,na poznavacky. A su roky,ked sa ideme vyvalit k moru. Teraz v lete este napriklad netusim kam sa vyberieme,nejaku klasiku,Spanielsko,Grecko,co nas oslovi. A na jesen/zimu by sme chceli Zanzibar otocit. Teraz ideme do Skotska na Velku Noc,takze potom uz asi len more si niekde pojdeme.

zuzanockamt
25. feb 2023

Zvykli sme chodiť k moru (Chorvátsko), hory v zime aj v lete (SR). Ostatné tri roky sme neboli nikde. Teraz v lete asi zase na záhrade v dome (zmena oproti prac.dňom v byte) a výlety po okolí.

lauriik
25. feb 2023

Chodime na rozne. Minuly rok sme boli na Mauriciu, cez leto Tatry a Londyn a na jesen Korfu. Tento rok chystame NY, Chorvatsko a zase Tatry. Do tatier na taku rodinnu dovolenku chodime vzdy aj s dalsimi rodinami, niekam k moru aby sa deti vyblbli (destinacie menime) a pre nas dospelych nejaka spoznavacka ☺️ Ked sme nemali deti tak sme boli road trip po europe 2x. To bolo uzasne. Teraz s detmi mam strach tak ist 😅

stadokoni
autor
25. feb 2023

My sme boli minuli a predminuli rok na Bibione v taliansk a boli sme aj predminuli tak skusam nieco nove

queen_mary
25. feb 2023

My sme roky chodili do Tatier. Teraz to uz par rokov uspesne menime za Rakusko - Wolfgangsee, Mondsee,... bicyklovacky, kupanie, turistika. Tatry maju svoje caro, ale neda sa to porovnat 😊 taktiez taliansko - lago di Como a lago di Garda. Su to take ine dovolenky, ale prenadherne, nieco uplne ine. Pripadne obdobne moze byt Slovinsko - ale to sme neboli.

A dovolenku pri mori mame najradsej v Spanielsku - ale cestujeme stylom ako Bibione a Chorvatsko - mame prenajaty apartman pri mori - resp kusok od mora v bytovom komplexe s bazenom, obchodom, bar/restauracia...

Hotelovu dovolenku ame dali asi 2x bez deti, ked sme potrebovali na total vypnut. Inak nic pre nas, nuda.

No a potom klasika, mesta a metropoly. To sme vzdy vyberali podla ceny letenky, rocneho obdobia,...

dlucy
25. feb 2023

More Grecko. Tento rok teraz sme v Dubaii o mesiac k rodine do Izraela a v lete Grecko

vulka
25. feb 2023

My do Roháčov.

kamagma
25. feb 2023

Tatry

jaja20
25. feb 2023

Stále chodíme do inej destinácie, minulý rok napr. Dubaj, Sicília a grécky ostrov Kos. Chceme vidieť čo najviac krajín. A vždy do rezortu,kde je o nás po všetkých stránkach postarané. Ale to vôbec neznamená, že nespoznávame konkrétne krajiny. Požičiame si tam auto alebo absolvujeme fakultatívne výlety s delegátom.

srferreira
25. feb 2023

Kazdy rok 1x na Slovensko, 1x na Madeiru, 1x all inclusive min 10 dni, 1x spoznavacia 14-16 dni, 1x city break plus okolie alebo priroda, tak na 5 dni.

belllinka
25. feb 2023

@srferreira to mas kolko tyzdnov dovolenky v robote?

belllinka
25. feb 2023

Kazdy rok absolvujem ten hororovy cirkus v rezorte a vobec mi nevadi, ze konecne nemusim riesit varenie, oddychnem si, precitam knihu, zaplavam v mori, v bazene. A vobec mi nechyba trepanie sa po pamiatkach v horucavach a tie davy ludi tam.

maminkadeticiek
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 ako a kde vyberas?aj s detmi?

srferreira
25. feb 2023

@belllinka ja mam flexi hodiny. Ja si mozem dni vziat off bez toho aby som si brala dovolenku. Inak oficialne 28 plus bank holidays.

akinom0077
27. feb 2023

@stadokoni Jun- tyzden pri mori,
September- tyzden pri mori- milujem Taliansko.
V oktobri si kupim nieco ine- nove letenka plus booking a pozriem cosi nepoznane.
V novmebri idem do londyna ku kamaratkam na prervianocny trip😂 kazdy tyzden som sobotu pri mori kedze vozim ludi hore - dole