icon

Kam chodíte s deťmi 10+ lietadlom?

Dnes o 17:01

Dajte tipy na vylety letecky s detmi 10+. Odlet Ba/Vie. Kamoska leti do Malagy. Kam este zvyknete? Londyn? Pariz? Ci? Dikicko.🛩

marca12
Dnes o 17:04

@anonym_autor Do Pariza sa aj ja bojim ist,nieto este s detmi. Tam by som nesla. Teraz frci Barcelona,Alicante,Malaga. Kamoska bola so styrmi mensimi detmi v Barcelone a velmi bola spokojna.

ibrunova
Dnes o 17:05

Ideme Gdansk, a plánujeme Nice, Barcelona, Atény, podľa ceny.

abbey1
Dnes o 17:07

@anonym_autor Malaga, vlastne kdekoľvek Španielsko, Taliansko, Grécko, Slovinsko, Rumunsko, Macedónsko, Portugalsko , Anglicko, Škótsko. UK a Severské štáty výrazne drahšie než ostatné menované.Super je i Agadir v Maroku.
Všade vieš nájsť niečo krásne. Ja proste kúpim lacné letenky a potom k tomu naplánujeme výlet. Ešte sme nikdy neboli sklamaní.

anonym_2949fa
Dnes o 17:10

V podstate kamkoľvek po európe. Tie lety sú väčšinou kratšie ako cesta autom/vlakom do Prahy. Boli sme Nórsko, Poľsko, Španielsko, Taliansko, Francúzsko, Albánsko, Maroko, Portugalsko, Anglicko (keď sa syn chcel povoziť na červenom autobuse)... ale moje deti nie sú moc mestské tipy, takže zvyčajne s nimi vždy niečo adventure a kvôli mne často v kombinácií s morom. A s 10r+ deťmi plánujem ešte Azory -tam je ale dlhší let a viac turistiky, tak čakám.

anonym_28e0eb
Dnes o 17:16

S detmi sme boli napr. Londyn, Florencia, Bilbao, Catania, Dubrovnik, Kodan,... Dalej doporucujem La Palma, Amstedam, Barcelona, Ateny,...

mirage
Dnes o 17:17

hocikam, kam chceme, dikicko

anonym_0979d5
Dnes o 17:24

Pariz, Barcelona, Gdansk, Milano, New York, Malta, Oslo, Kodan

minesasubu
Dnes o 17:40

Zatial sme boli v Londýne asi 2-3x , žije tam brat a v Edinburgu , chystáme sa do Dánska ak je dieťa 10 ročné je to pohoda , pozrela by som aké letenky sú aktuálne lacné a idem
ked sme boli s mužom bez syna
štvrtok som pozrela letenky a išli sme na vikend
raz sme išli za 35€ /osoba do Milána tam a spať

krkavcia_mater
Dnes o 18:30
@minesasubu

Zatial sme boli v Londýne asi 2-3x , žije tam brat a v Edinburgu , chystáme sa do Dánska ak je dieťa 10 ročné je to pohoda , pozrela by som aké letenky sú aktuálne lacné a idem

@minesasubu prosím cez čo pozeráte letenky?

jaja1979
Dnes o 18:32

@anonym_autor Miláno, Malaga, Lisabon, sicilia

minesasubu
Dnes o 18:39
@krkavcia_mater

slavomira236
Dnes o 18:46

@anonym_autor zatial som nikde takto nebola..ako to robite najprv kupite letenky potom hladate ubytko? Ubytko cez booking alebo priamo hotel?? A yransfer z letiska potom priamo tam? Ci hladate dopredu? Uz by som chcela skusit tajto nejaky predlzeny vikend . Dakujem

autor
Dnes o 19:51
@marca12

@anonym_autor Do Pariza sa aj ja bojim ist,nieto este s detmi. Tam by som nesla. Teraz frci Barcelona,Alicante,Malaga. Kamoska bola so styrmi mensimi detmi v Barcelone a velmi bola spokojna.

@marca12 dakujem🙃

autor
Dnes o 19:51
@abbey1

@anonym_autor Malaga, vlastne kdekoľvek Španielsko, Taliansko, Grécko, Slovinsko, Rumunsko, Macedónsko, Portugalsko , Anglicko, Škótsko. UK a Severské štáty výrazne drahšie než ostatné menované.Super je i Agadir v Maroku.
Všade vieš nájsť niečo krásne. Ja proste kúpim lacné letenky a potom k tomu naplánujeme výlet. Ešte sme nikdy neboli sklamaní.

@abbey1 dakujem.barcelona a maroko idu dalsie kamosky😃😍

autor
Dnes o 19:52
@minesasubu

@minesasubu diky.mozem aj chlapa vziat na vikend😀

autor
Dnes o 19:52
@krkavcia_mater

@krkavcia_mater aj mna zaujima.mne pelikan naslo

autor
Dnes o 19:53
@slavomira236

@anonym_autor zatial som nikde takto nebola..ako to robite najprv kupite letenky potom hladate ubytko? Ubytko cez booking alebo priamo hotel?? A yransfer z letiska potom priamo tam? Ci hladate dopredu? Uz by som chcela skusit tajto nejaky predlzeny vikend . Dakujem

@slavomira236 toto aj mna zaujima. Asi by som kuk letenky a aj booking hned. Naco mi budu letenky bez ubytka😅😁

abbey1
Dnes o 19:58
@anonym_autor

@slavomira236 toto aj mna zaujima. Asi by som kuk letenky a aj booking hned. Naco mi budu letenky bez ubytka😅😁

@anonym_autor Sú oblasti, a je ich väčšina, kde ubytovanie bookujem na poslednú chvíľu. Letenky kupujem ako prvé. Jedine si v niektorých mestách pozriem vopred ceny ubytovania aby som nekúpila letenky za 100 eur a následne ubytovanie za 1000.
Cize kúpil letenky za babku a ubytovanie následne, a často veľmi dlho, vyberám. Chcem čo najviac muziky za čo najmenej peňazí.

anonym_5ee970
Dnes o 20:05

Kam len chceme.. v júli ideme do Los Angeles, minulý rok sme boli Dubaj a Albánsko, ale bol už aj New York, Maldivy, Grécko, Egypt, Turecko atd. Syn ma teraz 8

janinah
Dnes o 20:36

Treba popozerat,ci tam bude nieco zaujimave aj pre deti,lebo po katedralach ci muzeach ich tahat nebudete nonstop.napr.technicke muzeum,futbalovy zapas ( v spanielsku je to mega zazitok ), nejake historicke turnaje a pod.A zas niektore vychytene veci v danej lokalite nie su pre deti vhodne napr.muzeum vojny v Gdansku.
Na zaciatok by som dala Barcelonu alebo Londyn.

janinah
Dnes o 20:37
@krkavcia_mater

@krkavcia_mater cez kiwi.com,ale len pozeram,kupujem cez konkretnu letecku spolocnost

anonym_632402
Dnes o 20:41
@anonym_autor

@anonym_autor Naco ti je ubytko bez leteniek?

anonym_32af59
Dnes o 20:55
@abbey1

@abbey1 bola si v Rumunsku ? Čo ste tam navštívili ?

abbey1
Dnes o 22:08
@anonym_32af59

@abbey1 bola si v Rumunsku ? Čo ste tam navštívili ?

@anonym_32af59 Z mnou vymenovaných krajín sme boli už všade okrem Macedónska a Rumunska, kam ideme tento rok. V Rumunsku chce dieťa navštíviť Drakulov hrad, čiže využijeme novú linku.