icon

Kam ísť na dovolenku?

skrecok16
3. jan 2017

ahojte,neviem kam ísť na dovolenku,najradšej tam kde je teplo a nie je to ani drahé,dakujem za každu odpoved.

Strana
z2
1kriosa1
4. jan 2017

Kto sa nebojí cestovať na vlastnú päsť, viem poradiť, napr.naše posledné dovolenky = ceny sú so všetkým(ubytko+letenky+transfery), pre 2 dospelé osoby
Gran Canaria - september 2016 - 3* rezort s all in = 8 dní, letecky = 440 € / osoba
Ko Samui - február 2016 - vlastná vilka v 3* rezorte, s raňajkami, priamo na pláži, bazén = 14 dní = 600 € /osoba
Maledivy - feburár 2015 - hotel, s raňajkami, priamo na pláži = 14dní = 1 800 € / 2 osoby
Mallorca - jún 2015 - krásny 3,5* hotel s polpenziu, priamo na pláži - 6 dní = 260 € / osoba
Teraz ideme Kuala Lumpur - Bali - Lombok na 3 týždne = náš rozpočet je 1400 €

abigail88
4. jan 2017

@girlnextdoor dobry vecer, ten hotel Jeravi osobne poznate, ci ste sa rozhodli na zaklade recenzii? Ja som zacala tiez velmi uvazovat nad bulharskom, uz sme tam s muzom raz boli, ale teraz by sme vyskusali aj s 1,5 rocnym syncekom. Snad zvladneme let aj transfer. Len hladam nejaky kvalitny hotel, mala som vyhliadnuty jeden v Kitene ale po Vasom prispevku som kukla ten Jeravi a este viac sa mi zapacil.

girlnextdoor
4. jan 2017

@abigail88 ešte sme neboli, vyberáme si hotel ktorý má napr na Invii vyše 8 hodnotenia a pozeráme recenzie aj na tripadvisor kde sú hodnotenia aj zahraničné, lebo SK a CZ klienti dokážu frflat aj na horúci piesok a potom dávať nízke hodnotenia... Keď sme si to zajednavali (kamoši majú cestovnú agentúru) tak nám povedali že je veľmi dobrý a že dokonca aj majiteľ Fifa bol na teste tam a že ho chválil... neviem či ho má aj iná cestovka v ponuke...
Min rok mala naša 12 mesiacov a super, tam sme leteli okolo obeda a naspäť ráno, že sme ju budili okolo 7 ráno... Celý let spala a transfer ficala na Fihe z tabletu...
http://www.fifo.sk/letne-dovolenky/letna-dovole...

abigail88
6. jan 2017

@girlnextdoor Ja som ho tiez pozerala na roznych strankach a vyzera super, tak vdaka za tip 😉 Tak vravite, ze sa da cesta zvladnut, len sa bojim, ze z BA budu blbe odlety. Ja som stale rozmyslala nad severom Talianska autom, ale ked som si to poratala, tak to by nas takmer rovnako vyslo Bulharsko s Al letecky. A malej sa pacilo? A ako ste riesili stravu pre malu?

girlnextdoor
6. jan 2017

@abigail88 mala bola nadšená, mora sa vôbec nebála, len v ňom by bola a to len tam sa sama pustila behať.
Stravu sme mali super, akurát naša je zlý jedak, jesť sme museli na striedačku, lebo mala veľa podnetov tam. Ale inak by sa najedla krásne, rybičky, kuracie mäsko, ryža, cestoviny, na obed aj večeru dve polievky, zelenina, ovocie, také čo aj doma má...
Na noc sme si kúpili mini varnu kanvicu a robili sme jej mlieko. Za pár eur sme kúpili obrovské balenie stolovej vody na UM.
Mne sa páčilo že veci pre deti tam mali všetko čo aj tu a dokonca lacnejšie... Ja som nabrala x ovocných kapsiciek a tam mali také isté. Už viem čo brať nemusím.

hettinka
6. jan 2017

@abigail88 my sme boli s dcérou prvýkrát, ked mala 2 roky, syn prvýkrát na dovolenke mal 16 mesiacov a myslím si, že krajiny v Európe majú normálny štandard, tak ako sme zvyknutí tu. Deti normálne jedli jedlo v hotelovej reštike, vybrala som im také, čo mohli - kuracie, ryžu, cestoviny, zeleninu. ovocie ... a tiež sme im robili na izbe UM a kašičky sunarky, mala som nejaké ovocné presnidávky. Ale fakt zbytočné nosiť veľa vecí, lebo všade v Európe sa dá kúpiť, všade su markety (teda okrem arabských krajín s hotelmi - "zlatými klietkami").

lucy_33
28. júl 2017
Používateľ lucy_33 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lucy_33.

Záleží od toho, z akej stránky rezervujete, kde to bude, kedy by ste to chceli a koľko vás je. Ja som sa dlho chystala na dovolenku, ale vždy mi to nevyšlo kvôli práci, alebo inom pobyte tu na Slovensku. Na tejto stránke som čítala zaujímavý článok o pobyte v Egypte: http://www.akona.sk/ a naozaj rozmýšľam že sa na vytúženú dovolenku vyberiem i tam. 🙂

kilkumadur
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2