icon

Kam na dovolenku 2024?

28. aug 2023

Ahojte, uz pomaly zacinam rozmyslat, kam buduci rok k moru 😅😃
Kam by ste sa este raz vratili?
Nejake extra kriteria nemam. Hlavne pekna piesocna plaz a teple more s povolnym vstupom, dobre jedlo a sluzby, cistota… ak by bola aspon jedna smyklavka do bazenu pre deti, tak by bolo fajn, nie je to vsak podmienka. A naj ak by bol hotel/rezort v ponuke Saturu alebo Hydrotour (tiez nie uplna podmienka)
Deti budu mat buduci rok 11 a 4 roky… suma by bolo fajn do tych 4000€ 🙂
Turecko skor nie ako ano 😂
Dakujem za kazdy tip 👍

autor
29. aug 2023

@katarinka289 tam sme leteli 18,20 z ba a spät 22:20 🙂

veronika2021
1. sep 2023

@ibrunova môj človek 🍀

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@walentina7 ved Ty nemusis ist na dovolenku😉 Mozes sa kludne skryvat doma pred covidkom😉

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@sense Tiez planujeme Madeiru. Uz si tam bola?

hrabovo
1. sep 2023

My Už máme booknutu mallorcu aj chorvátsko na ďalší rok. Už len letenky kúpiť, ale to ma čas na jar

katarinka289
1. sep 2023

Tak mame uz ten Limak Cyprus zajednany 😊🌞👍

sense
1. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl nie preto by som tam rada ist 😇😊

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@sense aha, tak to mame rovnako🙂

macilaci
1. sep 2023

@walentina7 🤦😁🙈.

sense
1. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl videla som len foto a z rozprávania môjho ex (on bol odtiaľ) to musí byť ale nádherná krajina.... Na objavovanie aj na slnenie

sylvie
25. sep 2023

@hrabovo mozem sa opytat ako to riesis s poistenim, pre pripad storna? Daju sa poistit letenky? My sme vzdy chodili s cestovkou, no ked vidim tie ceny tento rok, tak sa pripravujem aj na moznost ist po vlastnej osi. Dakujem

deginko
25. sep 2023

Pre mňa je Grécko srdcovka,ale Sardínia by tiež bola super

hrabovo
25. sep 2023

@sylvie dá sa poistiť priamo, keď kupuješ letenky. A potom klasické cestovné poistenie. Zatiaľ sa mi našťastie nestalo, ze by dačo nevyšlo ako by sme chceli. Ja takto chodím už zopár rokov

sylvie
25. sep 2023

@hrabovo dakujem velmi pekne za info.

simca06022011
25. sep 2023

Menorca, .. a povedala by som Cierna hora, ale tam by som skor so 4r drobcom nesla ako isla 🙂

hrabovo
25. sep 2023

@sylvie nie je za čo, neboj sa toho. Za prvé si naplánuješ dovolenku kedy ty chceš a za druhe, ušetríš nemalé peniaze. Mňa tá Mallorca vyjde na 3 osoby, 2 samostatné izby (hotel neponúka prístelky a sú len dvojposteľové) a polpenzia na 7 nocí na cca 900 eur, plus letenky (ryanair už booknute za 370), už aj s hotelovým taxi.

sylvie
25. sep 2023

@hrabovo tak to je super . A ubytko si rezervovala priamo v hoteli, alebo cez booking? Ja este neviem ani to, kam pojdeme, ale po niekolkych dovolenkach v Turecku ma laka nieco ine, Grecko, Malorka, nieco kde by sa dalo napr.aj snorchlovat.. aj manzel povedal, ze uz je Turecka presyteny 😉

mironka
25. sep 2023

Skuste Juzny Cyprus...my sme boli tento rok a šla by som opäť...❤ Turecko nás akosi neláka.

hrabovo
26. sep 2023

@sylvie priamo v hoteli, vyšlo o 300 eur lacnejšie ako cez booking

sylvie
26. sep 2023

@hrabovo dakujem za info

lilo7
9. mar 2024

@elief Ahoj. Prosim ta rozmyslame tento rok nad tymto hotelom len by som sa chcela spytat ze niekde v recenziach som citala ze sa na plaz chodi cez cestu ci nieco take ze ci je to naozaj tak ?
A tak isto ohladom AI viem ze je tam bar na plazi ale daju sa tam dat aj normal drinky a vsetko ? Lebo moc v ramci europy nechlsievame na dovolenky, kym sme boli bez deti sme skor tak dalej cestovali a vsetko vzdy top a raz sme skncili na malorke a tam sme si v plazovom bare mohli dat max vodu a tusim pivo a vela ludi mi hovorilo ze takto funguje aj vacsina greckych hotelov ze hoci je AI ale drinky su spoplatnene navyse. Dakujem

lilo7
9. mar 2024

@elief myslela som ten Kos Casa Paradiso len som to tam zabudla napisat 😊

elief
10. mar 2024

@lilo7 áno, cez cestu sa chodí na pláž, tá "cesta" má šírku jednosmerky, nieje frekventovaná, takže sa toho vôbec netreba báť.
Bar nieje na pláži, je pri bazénoch, a tie sú pri pláži, čiže na "skok", a myslím, že tam drinky boli... My cez deň nejako zvlášť nedrinkujeme popravde...

jaja20
10. mar 2024
jaja20
10. mar 2024

@lilo7 Nahodila som to naopak,ale hlavný je obsah 🙂

tiezjedna
10. mar 2024

@walentina7 vypni tie internety a aj covid zmizne😉

autor
10. mar 2024

@walentina7 pocuj, jesen za nami, dokonca aj zima. Sa trosku tie tvoje zle jazyky sekli, kedze sa nic sokantne nedialo 😅🙏

Tak nakoniec sme vybrali aj tak Turecko 😀 pojdeme prvykrat, tak snad budeme spokojni 👍

cawes
8. júl 2024

@dskjhfdlkdjhl ja som bola v aprily urcite odporucam

dskjhfdlkdjhl
8. júl 2024

@cawes My ideme o 2 tyzdne😉