Kam na dovolenku 2024?
Ahojte, uz pomaly zacinam rozmyslat, kam buduci rok k moru 😅😃
Kam by ste sa este raz vratili?
Nejake extra kriteria nemam. Hlavne pekna piesocna plaz a teple more s povolnym vstupom, dobre jedlo a sluzby, cistota… ak by bola aspon jedna smyklavka do bazenu pre deti, tak by bolo fajn, nie je to vsak podmienka. A naj ak by bol hotel/rezort v ponuke Saturu alebo Hydrotour (tiez nie uplna podmienka)
Deti budu mat buduci rok 11 a 4 roky… suma by bolo fajn do tych 4000€ 🙂
Turecko skor nie ako ano 😂
Dakujem za kazdy tip 👍
@ibrunova môj človek 🍀
@walentina7 ved Ty nemusis ist na dovolenku😉 Mozes sa kludne skryvat doma pred covidkom😉
@sense Tiez planujeme Madeiru. Uz si tam bola?
My Už máme booknutu mallorcu aj chorvátsko na ďalší rok. Už len letenky kúpiť, ale to ma čas na jar
Tak mame uz ten Limak Cyprus zajednany 😊🌞👍
@dskjhfdlkdjhl nie preto by som tam rada ist 😇😊
@sense aha, tak to mame rovnako🙂
@walentina7 🤦😁🙈.
@dskjhfdlkdjhl videla som len foto a z rozprávania môjho ex (on bol odtiaľ) to musí byť ale nádherná krajina.... Na objavovanie aj na slnenie
Pre mňa je Grécko srdcovka,ale Sardínia by tiež bola super
Menorca, .. a povedala by som Cierna hora, ale tam by som skor so 4r drobcom nesla ako isla 🙂
@sylvie nie je za čo, neboj sa toho. Za prvé si naplánuješ dovolenku kedy ty chceš a za druhe, ušetríš nemalé peniaze. Mňa tá Mallorca vyjde na 3 osoby, 2 samostatné izby (hotel neponúka prístelky a sú len dvojposteľové) a polpenzia na 7 nocí na cca 900 eur, plus letenky (ryanair už booknute za 370), už aj s hotelovým taxi.
@hrabovo tak to je super . A ubytko si rezervovala priamo v hoteli, alebo cez booking? Ja este neviem ani to, kam pojdeme, ale po niekolkych dovolenkach v Turecku ma laka nieco ine, Grecko, Malorka, nieco kde by sa dalo napr.aj snorchlovat.. aj manzel povedal, ze uz je Turecka presyteny 😉
Skuste Juzny Cyprus...my sme boli tento rok a šla by som opäť...❤ Turecko nás akosi neláka.
@elief Ahoj. Prosim ta rozmyslame tento rok nad tymto hotelom len by som sa chcela spytat ze niekde v recenziach som citala ze sa na plaz chodi cez cestu ci nieco take ze ci je to naozaj tak ?
A tak isto ohladom AI viem ze je tam bar na plazi ale daju sa tam dat aj normal drinky a vsetko ? Lebo moc v ramci europy nechlsievame na dovolenky, kym sme boli bez deti sme skor tak dalej cestovali a vsetko vzdy top a raz sme skncili na malorke a tam sme si v plazovom bare mohli dat max vodu a tusim pivo a vela ludi mi hovorilo ze takto funguje aj vacsina greckych hotelov ze hoci je AI ale drinky su spoplatnene navyse. Dakujem
@walentina7 vypni tie internety a aj covid zmizne😉
@walentina7 pocuj, jesen za nami, dokonca aj zima. Sa trosku tie tvoje zle jazyky sekli, kedze sa nic sokantne nedialo 😅🙏
Tak nakoniec sme vybrali aj tak Turecko 😀 pojdeme prvykrat, tak snad budeme spokojni 👍
@dskjhfdlkdjhl ja som bola v aprily urcite odporucam
@cawes My ideme o 2 tyzdne😉

@katarinka289 tam sme leteli 18,20 z ba a spät 22:20 🙂