icon

Kam na dovolenku autom s desaťročným dieťaťom?

ivkaaa25
20. apr 2025

Baby prosím o radu, kam na dovču s 10 ročnou slečnou? Partner nemá rád teplo takže dovolenku absolvujeme len my dve 😉 cesta lietadlom nehrozí, išli ste niektorá sama s deťmi autom napr. do chorvátska, bulharska… Napadlo ma aj Poľsko ale nemám skúsenosť 🙃 ak máte nejaký tip tak budem rada 🤩 ďakujem

babushkaem
20. apr 2025

Podla toho, aka si šoférka. Ja som dala xkrat bezproblemov Crikvenicu, ale na Makarsku neviem, ci by som sla sama

minenkaa
20. apr 2025

Vsak kľudne aj vlakom,autobusom ,cez cestovku choďte a máš všetko zabezpečené

yosi
20. apr 2025

@ivkaaa25 Keď sa uspokojíš povedzme s Rijekou, tak tam ideš po diaľnici celú cestu. Bulharsko je už pomerne ďaleko. To už skôr Rumunsko by som odporúčal keď chceš ísť autom a nemáš sa s kým vystriedať

kp7333
20. apr 2025

Preco lietadlo nehrozi? Isla by som kazdopadne cez cestovku, idealne este s nejakou kamoskou s dcerou v podobnom veku.

kulumulu123
20. apr 2025

@ivkaaa25 ja som išla sama s 2 deťmi 3r a 8r autom na čiernu horu bola to mega jazda úplne odporúčam taky super road trip... Ale záleží aká si šoféra a na co trufas...

cimage
20. apr 2025

Zalezi ako mas rada soferovanie. Ja by som nedala ani Balaton - Madarsko, ale mam kamosku co cestuje s dcerou, tiez 10r. Ona ma rada soferovanie a nema problem ist aj do Norska, Talianska, teraz su tiez niekde v zahranici. U mna by nebol problem ist s detmi, ale skor soferovat.

sasa1310
20. apr 2025

@ivkaaa25 prečo cesta lietadlom nehrozí?
A tvoj muž sa nebojí ťa pustiť samú autom do Chorvátska? Lebo jazdím denne 20 rokov, ale môj by sa aj tak bál. Ako nič v zlom, ale on nemá rád teplo, tak vy aby ste sa išli zblázniť. Trošku sebecké do neho, nie?

petronelag
20. apr 2025

@cimage My sme boli v Maďarsku veľa krát, tak cestu na Balaton zvládol aj muž, aj ja, a keď sme išli do Chorvátska, tak sme išli tak, že sme v Maďarsku prespali a ráno pokračovali.

slavomira236
20. apr 2025

@ivkaaa25 ja som bola minuky rok sama s detmi 10 a 7 3 krat. Tohto roku ideme na 2 dovolenky. Ale lietadlom.

hortenziaj
20. apr 2025

Tak choďte do Poľska aj s mužom, veľmi pekne je v gdansku,naša srdcovka

cukroska
26. apr 2025

@ivkaaa25 Ak nie si top šoférka určite radšej cestovka a máš svätý pokoj.Bez stresu.