Kam na dovolenku autom s desaťročným dieťaťom?
Baby prosím o radu, kam na dovču s 10 ročnou slečnou? Partner nemá rád teplo takže dovolenku absolvujeme len my dve 😉 cesta lietadlom nehrozí, išli ste niektorá sama s deťmi autom napr. do chorvátska, bulharska… Napadlo ma aj Poľsko ale nemám skúsenosť 🙃 ak máte nejaký tip tak budem rada 🤩 ďakujem
Vsak kľudne aj vlakom,autobusom ,cez cestovku choďte a máš všetko zabezpečené
Preco lietadlo nehrozi? Isla by som kazdopadne cez cestovku, idealne este s nejakou kamoskou s dcerou v podobnom veku.
@ivkaaa25 ja som išla sama s 2 deťmi 3r a 8r autom na čiernu horu bola to mega jazda úplne odporúčam taky super road trip... Ale záleží aká si šoféra a na co trufas...
Zalezi ako mas rada soferovanie. Ja by som nedala ani Balaton - Madarsko, ale mam kamosku co cestuje s dcerou, tiez 10r. Ona ma rada soferovanie a nema problem ist aj do Norska, Talianska, teraz su tiez niekde v zahranici. U mna by nebol problem ist s detmi, ale skor soferovat.
@cimage My sme boli v Maďarsku veľa krát, tak cestu na Balaton zvládol aj muž, aj ja, a keď sme išli do Chorvátska, tak sme išli tak, že sme v Maďarsku prespali a ráno pokračovali.
@ivkaaa25 ja som bola minuky rok sama s detmi 10 a 7 3 krat. Tohto roku ideme na 2 dovolenky. Ale lietadlom.
Tak choďte do Poľska aj s mužom, veľmi pekne je v gdansku,naša srdcovka

Podla toho, aka si šoférka. Ja som dala xkrat bezproblemov Crikvenicu, ale na Makarsku neviem, ci by som sla sama