icon

Kam na dovolenku k moru s dieťaťom?

sandra49
10. jan 2024

Aby to nebolo moc ďaleko, len max 3-4 hodky lietadlom a pri mori. 🙂 plus dieťa..a taktiež aby to na osobu nestalo 4 tisíc 😅 poraďte nieco z vasoch skúsenosti. Dakujem 🙂

Strana
z2
mamina654
13. jan 2024

@sandra49 Jednoznačne Dubaj. Je najjužnejšie zo všetkých spomínaných destinácií. Teplý vzduch aj voda. Predpokladám, že sa chcete aj kúpať a nie len prechádzať po pláži 😉. Ceny v pohode. Je to síce 5-6 hodín letu, ale deti zvládnu v pohode. Moje zvládli super (5 a 1,5). Leťte večerným alebo nočným letom. Ak niečo, napíš správu.

letfenixa
13. jan 2024

@oliverceky bola som raz počas jarných prázdnin v Turecku, bolo krasne okolo 18-20 stupnov, slnečno. Nekupali sme sa, ale boli sme na poznávacke, tak nam tu ani nechybalo.

mimi3008
13. jan 2024

@darkswan tam som bola v maji, ocean studeny, chladny vietor, cez den este ako tak, az na to, ze to bolo neprijemne nie kvoli chladu, alr ze vsetko rozfukovalo (piesok, vlasy, uteraky...). Ale vecer mikiny, tenke bundy, inak bola zima

mimi3008
13. jan 2024

@vlado818 veru, prave sme tu v Thajsku a voda ma podla mna aj 30 stup.

mimi3008
13. jan 2024

Neboj sa toho letu do Thajska. Ja mam 2 divochov (4 a 2 rocni) a na moje pocudovanie sla cesta hladko

darkswan
13. jan 2024

@mimi3008 ano, fue musi mat clovek rad, je to troska ina destinacia☺️

tiezjedna
13. jan 2024

@mimi3008 ja som bola v lete na Gran Canarii a ďakujem, nemusím. Atlantik studený jak prasa, piesok tmavý, že nohy pálili... My práve balíme z Barbadosu, zajtra letíme domov... Raj na zemi. A určite stojí aj za tú dlhšiu cestu. Akože mať na to týždeň, tak určite neletím tak ďaleko, ale inak kedykoľvek. Ja som sa zamilovala❤

isis234
13. jan 2024

Tunisko- Mahdia.Hotel Caribbean World Mahdia. Ale miestny hovoria, že najskôr kúpať v máji

janamoto78
Autor odpoveď zmazal
sarita510
14. jan 2024

@tiezjedna prosim ta cez cestivky ste boli ?

tiezjedna
14. jan 2024

@sarita510 nie, nie. Nikdy nejazdime cez cestovku👍mrkni mi do profilu pod fotku. Jedna kočka sa ma na to tam pýtala, odpisovala som jej ako som to zorganizovala👍

katarina.banska
9. nov 2024

@queen_mary ahoj, prosím ta vy ste boli ces tuto cestovku na maledivach?

Strana
z2