Kam na dovolenku k moru s dieťaťom?
Aby to nebolo moc ďaleko, len max 3-4 hodky lietadlom a pri mori. 🙂 plus dieťa..a taktiež aby to na osobu nestalo 4 tisíc 😅 poraďte nieco z vasoch skúsenosti. Dakujem 🙂
@oliverceky bola som raz počas jarných prázdnin v Turecku, bolo krasne okolo 18-20 stupnov, slnečno. Nekupali sme sa, ale boli sme na poznávacke, tak nam tu ani nechybalo.
Neboj sa toho letu do Thajska. Ja mam 2 divochov (4 a 2 rocni) a na moje pocudovanie sla cesta hladko
@mimi3008 ja som bola v lete na Gran Canarii a ďakujem, nemusím. Atlantik studený jak prasa, piesok tmavý, že nohy pálili... My práve balíme z Barbadosu, zajtra letíme domov... Raj na zemi. A určite stojí aj za tú dlhšiu cestu. Akože mať na to týždeň, tak určite neletím tak ďaleko, ale inak kedykoľvek. Ja som sa zamilovala❤
Tunisko- Mahdia.Hotel Caribbean World Mahdia. Ale miestny hovoria, že najskôr kúpať v máji
@queen_mary ahoj, prosím ta vy ste boli ces tuto cestovku na maledivach?

@sandra49 Jednoznačne Dubaj. Je najjužnejšie zo všetkých spomínaných destinácií. Teplý vzduch aj voda. Predpokladám, že sa chcete aj kúpať a nie len prechádzať po pláži 😉. Ceny v pohode. Je to síce 5-6 hodín letu, ale deti zvládnu v pohode. Moje zvládli super (5 a 1,5). Leťte večerným alebo nočným letom. Ak niečo, napíš správu.