Kam na dovolenku k moru so 4r. a 8-10m dieťaťom?
Ahojte ☺️
Je tu plno tem o dovolenkach - viem. 😇
Ja mam ale taky “netradicny” dotaz. Uz teraz premyslam o tom kam by sme sa vybrali buduci rok. Skusim vam tu popisat co by som si predstavovala a vy mi prosim napiste miesta na ktorych ste boli, ktore by ste aj odporucili a ktore sedia s mojimi “kriteriami” 😄
Predstavujeme si asi destinaciu kam sa dopravime letecky, z dovodu ze chceme skusit nieco ine nez Chorvatsko, do severneho Talianska ist nechceme a nechceme ani presediet cely den - den a pol v aute s tak malymi detmi.
Zvykli sme chodievat do apartmanov a varit si ale kludne by sme asi vyskusali aj hotel so stravou, pokial by to bola krajina kde su potraviny drahsie nez na SK.
Lokalita urcite v blizkosti plaze, lebo aj keby ten hotel mal bazen tak sli sme predsa k moru a tak nebudeme lezat pri bazene.
Idealne nejake mestecko s historiou, pekne na vecerne prechadzky a pod.
Plaze vyslovene pieskove, ale voda nie ako v Dunaji. Takisto nechceme plaze kde budeme ma 2km od pobrezia vodu po kolena, sli sme si zaplavat aj my, dospeli a vyhodu v tom nevidim nakolko ajtak to dieta tak daleko od pobrezia nepustim.
Chceli by sme sa asi zmestit do nejakych 1500€ ak je to vobec realne ☺️
Dakujem krasne 🙏🏻
@abbey1 na divé opičky? :D tam sme nešli kvôli synovi :D ten by s divými opicami ešte viac zdivel :D :D a predsa len nasa cetovka ponúkala tento výlet ako celodenný a on spinkával ešte na obed aj 3 hodinky tak sa moc na výlety s ním nedalo... španielska kuchyňa je topka :D ja soms i za týždeň doniesla 2 kg a manžel 5 :D takže asi tak u nás v hoteli varili na 1* .... a to som dosť vyberavá a sangria jooooj to mi ani nespomínaj :D :D :D to sme pili na litre :D aj teraz by som si dala takú pravú ich mňamka.... 🙂 o tom môžem len snívať som v 7.mesiaci tehotenstva :D .... ale do španielska sa určite ešte vyberieme 🙂 a nebojíte sa takto ísť bez cestovky?... akože ceny sú neporovnateľné ako pozerám...poslala by si mi prosím ťa do správy info ako postupuješ pri rezervácii? aj stránky odkial objednávaš letenky - ak to nie je tajomstvo a aj ubytko 🙂 ďakujem 🙂
@smile31 Cez cestovku sme vždy cestovali v lete, ale našťastie za super ceny. Bez cestovky po Európe cestujeme bežné. Je to neporovnateľné lacnejšie a pohodlnejšie. My máme radi svoje vlastné potulky a plány.Ubytko cez airbnb, letenky vždy pozriem cez skyscanner, aby som zistila kedy aká spoločnosť lieta a potom porovnám, či má lacnejšie letecká spoločnosť alebo nejaká iná napr ten skyscanner a pod. Kupujem, kde je lacnejšia. ;)Teraz máme Viedeň Malaga. Kým dcéra študovala v zahraničí, vyškolili som sa na zdatného Hlaváča lacných leteniek, vlakov, rýchlych spojov,... 🙂 Rovnako ubytko.
@slimstar Ahoj. Nás zatiaľ nesklamal, ale vždy pozerám recenzie, čím viac, tým lepšie. Ale bacha, teraz nedávno prišiel jeden môj študent o kopu peňazí. Kupoval ubytko cez airbnb a presmerovaní ho na fake stránky a prišiel o kopu peňazí a až na mieste ,iztil, že nemá ubytko, ani peniaze už neuvidí.
@certi boli sme v tej victorii. Je to také priemerné, strašne veľký hotel, upratujú aj neupratujú, strava je na výber, ale skoro každý deň ten istý výber, ale dá sa vybrať. Izbu sme mali peknú veľkú. V kúpelni zle odtekalo, ale ak sa to nahlási na recepcii tak za 1-2 dni niekoho pošlú. Má výhodu, že je pri pláži, ale to je asi všetko. Eše raz by som tam určite nešla.
@certi každému sa páči niečo iné a má iné požiadavky. My keď sme si ju vybrali sme hľadali aby bol hotel priamo pri pláži lebo sme boli s malým dieťaťom a behať s ním niekde ďalej aj niekoľkokrát to by bolo namáhavé. Ale si myslím, že ten hotel je taký bežný štandard na Bulharsko. Bola som v Bulharsku už veľa krát a všade je niečo čo by sa dalo skritizovať. Ja som to tak brala, že som na dovolenke a nenechám sa rozhodiť nejakými maličkosťami, že to či ono nie je na 100%, lebo to nikde nie je na 100%.

@smile31 Dík. Moja. Chodí spávať a vstáva zjavne podľa slnka v Benalmadene.Letenky spiatočné boli do 100 eur. Pôvodne 80 ale váhala som.Ubytovanie som kúpila cez Airbnb.Mali sme šťastie.Ale celkovo sa vopred dalo výborne vybrať za dobré ceny. Je apartmán v komplexe so 6 bazénmi. 2 krát sme boli v Španielsku v hoteli a vždy sme na prechádzkach len slintam pri reštaurácii, lebo sme vždy boli napratani z hotelovej stravy.Tak teraz sa teším na domáce dobroty, sangriu, paellu. Prvý krát máme letnú dovolenku nie v hoteli.;) Už sa tešíme. My Španielsko môžeme, chystáme sa i na Gibraltar.