icon

Kam na dovolenku s 9 a 13 ročným dieťaťom?

bzucka4
3. jún 2022

Ahojte, rada by som sa opýtala, kam idete v lete na dovolenku. My chceme ísť k moru. Naše deti ešte pri mori neboli. Najprv sme chceli ísť do Chorvátska, ale keď sme to zrátali, tak uvažujeme, že pôjdeme letecky buď Egypt, Cyprus, Turecko, Taliansko.... Máte niekto nejaký typ? Sme 2 dospelí a 2 deti (9, 13). Chceme ísť na týždeň za cca 1800 eur. Ďakujem za typy 😊😊😊

Strana
z2
sasa1310
5. jún 2022

@hrabovo no dosť veľký rozdiel. Ja chodím aj bez cestovky aj s cestovkou, viem to porovnať. S cestovkou chodíme, keď chceme mať kľud a nič neriešiť.

hellwant
5. jún 2022

@sasa1310 presne ako pise Sasa s cestovkou ides, ked chces mať kľud a este vtedy ak chces All in alebo ultra all in.
Nech sa na mna nehnevaju propagatori uzasne lacneho cestovania bez cestovky, ale to najcastejšie sa oplati vtedy ak spoznavas, vtedy mas iba ak ranajky alebo do polpenzie.
Na all inclusive v kvalitnom hoteli som po zaratani leteniek, pobytu, poistky, niekedy transfer ak nebol v cene vzdy zaplatil viac. Jednoducho cestovky maju iste Ultra all in a all in hotely podchytene za vyhodne ceny aj letenky a neprebil som to, kedze sa jednalo o sezonu jul august a tam nemas extra lacne letenky ani na pelikane.

mery333
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
5. jún 2022

@mery333 len v Marsa Alam tých zážitkov moc nebude...prajem aj tak krásnu dovolenku.

mery333
5. jún 2022

@sasa1310 o to sa urcite nebojim ... DOVOLENKA JE TAKA AKU SI JU SAMA UROBÍŠ 😉

bzucka4
autor
6. jún 2022

Takže, po anglicky viem, lietadlom som letela už x-krát 😀. Sme dobrodružna rodinka, takže asi pôjdeme bez cestovky autom. Dovolenku v práci mám v kuse len týždeň, je nás v práci viac a leto si chce užiť každá z nás. Neberiem to tragicky, niečo sa nájde, hlavne že uvidíme znova niečo nové 😀😀

mirage
6. jún 2022

@mery333 mne stale nejdu do hlavy tie palivove priplatky, ktore si cestovky nahadzuju. Ved ked kupujem letenku priamo, nic take neplatim.

bzucka4
autor
7. jún 2022

@mirage Nooo, nájdu si dôvod, ako si máme priplatiť 🤨

Strana
z2