icon

Kam na dovolenku s batoľaťom?

sivana09
18. jún 2021

mate nejake tipy, rady, inspiracie, skusenosti, kam na dovolenku?
akurat sa rozhodujem, ci risknut nervy a stres z cesty s dietatom, ktore neobsedi ani 30 minut v aute :D
a ak risknut, tak ci k moru - uvazujem nad malorkou, alebo sa "schladit" do irska...
alebo zostat doma a vymysliet nieco menej narocne v okoli - zapadne slovensko

Strana
z2
eliskadad1
18. jún 2021

pokiaľ ti spí v noci, tak cestujte v noci. my plánujeme tak že pol cesty odšoférujem ja a pol manžel aby sme vládali potom fungovať

nikpa
18. jún 2021

@sivana09 my sme boli s 1,5 ročným v Chorvátsku, vtedy mal práve obdobie, že v aute neobsedel. Na počudovanie 8hod.cestu zvládol fajn, išli sme ráno o 6hod. Ale teda robila som mu animátora v aute aby mal stále čo robiť a nenudil sa. Na cestu domov chytil deň predtým teplotu a celú dobu nám v aute prespal...

damiana1992
18. jún 2021

@sivana09 ja na tvojom mieste by som tento rok ostala na svk, z toho dôvodu ze keď ma problém obsediet, tak aby si ho netrapila, keď bude väčšie tak to možno.. Ale je to na tebe, poprípade letecky ale to tiež netrvá 10 minút 🤷🏽‍♀️😀

sivana09
autor
18. jún 2021

Dakujem vam za tipy.. ano, malorka a irsko pisem preto, ze je to lietadlom do troch hodin.. na Chorvátsko si asi netrufam

akbara77
18. jún 2021

@sivana09 vcera sa prof.Krcmery vyjadril dost jasne.

ritalein
18. jún 2021

@sivana09 my sme tiez zvazovali, ci niekam ist alebo nie, kedze syncek v aute neobsedi, uspech ak zvladneme 30min. cestu. Rozhodli sme sa tento rok ostat doma 😁 silou mocou riesit dovolenku nema vyznam, maly by neobsedel, bude nervozny a potom budem nervozna aj ja 🙈

renatka100
18. jún 2021

@akbara77 a co je on Pan Boh?

xckaret
18. jún 2021

@sivana09 doma

renatka100
18. jún 2021

@sivana09 ale tie letiska teraz by som moc neriskovala s malym, radsej autom do chorvatska v noci ste tam za 6 hodin na istrii, alebo na piesok do lignana alebo caorle taliansko/ tam vsak iba cez noc cestovat za 6 hodin tiez v pohode

akbara77
18. jún 2021

@renatka100 je profesor...autorita...určite múdrejší ako ty.

janka_266
18. jún 2021

@sivana09 podľa včerajšieho vyjadrenia našich “odborníkov” maximálne do tatier 🤣ale keď nemáte problém s prípadnou krabtenou, alebo iným skvelým nápadom, ktorý dostanú cez víkend, tak kľudne to Chorvátsko, lietadlom by som nešla teraz

stevvvka
18. jún 2021

@akbara77 určite podplatenejsi, by som povedala. Zo začiatku mal iný názor, rozprával niečo celkom úplne iné, čo dávalo logiku. Rozprával s pokorou.

Potom prišiel obrat. A zrazu rozpráva tak sebaisto, že on sa nemôže mýliť... A pýcha je to, čo tu smrdí. Moc mi to zaváňa peniazmi.

K téme - ja by som s tak malým dieťaťom bola len na SR, závisí od povahy dieťaťa, niektoré sú pokojne a pri niektorých si neposedis, tak ci si vôbec more užiješ, ak treba mať oči nonstop na dieťati...

bubinko1506
18. jún 2021

@sivana09 ahoj, s nasimi sme boli v Chorvatsku, cestovali sme v noci, prespali celu noc. Dovolenka bola potom v pohode, plackali sa vo vode, hrali na plazi, cez den si bez problemov pospali a vecer sme mohli ist aj na chvilu do mesta alebo na veceru.

domiklik
18. jún 2021

@sivana09 možno keď bude letieť, bude to pre neho niečo nové a iné ako cesta autom, napr. Také Grécko cca 1,5 hod je ôk, veľakrát som zažila aj placuce dieťa v lietadle, a všetci sme to zvládli, ak ta toto trápi 🙂, posádka je na to zvyknutá a pasažieri sa s tým zmieria 😀 Ak pôjdeš napr v noci autom, možno ti prespí celú noc... Je to strašne individuálne 🙂

domiklik
18. jún 2021

@sivana09 typ na dovolenku s dieťaťom Korfu, letí sa z ba, let trvá hodinu, malé letisko, riedko osidleny ostrov, východné pobrežie ideálne pre malé deti

renatka100
18. jún 2021

@akbara77 my sme si potykali?

oli18
18. jún 2021

@stevvvka a kto mu akoze plati za jeho vyjadrenia?

ivangeline
18. jún 2021

No ja by som ostala na SR. Aj tu su pekne miesta. ;) A cestovat v noci je super napad. 🙂

sivana09
autor
18. jún 2021

@akbara77 absolutne netusim kto to je. Takze som ho nepocula

akbara77
Autor odpoveď zmazal
akbara77
19. jún 2021

@sivana09 a všimla si si vôbec,že je covid? 😂😂😂

akbara77
19. jún 2021

@renatka100 nevšimla som si,že sa tu vyka😂😂😂

sivana09
autor
19. jún 2021

@akbara77 covid? Myslis ten, ktoremu sa vyhybam cely cas ovela lepsie a doslednejsie, ako VACSINA ludi? A ten proti ktoremu som davno plne ockovana? Za to nemusim poznat nejake slovenske "autority"

akbara77
19. jún 2021

@sivana09 Krcmery nie je "autorita" ,ale Autorita...a pozná ho kazdy, kto má všeobecný prehľad ...co ty určite nemas. Skús si ho nájsť v google.Rucim ti za to, že je to odborník.

sivana09
autor
19. jún 2021

@akbara77 tesim sa s tebou, z tvojej platonickej lasky, uzivajte si spolu vas odborny vseobecny prehlad 🙂 odpovedas velmi k veci

akbara77
19. jún 2021

@sivana09 darmo je....netreba hádzať perly sviniam

vendulka80
19. jún 2021

@akbara77 pri všetkej úcte k autoritám… autority nepotrebuju kšeftovať s titulmi. Tym pádom to trosku suvisi s náhlou zmenou jeho názorov. A našťastie nie je jediný, ktorý rozumie tomu, co robi a hovori. Len tolko k pánovi profesorovi.

stevvvka
19. jún 2021

@akbara77 tak si precitaj vyjadrenia tvojej autority rok dozadu. Netreba vakcíny, to sú jeho slová. Co myslíš, že za ten rok si "do študoval" a zmenil názor? Ze pred rokom nebol odborník?

Skôr iba nejaké peniaze zmenili majiteľa. Alebo ho vydiera ju.

matulat
19. jún 2021

@akbara77 nechapem ci sme ovce ked jeden povie... žiba nechaj žiť

akbara77
19. jún 2021

@stevvvka si profesor? Bola si xkrat v Afrike pri roznych epidemiach? Ak áno, tak potom si ho dovoľuj kritizovať...inak mlc.urobis väčší osoh...

Strana
z2