Kam na dovolenku s batoľaťom?
mate nejake tipy, rady, inspiracie, skusenosti, kam na dovolenku?
akurat sa rozhodujem, ci risknut nervy a stres z cesty s dietatom, ktore neobsedi ani 30 minut v aute :D
a ak risknut, tak ci k moru - uvazujem nad malorkou, alebo sa "schladit" do irska...
alebo zostat doma a vymysliet nieco menej narocne v okoli - zapadne slovensko
@sivana09 my sme boli s 1,5 ročným v Chorvátsku, vtedy mal práve obdobie, že v aute neobsedel. Na počudovanie 8hod.cestu zvládol fajn, išli sme ráno o 6hod. Ale teda robila som mu animátora v aute aby mal stále čo robiť a nenudil sa. Na cestu domov chytil deň predtým teplotu a celú dobu nám v aute prespal...
@sivana09 ja na tvojom mieste by som tento rok ostala na svk, z toho dôvodu ze keď ma problém obsediet, tak aby si ho netrapila, keď bude väčšie tak to možno.. Ale je to na tebe, poprípade letecky ale to tiež netrvá 10 minút 🤷🏽♀️😀
Dakujem vam za tipy.. ano, malorka a irsko pisem preto, ze je to lietadlom do troch hodin.. na Chorvátsko si asi netrufam
@akbara77 a co je on Pan Boh?
@sivana09 ale tie letiska teraz by som moc neriskovala s malym, radsej autom do chorvatska v noci ste tam za 6 hodin na istrii, alebo na piesok do lignana alebo caorle taliansko/ tam vsak iba cez noc cestovat za 6 hodin tiez v pohode
@renatka100 je profesor...autorita...určite múdrejší ako ty.
@akbara77 určite podplatenejsi, by som povedala. Zo začiatku mal iný názor, rozprával niečo celkom úplne iné, čo dávalo logiku. Rozprával s pokorou.
Potom prišiel obrat. A zrazu rozpráva tak sebaisto, že on sa nemôže mýliť... A pýcha je to, čo tu smrdí. Moc mi to zaváňa peniazmi.
K téme - ja by som s tak malým dieťaťom bola len na SR, závisí od povahy dieťaťa, niektoré sú pokojne a pri niektorých si neposedis, tak ci si vôbec more užiješ, ak treba mať oči nonstop na dieťati...
@sivana09 ahoj, s nasimi sme boli v Chorvatsku, cestovali sme v noci, prespali celu noc. Dovolenka bola potom v pohode, plackali sa vo vode, hrali na plazi, cez den si bez problemov pospali a vecer sme mohli ist aj na chvilu do mesta alebo na veceru.
@sivana09 možno keď bude letieť, bude to pre neho niečo nové a iné ako cesta autom, napr. Také Grécko cca 1,5 hod je ôk, veľakrát som zažila aj placuce dieťa v lietadle, a všetci sme to zvládli, ak ta toto trápi 🙂, posádka je na to zvyknutá a pasažieri sa s tým zmieria 😀 Ak pôjdeš napr v noci autom, možno ti prespí celú noc... Je to strašne individuálne 🙂
@akbara77 my sme si potykali?
No ja by som ostala na SR. Aj tu su pekne miesta. ;) A cestovat v noci je super napad. 🙂
@renatka100 nevšimla som si,že sa tu vyka😂😂😂
@akbara77 pri všetkej úcte k autoritám… autority nepotrebuju kšeftovať s titulmi. Tym pádom to trosku suvisi s náhlou zmenou jeho názorov. A našťastie nie je jediný, ktorý rozumie tomu, co robi a hovori. Len tolko k pánovi profesorovi.

pokiaľ ti spí v noci, tak cestujte v noci. my plánujeme tak že pol cesty odšoférujem ja a pol manžel aby sme vládali potom fungovať