Kam na dovolenku s deťmi?

85miska
25. jan 2023

Ahojte. Poraďte prosím kam na dovolenku s deťmi v Europe? Premýšľam Grécko alebo Turecko ale odrádza ma strava. V lete bude mať syn 1r a 9m a dcéra 5m. Ona bude ešte na mliečku tak ju neriešim. Ale v Turecku som bola a neprišla mi tam tá strava vhodná pre malé dieťa. Grécko má lepšie stravu? Alebo niečo iné kde ste boli Španielsko alebo Taliansko? Ďakujem za rady.

babovka2321
25. jan 2023

@85miska Mallorca ❤️

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
25. jan 2023

@85miska v hotel budeš mať AI vyberieš si čo budeš chcieť či ryby, zemiaky, ryžu, ovocie všetko ..

luliu
25. jan 2023

V čom nie je strava vhodná? Chodíme pravidelne do Turecka a teda úplne v pohode sa dá vybrať akékoľvek jedlo pre akýkoľvek vek. Grécko detto

lauriik
25. jan 2023

Pokial idete all inclusive tak sa nemas coho bat.

taminka1986
25. jan 2023

@85miska Costa Brava alebo Mallorca

petamich
25. jan 2023

@85miska Turecko ma divnu stravu pre dieta? a v com konkretne 🙂 ranajky bez problemov, neexistuje nic co by si dietatu chcela dat a tam to nemaju - slane, sladke, pecivo, vajicka na x sposobov, jogurty, kase, obed/vecera vzdy su aj nejake veci na prirodno, cestoviny, zelenina, prilohy, polievka...alebo si najdi baby friendly hotel a tam varia na pare napr. najmensim detom a davaju aj poharikove prikrmy, Grecko podla mna to iste :D

maly mal necely rok, ked sme boli v Turecku a absolutne bez problemov, tento rok ideme opat

sense
25. jan 2023

@85miska asi som bola v inom Turecku ako ty pretoze strava mi prisla vhodna aj pestra. A urcite nie o nic horsia ako slovenska. Zelenina, ovocie,biely jogurt, syry, pecivo.. plus vsetko mozne na co si len spomenies. Obedy a vecere tiez.

janinah
25. jan 2023

S 5 mes..sa chodí tuším do thajska...keď už dovolenka.tak poriadna ...
Keď už treba pár mes.deti ťahať po letiskách.lietadlach.cez klimatizácie.po hoteloch.vytahoch....ked už nestačí dvor a bazénik u babky na dvore....fakt s tou dovolenkou neviete počkať ešte aspoň rok?... Viem.ze má tu moderné matky zjedia.ale škodíte vlastným deťom.

onedaynick
25. jan 2023

@janinah neskodia, a ty uz s tvojimi babkovskymi nazormi si najdi stranku o pestovani kaktusov.

85miska
autor
25. jan 2023

@janinah ja nejdem na dovolenku kvôli tomu aby deti z toho niečo mali lebo jasné že nebudú z toho nič mať. Ale ja mám psoriazu dosť rozšírenú a more mi robí dobre. Manžel má tiež zdravotné problémy s dýchacími cestami a vlhky vzduch pri mori mu tiež robí dobre. Chodíme na dovolenky už dlho nemienim to kvôli deťom meniť. S deťmi ideme teraz prvýkrát.

lilizzachy
25. jan 2023

@85miska my ideme toho roku s 2,5 ročnou dcérkou do talianska, letecky.

familytravel
26. jan 2023

Ak si vyberiete dobrý hotel v Turecku, budete mať veľmi kvalitnú stravu. Toho by som sa vôbec nebála. Hotely v Turecku sú na ďaleko vyššej úrovni, ako napr. hotely za podobnú cenu v Grécku...Hygiena je na vysokej úrovni a rovnako ponuka jedál.
Z Európy majú najlepšiu stravu z mojich skúseností Španieli - takže Mallorca, Menorca, Španielske pobrežie by mohli byť dobrou voľbou.