Kam na dovolenku v Turecku a aké sú ceny?
Ahojte chcela by som sa spýtať nejaké rady. Na Turecko dovolenku kde to mate už odskúšané a aj cenovo ako to tam je chceme ísť prvý krát .. Nejaké info
@elenajezova a koľko vás to stalo? Čo. Ste mali hradené.. Vďaka za info
Cenove rozpatie v Turecku je obrovske, nepises kolko vas je, na ako dlho chcete ist a idealne aj aky je vas strop
My ideme tento rok na 10 noci, 2+1 dieta 3 roky, Side, vybrali sme si cenovo dostupnejsi hotel v porovnani s tymi, kde sme boli dotera (ceny isli neskutocne hore medzirocne) a platime 3471€ bez poistenia, all inclusive, izba bez vyhladu na more bola o 100€ lacnejsia
Vies najst aj lacnejsi (ten ale aj bude kvalitativne nizsie), aj drahsi, na kratsie...
tiez ideme do Side 😊
@viki113 ideme side prvy krat ja a deti 11 a 8 sem 10 noci ultra all side evrenseki 3750 s poistenim a stornom
My sme boli vlani . Side - Trendy Aspendos. Môžeš kuknúť aj album ked chceš. Hotel nás vyšiel týždeň all inclusive okolo 3200€ 2+1
Pozri si ponuku cestovky, alebo napis do temy moja dovolenka, vseobecne turecko dobra volba, co vsetko mas v cene najdes v popise cestovky, niekde sa doplacat za wifi, niekde za dovozovy Alkohol, a tak dalej. Ked pojdes mimo sezony su ceny lepsie, odporucam Jun, Sept, Oktober. Side, Alanya su ceny nizsie ako belek, Lara. Turecko je Raj na nakupovanie takze penazi minies asi aj ked nechces. Pokial naozaj nechces nakupovat, ziadne vylety, masaze tak ti staci 100€ na take bezne veci. Skus si nieco pozriet, vybrat a potom ti mozeme napisat recenzie na konkretny hotel.
Ceny isli pomerne hore, ak hladas nieco lacnejsie odporucam Egypt, alebo aktualne uvadzahu na trh albansko tak predpokladam ze ceny budu nizsie
@viki113 ak si dobre pamätám, tak asi 1300 € na osobu. Bol to taký ten lepší a fajnovejší hotel. Mali sme All inclusive. Bolo to super. Kopec zelene všade. Tým má zaujal a bola to "láska na prvý pohľad" 😅 a pri odchode nám dali z hotela aj ako darček darčekovú kazety s tureckými sladkosťami. A ešte aj plažovú tašku. To má veľmi prekvapilo a aj potešilo. A ešte bolo milé, že pri príchode do hotela nám zamestnanci hotela vyniesli kufre do izby. To sa tiež asi často nestáva.😧
A mali sme bočný výhľad na more. To bolo krásne. Bez nejakého príplatku
My ideme 1 krát do Turecka, Konakli, Anitas hotel 4* All inclusive,bočný výhľad na more, 9 dní, 2 dospelí a dieťa 9 rokov. Cena za všetko aj s poistením 2.180 e
@7miriam77 to lde ste tak dobre kupili a akej cestovke...
@slavomira236 kupovala som ešte v decembri ako first minute, ja vždy rezervujem dovolenku v Stahl cestovke
OLUDENIZ jednoznačne, let z BA a oveľa krajšie prostredie aj pláže aj čistota mora nez side, antalya, alanya, belek.. Kazdy si toto letovisko zamiluje az tak ze potom sem chodi 2x kazdy rok a pre deti je to raj. Ceny od cca 480 na os, skus pozrieť ponuku na webe jamajkanita, najnižšie ceny a paradne vylety
@brigitte93 waau to celkom dost, ja som s dieťaťom obehla cely Yucatán (mexiko) a vrch Belize a 14 dni nas stalo 3.000 e oboch vrátane leteniek a peknych hotelov.
@nitakimuri veru ze to bolo dosť ale nestalo to za tie peniaze . Ale píšeš, že vy ste išli dvaja . My sme boli 2+1
@martinkaaa83 treba čítať s porozumením. Nepísala som o sebe. Písala som teoreticky, že všetko je v cene a teoreticky netreba ani euro. Keďže autorka zjavne nemá skúsenosť a boji sa, čo ju to bude stáť ešte na mieste
@viki113my sme boli minulý rok cez sezónu Júl ,august 7dni ,platili sme 2300€,2dospely1dieta ,oblasť Side Hotel Monachus,pre mna výborná dovolenka ,pláž 3min.od hotela ,aj bazén v hoteli . Inclusive a cena už s poistenim.Vlastne dieťa má hotel ubytovanie zdarma.Sú aj luxusnejšie hotely a destinácie ,mám stačilo.Akurat to strašné teplo cez sezónu.😀Blízko hotela zóny s obchodmi ,bazarmi.Historicke mesto Side pár km.
@brigitte93 s tým ze Vy ste boli 7 dni v Turecku a my sme za 14 dni pobehali tisíce km po mexiku a belize
@nitakimuri poraďte kvalitný hotel v Oludeniz, All inclusive, priamo na pláži, s veľkým aquaparkom, vďaka
My sme boli spokojni v Delphin Diva a na leto 2025 sme vybrali Baia Lara

My sme boli v Papilon Ayscha Belek a bola to veľmi pekná dovolenka. Boli sme aj na troch fakultatívnych výletoch.