icon

Kam na exotickú dovolenku s deťmi?

laqeeesha
23. máj 2015

Ahojte,
uvítala by som typy na dovolenku, kde ste boli veľmi spokojné a najma hotely boli prispôsobené pre deti, takisto aj okolie. Hrabem sa aj v cestovkách, najradšej by som niekde zaklikla dovolenky s deťmi, ale akosi nikde to nieje. Môže byť Karibik, Thajsko,....nemám konečnú destináciu vybranú..ide mi skôr o typ a referencie 🙂 Deti 4 roky a cca 1 rok

Strana
z4
monika15
23. máj 2015

@laqeeesha
Mi ideme o tyzden na Dominikansku 🙂
Taktiez minuly rok sme boli v Mexiko a Cuba s 4 rocnym 🙂

laqeeesha
autor
23. máj 2015

Aj dáš nejaké typy na cestovku a konkrétne hotely prosím? 🙂
@monika15

monika15
23. máj 2015

@laqeeesha Cestovku ti zial nepomozem , som v kanade.

Hotely :

Mexiko : Grand Palladium White Sand
Puerto Plata : Ventana, alebo Bahia Principe San Juan
Punta Cana : Princes alebo Dreams Punta Cana
Cuba : Melia Las Dunas alebo Ibeostar Playa Alameda

=))

na Modrej Svadbe mam vela albumov Letom Svetom sa vola skupina.

laqeeesha
autor
23. máj 2015

Ja som praveze chcela ist zo SR aby som spojila dva v jednom, aj pozriet domov a odtial aj cestovat na dovolenku.... budeme si brat mesiac aj viac dovolenku potom tak zato zo SR 🙂 Dakujem, idem sa poyriet ci to najdem, ja niesom moc dobry hladac 🙂
@monika15

monika15
23. máj 2015

@laqeeesha aha hmmm tak to neviem ale s sk ta to bude stat viacej... :((( ale nevadi
oznacim ta v tej skupine aby si videla a mozna nieco tam najdes vela albumov je tam 🙂

mircalla
23. máj 2015

@laqeeesha Do thajska s tak malym dietatom urcite neodporucam...ozaj skor karibik...ale vyhnut sa hurikanom....bola som obe...konkretne hotely ti nepoviem, bolo to este pred tehu

mircalla
23. máj 2015

okrem ineho thajsko ma ozaj dusnu klimu, mne tam teda bolo ovela teplejsie ako v karibiku a stravu nevhodnu pre deti...ono aj tie hotely su tam dost azijska kuchyna.

tenerifka
23. máj 2015

@laqeeesha V Dominikanskej hocijaky hotel 5* je super, strava je velmi podobna nasej, len pocitaj s tym, ze su to obrovske hotely, miniclub je vacsinou od 4 rokov.
Este odporucam Mauricius-hotel La Pirogue vo Flic en Flac, pozri na nete

tenerifka
23. máj 2015

@laqeeesha napis, v ktorom mesiaci chces ist na dovolenku, lebo to je dost podstatne kvoli hurakanom/monzunom/tajfunom

laqeeesha
autor
23. máj 2015

Buď Apríl, alebo seltember/október 🙂 Ď
@tenerifka

tenerifka
23. máj 2015

Podla tvojho profilu cakas v oktobri babo, takze tu dovolenku planujes az v 2016?Aj s tym malickym?
Hocijaka exotika je v aprili fajn, v septembri a oktobri hrozia v Karibiku burky a hurakany(ale nemusia byt), na Mauriciu je vtedy zima.
Pocitaj s tym, ze Dominikanska je masovka, velke rezorty a vsade kopec ludi, neviem ci chcete prave toto alebo opak-klud. Uplne naj su podla mna Maldivy(bolo tam ludia aj s malymi detmi, aj s babetkami), raj, luxus, ticho, priroda, pohoda......len to uz je naozaj vec vkusu co kto od dovolenky ocakava

briketa
23. máj 2015

@tenerifka v Karibiku silne zavisi od toho kam ides, vobec to nemusia byt masovky

tenerifka
23. máj 2015

@briketa Jasne ze Karibik nie je len Dominikanska a Kuba, len pri letoch z Viedne je ten vyber velmi obmedzeny, nelieta sa ani na Turks&Caicos, ani na St.Lucia ci ine mensie ostrovy. V Dominikanskej je 99% hotelov velkych, su tam aj malicke, ale co som pozerala tam je zasa problem, ze su vacsinou len s ranajkami a to je pri malych detoch dost nepohodlne

briketa
23. máj 2015

Na severnej casti v oblasti Puerto Plata v Dominikanskej je mnozstvo nielen mensich hotelikov, su tam a konda. Maju bufetove jedenie ranajky-obed -vecera. Su tam zrucaniny, Sea World pre deti, moznost ist na vylet k vodopadom, ci na jazdenie koni. Ludia su priatelski a jedlo vyborne aj mimo hotela, v mesteckach. Je zazitok zajst na Cabarete plaz, ktora je svetovym strediskom pre kitesurferov, K tomu pripojene malebne mestecko je fajn na celodenny vylet.

laqeeesha
autor
23. máj 2015

Boli sme raz takto, že sme si kúpili letenky a riešili ubytko cez booking atď...ale bolo v tom veľa vybavovačiek a veľa vecí na čo som musela myslieť...preto chcem zaplatiť cestovke, nech sa o nič nestarám...krásne miesto, hotel na pláži, najlepšie súkromej..atrakcie pre deti, all inclusive atď...tento rok to už nestíhame lebo mm nepustia z práce, a neskôr už budem vo vysokom štádiu 🙂 takže bud rok 🙂 len to chcem riešiť zo SR, lebo chcem pozrieť aj rodinu...

liz_lemon
23. máj 2015

@laqeeesha tak pozeraj rakuske CK, maju pobocky aj v BA, takze to tam vybavis bez problemov
http://www.tui-reisecenter.sk/

zandaa
23. máj 2015

Bora bora je best of 🙂

rebekamarcusko
23. máj 2015

@laqeeesha cancun je super,aj acapulco

laqeeesha
autor
24. máj 2015

Mne príde že bora bora, maldivy atď že to je super pre pár na oddych... len piesok a more... to je to čo cítim z fotiek, nebola som tam ešte... 🙂 ale ja by som rada aj nejaké srandy pre deti, obchodíky atď...tobogány... a hlavne cez kt cestovku 😆😁😊 viete že si sadneme sa najesť do reštiky a nikdo nebude kukať po nás, že aha deti ...kt môźu niekedy pišťať alebo urobiť bordel pri stole... no stres.

tenerifka
24. máj 2015

@laqeeesha Mas pravdu, toto vsetko ti splni Punta Cana v DR, mas priame lety z Viedne do Punta Cana, biele plaze ako muka s kokosovymi palmami, tyrkysove more, hotely 5* s AI, miniclubmi, niektore dokonca maju strazenie aj uplne malych deti...rozsiahle zahrady, kde deti mozu behat a po chodnickoch sa da kocikovat....s malym babom asi nebudete moc chodit po vyletoch, ale je tam tusim nejake delfinarium, piratska lod a urcite kopec dalsich atrakcii....

laqeeesha
autor
24. máj 2015

a ten október je tam dobré počko?
@tenerifka

tenerifka
24. máj 2015

@laqeeesha Hurakanova "sezona" je od maja do oktobra, v oktobri je mensi predpoklad dazda ako v auguste, ale nikto ti nezaruci, ze bude pocas celej dovolenky slnecno. Kazdopadne teplo bude tak ci tak a ak vas nezastihne huracan, tak nejaky ten obycajny dazd trva 5-10 minut

tenerifka
24. máj 2015

@laqeeesha My sme boli zaciatkom marca, kedy by vobec nemalo prsat, a prsalo, prisla nejaka burka a jeden cely den bolo tak vselijak.....

monika15
24. máj 2015

@tenerifka zalezi aky rezort na Dominike, mi vyberame lne take co su 2 poschodve budovy a je to super 🙂))
Boli sme tam uz par krat a Nikdy vo velkom sme neboli a ani okolo nas velke rezorty neboli ako myslim ze budovy ...
vsade len tie 2 poschodove

tenerifka
24. máj 2015

@monika15 Ano, ale pre mna je napr.masovka aj 300 ludi v hoteli, to uz zalezi na kazdom jednom, ako to vnima....zasa je pravda ze cim vacsi hotel, tym lepsia zabava, zasa zavisi od kazdeho, co hlada.....my sme mali smolu aj v tom, ze do hotela chodili niekolkokrat do tyzdna ludia z velkych cruceros-lodi,travili tam cely den, takze plaz bola plna, aj ked hotel nebol az tak velky....

tenerifka
24. máj 2015

Pre mna bol okrem Maldiv nezabudnutelny zazitok tu:http://www.tuguhotels.com/hotels/lombok/
mam toho precestovaneho dost, ale taky raj som este nezazila, ostrov/priroda/okolie/hotel/jedlo/ludia (asi najdolezitejsi aspekt). Vela ludi by sa v tom hoteli nudilo, my sme si to uzili 24 hodin denne. Len keby to nebolo tak daleko

monika15
24. máj 2015

@tenerifka mi vyberame tie domceky 🙂))
mi hotely neeeeee 🙂)) akurat tak na niagare 🙂 hehehe

ale inak to je najlepsie na tych domcekoch ze je tam milion ludi obrovsky rezort ale nezda sa ti to pretoze je to vlke a nikdy sa necitis akos v bulharsku ze hlava na hlave 🙂)

Mi mame vela overene chodime dost casto vyhoda Kanady aspon nieco Karibik na 3 hodkyletom 🙂)

tenerifka
24. máj 2015

@monika15 My tiez mame Karibik relativne blizko z Madridu(9 hodin letu), ale vyber co sa priamych letov tyka je obmedzeny-Cancun, Santo Domingo, La Habana......a to je vsetko co sa ostrovov tyka, ostatne s prestupom(co sa ti cesta riadne predlzi). S tym ubytovanim s tebou suhlasim, ale potom v restauracii vidis tu masovku, ale nic s tym nenarobis. V JV Azii je vacsina hotelikov mensich(s ranajkami), nijake AI, ale ak nie si akcny dobrodruzny typ(ja nie som), tak je to s deckami otrava. Maldivy s 9-rocnou boli super, ale teraz ked ma 12 by to bolo za trest, v DR alebo na Mauriciu boli vodne aktvity, sport, mladi ludia v jej veku....no neviem co by som s nou robila niekde kde je len plaz a more. Takze tie tiche exoticke miesta mame nateraz odcestoane a "hrozi" pri dobrej voli len nejaky AI rezort, kde vyburi hormony.....

monika15
25. máj 2015

@tenerifka juj ja by sla na Maldivy hned !!!!! a zase od nas je to strasne daleko :((((

tenerifka
25. máj 2015

@monika15 Aj ja by som isla hned znova 🙂 , od nas s prestupom 12 hodin(cez SAE alebo Qatar).
Vy mate zasa blizsie Polyneziu, ta sa mi pozdava este viacej, ale ta dialka....letenka 2000 eur/osoba/economy class ☹

Strana
z4