Kam na exotickú dovolenku s deťmi?
Ahojte,
uvítala by som typy na dovolenku, kde ste boli veľmi spokojné a najma hotely boli prispôsobené pre deti, takisto aj okolie. Hrabem sa aj v cestovkách, najradšej by som niekde zaklikla dovolenky s deťmi, ale akosi nikde to nieje. Môže byť Karibik, Thajsko,....nemám konečnú destináciu vybranú..ide mi skôr o typ a referencie 🙂 Deti 4 roky a cca 1 rok
@laqeeesha Cestovku ti zial nepomozem , som v kanade.
Hotely :
Mexiko : Grand Palladium White Sand
Puerto Plata : Ventana, alebo Bahia Principe San Juan
Punta Cana : Princes alebo Dreams Punta Cana
Cuba : Melia Las Dunas alebo Ibeostar Playa Alameda
=))
na Modrej Svadbe mam vela albumov Letom Svetom sa vola skupina.
okrem ineho thajsko ma ozaj dusnu klimu, mne tam teda bolo ovela teplejsie ako v karibiku a stravu nevhodnu pre deti...ono aj tie hotely su tam dost azijska kuchyna.
Podla tvojho profilu cakas v oktobri babo, takze tu dovolenku planujes az v 2016?Aj s tym malickym?
Hocijaka exotika je v aprili fajn, v septembri a oktobri hrozia v Karibiku burky a hurakany(ale nemusia byt), na Mauriciu je vtedy zima.
Pocitaj s tym, ze Dominikanska je masovka, velke rezorty a vsade kopec ludi, neviem ci chcete prave toto alebo opak-klud. Uplne naj su podla mna Maldivy(bolo tam ludia aj s malymi detmi, aj s babetkami), raj, luxus, ticho, priroda, pohoda......len to uz je naozaj vec vkusu co kto od dovolenky ocakava
@briketa Jasne ze Karibik nie je len Dominikanska a Kuba, len pri letoch z Viedne je ten vyber velmi obmedzeny, nelieta sa ani na Turks&Caicos, ani na St.Lucia ci ine mensie ostrovy. V Dominikanskej je 99% hotelov velkych, su tam aj malicke, ale co som pozerala tam je zasa problem, ze su vacsinou len s ranajkami a to je pri malych detoch dost nepohodlne
Na severnej casti v oblasti Puerto Plata v Dominikanskej je mnozstvo nielen mensich hotelikov, su tam a konda. Maju bufetove jedenie ranajky-obed -vecera. Su tam zrucaniny, Sea World pre deti, moznost ist na vylet k vodopadom, ci na jazdenie koni. Ludia su priatelski a jedlo vyborne aj mimo hotela, v mesteckach. Je zazitok zajst na Cabarete plaz, ktora je svetovym strediskom pre kitesurferov, K tomu pripojene malebne mestecko je fajn na celodenny vylet.
Boli sme raz takto, že sme si kúpili letenky a riešili ubytko cez booking atď...ale bolo v tom veľa vybavovačiek a veľa vecí na čo som musela myslieť...preto chcem zaplatiť cestovke, nech sa o nič nestarám...krásne miesto, hotel na pláži, najlepšie súkromej..atrakcie pre deti, all inclusive atď...tento rok to už nestíhame lebo mm nepustia z práce, a neskôr už budem vo vysokom štádiu 🙂 takže bud rok 🙂 len to chcem riešiť zo SR, lebo chcem pozrieť aj rodinu...
@laqeeesha tak pozeraj rakuske CK, maju pobocky aj v BA, takze to tam vybavis bez problemov
http://www.tui-reisecenter.sk/
Bora bora je best of 🙂
@laqeeesha cancun je super,aj acapulco
Mne príde že bora bora, maldivy atď že to je super pre pár na oddych... len piesok a more... to je to čo cítim z fotiek, nebola som tam ešte... 🙂 ale ja by som rada aj nejaké srandy pre deti, obchodíky atď...tobogány... a hlavne cez kt cestovku 😆😁😊 viete že si sadneme sa najesť do reštiky a nikdo nebude kukať po nás, že aha deti ...kt môźu niekedy pišťať alebo urobiť bordel pri stole... no stres.
@laqeeesha Mas pravdu, toto vsetko ti splni Punta Cana v DR, mas priame lety z Viedne do Punta Cana, biele plaze ako muka s kokosovymi palmami, tyrkysove more, hotely 5* s AI, miniclubmi, niektore dokonca maju strazenie aj uplne malych deti...rozsiahle zahrady, kde deti mozu behat a po chodnickoch sa da kocikovat....s malym babom asi nebudete moc chodit po vyletoch, ale je tam tusim nejake delfinarium, piratska lod a urcite kopec dalsich atrakcii....
@monika15 Ano, ale pre mna je napr.masovka aj 300 ludi v hoteli, to uz zalezi na kazdom jednom, ako to vnima....zasa je pravda ze cim vacsi hotel, tym lepsia zabava, zasa zavisi od kazdeho, co hlada.....my sme mali smolu aj v tom, ze do hotela chodili niekolkokrat do tyzdna ludia z velkych cruceros-lodi,travili tam cely den, takze plaz bola plna, aj ked hotel nebol az tak velky....
Pre mna bol okrem Maldiv nezabudnutelny zazitok tu:http://www.tuguhotels.com/hotels/lombok/
mam toho precestovaneho dost, ale taky raj som este nezazila, ostrov/priroda/okolie/hotel/jedlo/ludia (asi najdolezitejsi aspekt). Vela ludi by sa v tom hoteli nudilo, my sme si to uzili 24 hodin denne. Len keby to nebolo tak daleko
@tenerifka mi vyberame tie domceky 🙂))
mi hotely neeeeee 🙂)) akurat tak na niagare 🙂 hehehe
ale inak to je najlepsie na tych domcekoch ze je tam milion ludi obrovsky rezort ale nezda sa ti to pretoze je to vlke a nikdy sa necitis akos v bulharsku ze hlava na hlave 🙂)
Mi mame vela overene chodime dost casto vyhoda Kanady aspon nieco Karibik na 3 hodkyletom 🙂)
@monika15 My tiez mame Karibik relativne blizko z Madridu(9 hodin letu), ale vyber co sa priamych letov tyka je obmedzeny-Cancun, Santo Domingo, La Habana......a to je vsetko co sa ostrovov tyka, ostatne s prestupom(co sa ti cesta riadne predlzi). S tym ubytovanim s tebou suhlasim, ale potom v restauracii vidis tu masovku, ale nic s tym nenarobis. V JV Azii je vacsina hotelikov mensich(s ranajkami), nijake AI, ale ak nie si akcny dobrodruzny typ(ja nie som), tak je to s deckami otrava. Maldivy s 9-rocnou boli super, ale teraz ked ma 12 by to bolo za trest, v DR alebo na Mauriciu boli vodne aktvity, sport, mladi ludia v jej veku....no neviem co by som s nou robila niekde kde je len plaz a more. Takze tie tiche exoticke miesta mame nateraz odcestoane a "hrozi" pri dobrej voli len nejaky AI rezort, kde vyburi hormony.....

@laqeeesha
Mi ideme o tyzden na Dominikansku 🙂
Taktiez minuly rok sme boli v Mexiko a Cuba s 4 rocnym 🙂