Kam s na predĺžený víkend s deťmi?

kajka18
11. apr 2015

Kam s detmi na predlzeny vikend alebo vylet? Ktore ubytovanie mate vyskusane a je super pre rodiny s malymi detmi? Dakujem za kazdy tip 😉

modrofuzik11
11. apr 2015

super je hotel permon. deti sa tam naozaj vyblaznia a vyletov do vysokych tatier mozes absolvovat niekolko...

jankastubka
11. apr 2015

Luhavovice hotel Augustiansky dum - ihrisko, detsky kutik, nadherne prostredie.
Budapest Hotel Aquaworld ramada resort - tam sa este len chystame.

j.a.n.e.7
11. apr 2015

Nám sa veľmi páčil pobyt v penzióne u Michala v Zuberci, krásne prostredie, pre deti ihrisko, detský kútik, bazén /pre dospelých aj wellness/, jazda na konskom koči/saniach..... počas zimnej krátkej dovolenky sme lyžovali, korčuľovali, sánkovali sa aj kúpali....strava úplne super domáca a ubytovanie tiež na úrovni.

katrinka8
11. apr 2015

@kajka18 ahoj, mne sa páčilo v Tatrách vo Veľkej Lomnici, penzión Pohoda: http://www.penzionpohoda.sk Boli sme v lete 4dni, bolo super. Super pre deti je aj babyfriendly hotel Slovan v Tatranskej Lomnici http://hotelslovan.sk.
Alebo aj tu pri nás pri Martine vo Valčianskej doline Snowland - aj celoročnej je tam fajn pre deti: http://www.snowland.sk - parádny areál, my tam chodievame hocikedy s deťmi aj na popoludnie len tak vybehneme, alebo len na 2 hodinky sa vyhrať s nimi. Vlastne počas celého roka. A je to celkom dobrý východiskový bod napríklad k mnohým dolinám, čo máme tuto na okolí, tam sa dá na prechádzky aj s kočíkom, napr. Gaderská dolina, Blatnica, je tu na okolí pár takých fariem, kde chovajú zvieratká a deti sa môžu chodiť pozrieť, najväčšie indoorové ihrisko (ak by náhodou nevyšlo počasie) vhodné pre detičky už od jedného roka, Múzeum slovenskej dediny, ďalej lanové centrum pre detičky od vari 3 rokov.

katkasofi
11. apr 2015

@kajka18 ja určite odporúčam villa betula...baby friendly, obrovské detské ihrisko, vonkajšie aj pod stanom, detsky kútik pri recepcii, detské menu a rôzne druhy ubytka. Penzión, mezonetové apartmány, karavan, mobilný domček. Deti môžu jazdiť na koni, motokárach....a je tam aj minizoo. Všetko v areály penziónu. Personál je skutočne baby friendly, v lete denne animátori. Pozri si stránku so všetkými atrakciami pre deti... Cez cestu máš Liptovskú Maru. Pre mna je toto miesto TOP 😉

kajka18
autor
30. apr 2015

Dakujem dievcata za dobre tipy 😉 tak dame teraz vilu betulu a v juni idem do tatier 🙂