Kam za teplom a slnkom v novembri?
Ahojte, mate tipy kam ist za slnkom v Novembri?
Miesta v Europe, kam sa da ist kde je stale "teplo" - neocakavam 30ky samozrejme, a idealne sa da este zaplavat v bazene vonku? Ci aj to je uz scifi v novembri?
Pripadne kam by ste doporucili ist, ale len tak na tyzden, takze ziadne 24hodinove lety. Mam este trochu dovolenky, rozmyslam ze by som niekam vycestovala, ale sama, takze turecko, egypt, tunis, maroko asi radsej nie.
Alebo inak, kam by ste sli v novembri (alebo januari), keby ste mali cas na seba, ak to nemusi byt nutne za slnkom? 🙂
@veselo_neveselo
Tenerife, napriklad
Kanarske ostrovy
choď v decembri a pozrieš Vianočné trhy - hoc aj v Budapešti
choď v decembri a pozrieš Vianočné trhy - hoc aj v Budapešti
@deti95060810 áno, počula som, že to tam majú nádherné
@veselo_neveselo Kapverdy
Nejaku poznavacku nechces? Mallorka, Sardinia, Sicilia, Malta, Spanielsko, ja idem v oktobri do Barcelony napriklad. Nechcem lezat, ale spoznavat nove miesta. Segra bola na tychto miestach mimo sezonu a bola nadsena.
@viestta na Kanárskych je zima aj v júli 😂
Nie...aby sa to nebralo zle, mne tá klíma maximálne vyhovuje...len tie chladné večery veľmi nie...keď si chce človek posedieť na terase v lete tak očakáva teplý večer a nie že musí brať mikinu :D
@arieska vidíš a mne klíma na Kanárskych vyhovuje, neskutočne dobre bolo, nepotrebujeme 38 stupnov cez deň, mali sme krásnych 30, večer 24 ...mikiny nam v júli netrebalo
v oktobri sme boli na Malte vsetko parada, konecne menej turistov. November ale osobnu skusenost nemam, kazdopadne mas to "za rohom".
@veselo_neveselo A preco az v novembri? Nemozes skor?
@veselo_neveselo Uz som si to precitala cele. A nejaky poznavaci zajazd?
@veselo_neveselo Myslim taky aj s kupanim.
@veselo_neveselo november juh Španielska, juh Portugalska, Kanárske ostrovy, Azory, možno Kréta, ale na kúpanie to nebude asi nikde, ako poznavacka zas super.
V novembri v Európe teplo už nebude asi nikde. My sme boli v novembri v Egypte s tam bolo 24-30 stupňov, niektoré dni bola celkom aj zima. No na poznávacími by mohlo byť niekde na juhu fajn.
@veselo_neveselo V novembri v Europe je to uz loteria. V juznom Taliansku som zazila aj v januari slniecko a 20 stupnov, na druhej strane raz som bola v novembri v Atenach a tam som teda vymrzla.
@veselo_neveselo Ak máš v pláne kúpať sa a užiť si ako letnú dovolenku tak len exotika niekde. Saba som prekvapená, že ani koniec auguste, september nie je žiadna záruka ani Grécko. Kedysi úplne v pohode.
@veselo_neveselo my sme sa kúpali na pláži na Vianoce. Na Tenerife.
@veselo_neveselo Ak máš v pláne kúpať sa a užiť si ako letnú dovolenku tak len exotika niekde. Saba som prekvapená, že ani koniec auguste, september nie je žiadna záruka ani Grécko. Kedysi úplne v pohode.
@anonym_134940 Nie je, ani Grecko 🙂 Grecko tak neskor mozno Kreta? Niet divu, ze vsetci Greci chodia na dovolenky prve dva augustove tyzdne asi vedia preco 😁 (Teplo garantovane)
@veselo_neveselo my sme sa kúpali na pláži na Vianoce. Na Tenerife.
@elenka.k
@viestta
@marcellka32 Kanare asi budu najistejsie, uz som bola koncom Septembra, bolo to super. Musim tam skusit vycestovat aj takto na zimu.
@hopsas Tak to by bol ideal! Davas mi nadej 😆
v oktobri sme boli na Malte vsetko parada, konecne menej turistov. November ale osobnu skusenost nemam, kazdopadne mas to "za rohom".
@lija22 Malta, a Cyprus, by som chcela skusit, tam je celkom sanca ze tam bude pekne, ze?
Nemas skusenost, ci tam hotely zohrievaju bazeny v zime?
@veselo_neveselo Kapverdy
@beata_k Juj, aj na Kapverdy by som chcela, len to mi pride uz daleko na to, aby som sla sama. To by uz chcelo partaka, keby sa aj nieco stalo. Preto aj Egypt, Turecko, Maroko, to sa bojim, aj mimo sezonu a aj sama zena...
Naposledy som tak bola (davno pradavno) na Curacau, v novembri - to bola tiez parada, ale je to tak daleko pre sameho :-/
@veselo_neveselo A preco az v novembri? Nemozes skor?
@lea513 Juj, veru nemozem. Idem este s partnerom v oktobri, a ja mam par dni viac volna ako on tak mi to zostava na november. V decembri su sviatky, tam je volna habadej, tak by som sla v novembri, ked je ponuro a hnusne, ze trochu odpudit depku.
@beata_k Juj, aj na Kapverdy by som chcela, len to mi pride uz daleko na to, aby som sla sama. To by uz chcelo partaka, keby sa aj nieco stalo. Preto aj Egypt, Turecko, Maroko, to sa bojim, aj mimo sezonu a aj sama zena...
Naposledy som tak bola (davno pradavno) na Curacau, v novembri - to bola tiez parada, ale je to tak daleko pre sameho :-/
@veselo_neveselo Na Kapverdach ti nic nehrozi. Ak by som mala ist sama, tak prave tam. Miestni vedia, ze na ostrove sa neskryju ak by nieco spravili. Turistika je tam hlavny zdroj prijmu. Kazdy ma niekoho v rodine, kto pracuje v turizme. Kriminalitu si dovolit nemozu.
@lija22 Malta, a Cyprus, by som chcela skusit, tam je celkom sanca ze tam bude pekne, ze?
Nemas skusenost, ci tam hotely zohrievaju bazeny v zime?
@veselo_neveselo Ahoj nemam veru. Na Malte a Goze sme mali vzdy prenajaty byt, neviem poradit
A čo tak Bahrajn?
Teraz sme nad tým uvažovali. Let do 6 hodín. Cena ako do Turecka. Hydrotur ma v ponuke Vida beach hotel. 10 min od letiska.
Určite bezpečnejšie ako egypt a tunis a 30C je tam ešte aj v decembri
@veselo_neveselo jednoznačne Kanare. Mali sme tam 5 rokov apartmán, chodíme tam uz 8 rokov a je tam super v každom mesiaci v roku. Dole na juhu sa bez opalovaka aj poriadne spalis

@veselo_neveselo Maldivy, Egypt, /Thajsko/
v Európe v novembri - sotva