Kde a ako kúpiť lacné letenky?
ahojte, pozeram letenky cez pelikán a tam su super ceny ale potom ked si dám priamo tu leteckú spoločnosť aj ten istý dátum ako na pelikanovi tak tam to je omnoho omnoho drahšie. To preco tak je? Chcem kúpiť priamo od leteckej nie od pelikana
Lebo také stránky tam dajú cenu a ďalej nesledujú ako sa mení takže pri ich zadávaní mohla byť taká cena. Na 99% z takých stránok tie ceny nezobrazujú realitu, len keď máš veľmi veľké šťastie tak to môže vyjsť. Ja som raz bookovala letenky kým som sa dostala k platbe už to nešlo lebo sa zdvihla cena o 2€ tak som potom musela nanovo celý proces. Ja ani stránky ako pelikan, kiwi a podobne nesledujem, nemá to zmysel vždy priamo pozerám letecké spoločnosti.
@autumn1 A vtedy som zo srandy pozrela kiwi a tam mali ešte starú cenu. Dokonca aj deň pred odletom tam svietila stará cena, pritom nová bola už podstatne vyššia. Ale vopred nevyhľadávam cez nich, no niekedy je to sranda porovnať. A ešte čím viac klikáš na daný let - termín aj keď nekúpiš letenku tým skôr sa môže cena zdvihnúť. A aj čím neskôr objednáš aj tým cena je vyššia, paradoxne čím plnšie lietadlo tým posledné letenky sú vyššie.
@anonym_autor skus to doklikat cez Pelikan az do takmer konca, pravdepodobne ta cena bude tiez vyssia, system nepusti, je to len prizivnik.....

Lebo také stránky tam dajú cenu a ďalej nesledujú ako sa mení takže pri ich zadávaní mohla byť taká cena. Na 99% z takých stránok tie ceny nezobrazujú realitu, len keď máš veľmi veľké šťastie tak to môže vyjsť. Ja som raz bookovala letenky kým som sa dostala k platbe už to nešlo lebo sa zdvihla cena o 2€ tak som potom musela nanovo celý proces. Ja ani stránky ako pelikan, kiwi a podobne nesledujem, nemá to zmysel vždy priamo pozerám letecké spoločnosti.