Kde do Chorvátska s deťmi?
Babule,boli ste niektorá na dovolenke v Chorvatsku a bolo tam tak že by ste to zopakovali?Ja osobne som tam už raz bola,nebolo zle,ale prišlo mi to že niesom pri mori ale pri priehrade 🙂 🙂...Už by som tam asi ani nešla,lenže financie nič viac nedovoľuju a manžel mi stale píli uši aby sme niekde šli,že si chce užiť odych a deti!!
boli sme dva roky po sebe na Rabe 🙂 teda Rab-Palit a plaze sme striedali rozne
Myslim ze kombinacia pieskova plaz a otvorenejsie more sa bude tazko hladat. Mozno omis? Neviem. Chorvatsko je krasne prave svojimi kamienkovymi plazickami. Naj oblast su mestecka okolo makarskej ale tam piesok nie je
@maminka2606 ahoj, skús pozrieť do tejto diskusie ... 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/piesocna-plaz-chorvatsko-poradte-kde-mame-ist-2/
určite nájdeš dobré tipy ... pred dvoma rokmi som hľadala tiež "piesočnú pláž" v Chorvátsku pre naše dve deti vtedy vo veku 6 a 4 r. ... no, ale nakoniec sme boli na súkromí - (na pozvanie známych...) a bola tam tá klasická kamienková pláž a pripadala som si ako doma niekde pri vode ...😉 ...
ja som bola v chorvatsku len raz.. boli sme ubytovani v Privlake.. a 5-10 min autom odtial bola dlha piesocna plaz.. myslim, ze to bola Kralovska plaz pri meste Nin. a nemala som pocit, ze som pri jazere 🙂
ahoj my sme boli dvakrat na ostrove Rab, konkretne v casti Lopar je tam obrovska piesocnata plaz, pozri si fotky na googli, podla mna skvele pre deticky a nie je to ani daleko a vecerne mesto Rab je uplne ze nadherne.
https://www.google.sk/search?q=rab+lopar&client...
Zaton je úúúúplne super 😎
ahoj, ja som bola 3x na tom istom mieste, je to na ostrove Krk, mesto Baška, je tam 3km piesočná pláž do 10m hĺky do mora, žiadne kamene, žiadny ježkovia, je to areál vhodmý aj pre rodiny s deťmi, netreba žiadne topánky do vody ani deťom ani ľuďom, ja som bývala v hotel Corintia, http://www.adrialin.sk/schnellsuche.html?query=..., je tam super, ak by si chcela vediať bližšiekľudne sa ozvi, fakt som bola spokojná, nie je to ďaleko, ja som z Martina, odtiaľto je to 800 km, cesta je super, počasie býva výborné, aj ked je to hore, ale kryje to Istria, takže je vždy slnečno, ten hotel je priamo pre rodiny s deťmi, služby, postieľky, jedlá, bazény von, ked prší je vnútorný bazén s výrivkou, z hotela k moru je cca 25 m.
keby sa dalo idem hneď, ale malý má len 3 mesiace a budúci rok sa sťahujeme do zahraničia, tak to oželiem 😉
my sme boli pri Zadare bola tam piesková pláž a tiež na ostrove Pag, mesto Novalja, pláž Zrće ale to je diskotékový raj 🙂 takže tam s deťmi asi nie.
Stara novalija- Pag 😉...je tam cast s hrubozrnnym pieskom. pozvolny vstup....Nin a Privlavka, boli sme tam 2x, detom sa tam velmi pacilo, plytucka voda, piesok uplne normalny jemny :D mali ho vsade :P... Chorvatsko je chorvatsko 🙂 ma svoju atmosferu....odkedy mame deti chodime tam kazdy rok 😉 predtym sme cestovali kade-tade ...

záleží kde ste boli.......prvýkrát keď sme boli my....som sa tiež cítila ako pri nejakom jazere....strašné. 😀 😀 ...potom som sa informovala, kde je pekne...a odvtedy chodíme iba na juh...ale teda pláže nie sú pieskové