Kde nájsť dobrú a lacnú dovolenku pri mori?
Existuje taka?kde konkretne?max do 2000€ za tyzden,4 osoby ,2 dospele,jedna 15r a jedno dieta 3r
A kedy cca chcete ísť?
zalezi na termine, taky august je smrt. Ja som pozerala letenky na Seychelly na august, 1300 najlacnejsia na jedneho a to este s prestupom, v takom maji a juni 650
my sme boli v septembri v turecku za 2300 + poistenie, 2 dospeli, dve deti 12 a 13 rokov.
To záleží od vašich požiadaviek a náročnosti.My sme skromná chudobná 5clenna rodina 😀 A každé leto sme 10dni v HR a bývame pár metrov od plaze. Ale verím, že takú dovolenku by niektoré paničky pardon mamičky tu na MK urcite z vysoká okašlali.. 2izbovy apartmán máš na noc do 100e. Za 100e sú už aj tie krajšie, moderné. Deti si nebudú pamätať luxusný nábytok v hoteli, ale spoločne stravny cas plný srandy, zmrzliny a výletov. ✌️ Takže za mňa do 2000e s prehľadom nájdeš.
@biibiana mozes mi dat tip cez co hladas,alebo radsej v ss
@biibiana zmrzlina v chorvatsku sa strašne pokazila, za mna hnus zmrzlina a to ľudia brali vo veľkom, nevedia čo je dobrá zmrzlina
Cyprus..letenky nas vysli 480€ ubytovanie na 10dni 550€…Nevarila som, stravovali sme sa v restauraciach..cize vyslo to nakoniec dost, uz by sme za to mali all inclusive.Ale keby varis, tak pohoda
My sme teraz za leto, par m od plaze zaplatili 5 izbovy moderny apartman za 65e v grecku. Cesta nas stala 350e tam aj spat s prenocovanim v belehrade v 5*hoteli. Zvysok sme dali na stravu plus pojazdili sme vsetky okolite plaze. Takze ano, da sa. All inclusive 5*, ze len prides do cestovky a capnes 2litre na stol (alebo kreditkou), tak nie, takto najdes velmi tazko -mozno tak, dubaj ci egypt v juli, kde cez den velmi tazko vylezes von...
@biibiana mna by zaujimalo, ze preco si myslis, ze drahsia dovolenka znamena, ze deti nebudu mat zazitky a nezaziju srandu a zmrzlinu. To sa akoze vylucuje? 🤣
Ano, ja sa vobec nehanbim za to, ze pri vybere dovolenky som velmi narocna… a necitim sa ako panicka 🤣🤣🤣🤣🤣
Ved kazdy ako mu vyhovuje. Naco ten vysmech… nerozumiem
@ktobytobolpovedal no to vies, spolocne straveny cas, plny vyletov, zmrzliny a srandy, mozes mat iba v apartmane v Chorvatsku 😂
Boli sme v polovici októbra teraz Egypt a vyšla nás komplet na osobu necelých 500€ .Bolo super a určite sa tam radi vrátime 👌
Záleží od požiadaviek, či rezort, či hotel , či stačí aj apartmán, či All inclusive, alebo polpenzia či len raňajky alebo úplne bez stravy, akou dopravou
@katulienkax A mali ste zmrzlinu v celom HR od každého vyrobcu? 😀 Nerozumiem takýmto komentárom. Véd aj u nás v meste je 20 zmrzlinarni a každá je iná. Take fakt ze mňam sú len 2. Keby, že tie nepoznám tak poviem ze na SK už ani zmrzlina nie je dobrá?
Tak ako popravde ja viac ako 2000e som za dovolenku ešte ani nedala 🤣🤣🤣a to sme boli napr...tento rok na 3 dovolenkách všetko v 5* hoteloch a all incluzive
Chorvatsko
@jurkaa vies dat aj konkretny tip na nejaky 5* hotel, kde sa 4 zmestia do 2000€? Dakujem

a kedy chcete ísť?