Kde nájsť dobrú a lacnú dovolenku pri mori?
Existuje taka?kde konkretne?max do 2000€ za tyzden,4 osoby ,2 dospele,jedna 15r a jedno dieta 3r
@tenerifka Véd ja rozumiem, ale to ze si dáme jedlo v resitke každý 2.den a prestravujeme sa co financie dovolia znamená podla teba to, že radšej mám ostať kysnúť doma? Dovolenkovať sa da aj skromnejšie a predsa su vsetci spokojni. Len preto, že si nedonesieme suvenírov po milújarmilu ? Nie som materialista. Myslím, že mojim normálnym, nerozmaznanym deťom stačí zmrzka 2x denne, pizza na večer dzusik k tomu, niečo nakúpia pre seba na pamiatku, niečo pre kamošku a babku a prídu domov stastné a spokojne. Spokojnosť pre mňa neznamená hojnosť. Ale každý podla svojho gusta..
@ktobytobolpovedal už som napríklad dávala aj link ...aj foto ....tak ešte raz teda 4 konkrétne vypočítané pre autorku 1082 za všetkých 4 osoby
@lonely66 Dobre, ale ved ja píšem autorke, že pokiaľ si nepotrpi na luxus tak dovolenku urcite nájdu. Vieš? Nie každá rodina si môže dovoliť drahu dovolenku a predsa napriek tomu naškrabú a na tu dovolenku idú- oddychovať, vypnut od beznych cinnosti. Mimochodom tiež si na dovolenke robím co chcem, nerozumiem co s tým má ,,apartmán v HR" ? Celé dni lezime na plážach a hrame sa. Mne nevadí, ze si sama hodím plavky do práčky, ktorú mam na apartmáne, a ze si večer umyjem 5poharov od džúsu. 🤦♀️ Ale ako som už písala, kazdy podla seba.
@jurkaa no dobre, ale to je teraz. A nevieme ci autorka chce leto alebo co. Nevyjadrila sa 😊 teraz su ceny samozrejme uplne inde ako napr.cez sezonu
Jasné, Albánsko
@lonely66 konkrétne na ten hotel? Ak áno tak tu
https://www.invia.sk/hotel/egypt/sahl-hasheesh/...
Inak na ostatne na prvej stane 🙂
@ktobytobolpovedal To nebol vysmech.
@biibiana no vyznelo to tak…🤷♀️ skus si ten tvoj prispevok este raz precitat…ale uznavam, ze v pisanej komunikacii mnohe veci vyzneju inac ako su myslene
4 osoby, 10dni, Chorvatsko. Vlastny apartman, vlastna stava, pre nas uzasna vysnivana dovolenka, do 2000€ sme sa nedostali ani omylom, bolo veeeeeeeeela rezervy este. Zalezi od narocnosti. Niekto preferuje all inclusive resorty v Egypte, nam to ako rodine nehovori nic, pre nas je vysnivana dovenka toto. Maj, jun, alebo september. Ale jasne, nas sposob nie je pre kazdeho. Pre nas je to ale splneny sen ❤️
@biibiana hehe, my chodime na luxusne dovolenky, cenu by si v zivote nepredychala a nenosime a nekupujeme ziadne darceky ani suveniry. Ani sebe, ani rodine. Zmrzlina staci raz denne, pizza nemusi byt vobec. To len pre predstavu, ze nielen v HR sa da byt na dovolenke bez minania na blbosti…;)
Zato ked ideme do Amsterdamu za dietatom, tak nosime pol kurfa (doslova) stroopwafli a syrov😅. Ako napriklad dnes😁
@lonely66
@ktobytobolpovedal
Mohlo to tak vyznieť, som alergická na tie komentáre typu -dovolenka pod 3000e nie je dovolenka, alebo že taká neexistuje a pod. Prečo? A čo ľudia ktorí na to nemajú? Nemajú právo oddychovať na pláži? Pretoze aj takyto komentár moze zniet ako vysmech rodinam, ktore dovolenku za 2000e absolvujú a tesia sa na nu cely rok. Dámy, dovolenkujú aj skromnejšie rodiny. Bolo by vhodnejšie na otazku autorky odpovedať primerane a nie sa vyvysovat kto si zakúpil drahsiu dovolenku. Pre niekoho je to nepredstaviteľné, na dovolenke umývať riad, rozumiem. Ale otázka autorky znela inak.
@biibiana no vzala si to osobne. Ja som doslovne napisala “za mna” cize, nikoho som nedehonestovala. Na rozdiel od teba… a mimochodom, moja sestra chodi taktiez do HR, lebo to tam miluju…cize ano, da sa aj lacnejsie, ale vzdy je to na ukor niecoho…. Autorka sa pytala ci sa da. Za mna sa neda… ZA MNA…

@belllinka ako mne je jedno kto kde kam a za kolko. Ved kazdy mame ine preferencie… len ako nechapem naco sa vysmievat, ze niekto to ma inac?