icon

Kde nájsť dobrú a lacnú dovolenku pri mori?

24. nov 2024

Existuje taka?kde konkretne?max do 2000€ za tyzden,4 osoby ,2 dospele,jedna 15r a jedno dieta 3r

mimuska328
24. nov 2024

@autorka kľudne mi posli súkromnú správu a pošlem ti link cez čo my chodíme na dovolenky. Určite tam niečo nájdeš 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jurkaa
24. nov 2024

@lonely66 a? Trosku nechápem jasne ze je to drahšie a ešte aj si dála odlet praha ...:( treba sa v tom trosku vyznať a vystihnúť super ponuku ...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jurkaa
24. nov 2024

@lonely66 ale ja som nikde nenapísala kolko som dála pred 2.5 rokmi za dovolenku ...to je aktuálny link a ta rekonštrukcia hotela vedľa V luxuri je už dávno po ...ten je už v ponuke poistenie si dávam mimo CK a za 3 cca 60e

guudy
24. nov 2024

@biibiana to, ze ini idu na drahsie dovolenky neznamena, ze su ich deti rozmaznane.
Osobne sa naozaj necitim ako panicka a nase deti nie su rozmaznane, ako sa vo svojich prispevkoch snazis navodit dojem. Rovnako si vedia uzit dovolenku s nami na Maledivach a aj maticke/informaticke sustredenie v chatkach uprostred lesa.

tiezjedna
24. nov 2024

@autorka dovolenku do 2.000€ asi nájdeš, ale bude to o kompromisoch, pretože 15r dieťa už nie je brané ako dieťa, ale ako dospelá osoba a 3r už tiež nie je infant v zmysle lacnej letenky... Ale skúste napríklad Albánsko, to je veľmi obľúbená destinácia teraz a zatiaľ tam je (vraj) celkom lacno👍

natalkasimonka
24. nov 2024

Tento rok sme boli v Chorvatsku 2 plus 3 deti v apartmane.Za tyzdeň sme dali s ubytovanim a benzinom cca 2000e a to sme nesetrili

natalkasimonka
24. nov 2024

Napr.moja najstarsia je teraz v Maroku zo suborom a hpvori že je tam lacno ....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mirage
24. nov 2024

@enya00 v akom obdobi ste leteli?

guudy
24. nov 2024

Autorka, ja si neviem predstavit dovolenku za tu cenu…bude to hodne o kompromisoch…drzim palce.

katica06
24. nov 2024

2+2(15a16r.) v pohode aj v Taliansku aj v Chorvátsku záleží na tom aký ste nároční

abbey1
24. nov 2024

Jasne že áno. Len teda bez cestovky. Sadnúť si k tomu, kúpiť lacné letenky, následne si nájsť dobré ubytko a už si len užiť dovolenku.

sasa1310
24. nov 2024

@natalkasimonka však úplne logické, že v Afrike je lacnejšie ako v Európe

jurkaa
24. nov 2024

@lonely66 sme obaja zamestnaný...ale áno dá sa nám aj zo dna na deň obom zobrat dovolenka ...toto mame super

abbey1
24. nov 2024

@natalkasimonka Boli sme tento rok a bolo super. Lacno, aj výlety boli, ľudia milí, jedlo výborné. Plánujeme zopakovať.

natalkasimonka
24. nov 2024

@sasa1310 poisťovna nebrala Maroko ako ..afriku..

natalkasimonka
24. nov 2024

@abbey1 v chorvatsku?

sasa1310
24. nov 2024

@natalkasimonka píšeš, že je tam lacno. Čo s tým má poisťovňa?

zafir01
24. nov 2024

Taliansko trip od toskánska cez Neapol na juh a cez marche domov . 14 nocí 2+3 deti 2500€ . Jedli sme väčšinu času vonku v streetfoodoch alebo reštauráciách , ubytovanie zajednane rok dopredu ( s bazénom v cene ) s platbou vopred bez možnosti storna ( najlacnejšia voľba ) . Obdobne sme šli aj do Čiernej hory oblasť svätý Štefan,na 15 noci za rovnakú sumu . Nejako sa neviem stotožniť vyhodiť cca tretinu môjho ročného platu na týždňovu dovolenku cez cestovku . Tak to riešim takto .
Fotky pláži mám v profile .krajšie pláže som v Európe nevidela

natalkasimonka
24. nov 2024

@sasa1310 ze pišeš ze v afrike je lacno......Maroko poisťovňa neberie ako Afriku

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
24. nov 2024

@natalkasimonka nechápem ti, ale nevadí.

natalkasimonka

Dnes o 19:04
Napr.moja najstarsia je teraz v Maroku zo suborom a hpvori že je tam lacno ....

odpovedala som na tvoj komentár. Je úplne logické, že v Maroku je všetko lacnejšie ako v Európe. Čo s tým má poisťovňa? A že neberie Maroko ako africkú krajinu je jedno nie, pri cenách tam

abbey1
24. nov 2024

@natalkasimonka V Maroku.

natalkasimonka
24. nov 2024

@abbey1 kde ste boli...
Zvažujem ďalši rok ....

biibiana
24. nov 2024

@lonely66 Áno do 2000e vrátane cesty autom. Ale autorka sa nevyjadrila v otázke, že to musí byť all inclusive a letecky. Preto som napísala, že urcite sa dá. Ja si veru oddýchnem aj na dovolenke v HR za 2000e. Vy nie, aj to je v poriadku ved každý podla seba a svojich možností. Slovom panička som sa nikoho nechcela dotknúť no chcela som autorke priblížiť, že niektoré osoby sa budú vyjadrovať k tejto otázke tak, že takú dovolenku nenájde. Aby bolo zrejmé, že ak si nepotrpia na all inclusive tak nájde aj lacno.

lavender94
24. nov 2024

Nejaký Egypt mimo hlavnú sezónu by vám za to možno vyšiel. Radia tu Chorvátsko, ale ja mám pocit, že je to tam posledné roky predražené a vôbec to už nevnímam ako lowcostovu dovolenku, práveže naopak.

tiezjedna
24. nov 2024

@lavender94 ja sa pri tom lacnom Chorvátsku tiež trochu škriabem za uchom... Nechápem.

biibiana
24. nov 2024

@lonely66 Nie. Draha dovolenka = rozmaznané decko ste si už domysleli vy. Ja som len písala na margo toho, že neexistuje dovolenka pod 2000e, že decká nepotrebujú drahé dovolenky aby boli šťastné a ani ja aby som si oddýchla. Neviem ozaj nepoznám to, som zo skromnej rodiny, prvu dovolenku som si kupila z vlastnej výplaty keď som mala 20. Teraz mi stačí vypadnúť z bežného stereotypu a nemusí to byť ani žiadna exotika.
Ale ruku na srdce, sú také deti a rodiny, tam je pekne vidieť, že im chýba skromnosť, tým deťom. Osobne poznám, určite sa tu také nájdu a práve tých sa to asi dotklo.