icon

Kde nájsť krásne pláže za rozumnú cenu?

derdia
17. mar 2025

Ahojte prosim chcem si objednať letenky a následne úbytko.
Prosim poradte krasne plaze. Kde je čisto a lacno😁vdaka.

Strana
z2
martinmmartin
17. mar 2025

Alzirsko,zapadna sahara, Eritrea , Senegal , vyber je uzasne velky

melanta
17. mar 2025

@martinmmartin obávam sa, že tieto lokality nebudú lacné z pohľadu leteniek, keďže do takýchto destinácií nelietajú lowcosty a zväčša sú potrebné prestupy s drahšími či priamo drahými aerolinkami. 😉

derdia
autor
17. mar 2025

To chcem ist s rodinou...
Nájsť letenky a úbytko cez bookin.
Vdaka

melanta
17. mar 2025

@derdia napíš v akom období, či aj deti a akt je komplet finančný limit vrátane stravy a výletov. Všeobecne platí, že letné destinácie sú v lete drahšie letenky a čím bližšie je leto, tým bude cena stúpať. A tiež je podstatný fakt, čo je to lacné. Už som videla očakávania, že by sa do takej sumy človek nezmestil ani pred 15 rokmi.

derdia
autor
17. mar 2025

@melanta chcela by som úbytko a letenky do 2000 eur. Ostatne tam zjeme...
Pr3toze cez cestovku ist za 3000 len úbytko a letenky mi príde šialene. 2 dospely a dve deti ale 7 a 17 ročná...

stvura
17. mar 2025

@derdia mne manzel spravil prekvapko k narodeninam a objednal nam vylet do Palmy. Hotel i letenky. Velmi lacna zalezitost. Boli sme v Hotel Balear a lieta tam z Viedne Easy, takze vsetko dostupne. Plaz je cca 150m od hotela, prejdes skutocne peso, hned vedla hotela su dva obchodiky, pod hotelom byva trh, kusok je Burger King a tiez KFC. Ranajky su na hotely, spred hotela ide bus do centra. Hotel hodnotim tak na 3+ ale ja som bola spokojna - boli sme 5ti (dvaja dospelaci a tri deti)

7lenka11
17. mar 2025

Tunisko - Mahdia

tanapeta
17. mar 2025

@7lenka11 no tam je teda určite čisto

mk1111111111
17. mar 2025

za 2 tis traja v podstate dospelí, nehrozí. Len, ak Egypt, plaže krasne, ale faraonova pomsta

simsalabim
17. mar 2025

Tak mne sa velmi pacili plaze v Irsku... ale tam si zaplavaju asi iba tunajsim, nasincom je voda studena 😂

Kamoska bola velmi spokojna s Albanskom, ale osobnu skusenost nemam. No lacno tam asi je... a plaze piesocnate.

7lenka11
17. mar 2025

@tanapeta bola som tam 3x a nikdy sme žiadny problém nemali.. pláže biely piesok, voda je číra modrá.. mali sme rezortnú dovolenku a nemôžem povedať vôbec nič zlé.. keď si predstavím, koľko som zaplatila za špinavý rezort v Bulharsku, koľko nás vyšlo Chorvátsko, tak toto bol luxus..

krasneleto
17. mar 2025

🍹

sonnenshein
17. mar 2025

Hotel Mavridis, lieta to z Bratislavy do Thessaloniki, hotel ma vlastny transfer

christie11
17. mar 2025

Boli sme na korfu- nadherne prazdne pieskove plaze,zavisi od lokality. Letenky a cesta do budapesti 500€, apartman s dvoma spalnami 300m od plaze 100€/noc,500 € sme tam minuli (jedlo,prenajom auta)

derdia
autor
17. mar 2025

@christie11 vieš mi poradiť zohnať takto dovolenku? 🙏🙏🙏

bluka2
17. mar 2025

@melanta Do Senegalu lieta low cost. Transavia

lin_a
17. mar 2025

otvor si stranku ryanairu, zadaj odlety z BA a vyberaj podla ceny a dostupnosti letov. Z ponuky destinacii ryanairu su fajn plazove dovolenky : Alghero (Sardinia), Bari (juh IT), Corfu, Malta, Mallorca, Paphos (Cyprus), Skiathos, Thessaloniki, Trapani, Zadar.
Na bookingu si vyberies ubytko podla svojho budgetu. A neocakavaj, ze ubytko pre 4 v hlavnej sezone najdes v tychto destinaciach pod 100e/noc.
Nezabudni pocitat aj s rozumnym casom priletu/odletu a naslednou dopravou na hotel. Samozrejme, ci viac k vrcholu sezony, tym drahsie ubytko aj letenky. Ja preto preferujem chodit k moru jun/sept/okt + teploty su omnoho znesitelnejsie.
Alebo ak nemas kapacitu si vsetky tieto veci hodiny vyhladavat sama a kombinovat, tak pockat na last minute zajazd,

7miriam77
17. mar 2025

@7lenka11 pridávam sa, Tunisko - Mahdia, krásne, máme v pláne sa tam vrátiť. Veľká spokojnosť. Ľudia to prirovnávajú ku Karibiku

derdia
autor
17. mar 2025

@lin_a dakujeeeem

tanapeta
17. mar 2025

@7lenka11čistá pláž? Aj si sa prešla za plážou mimo rezort? A cestou z letiska si sa nepozerala z okna? Na výletoch ste neboli? Lebo Tunisko je jedno veľké smetisko

tanapeta
17. mar 2025

@derdia so 17-ročnou by som určite dovolenky typu Tunis nešla. Však sa tam zblazni. Ja by som ti navrhovala Mallorcu. Tam sú všetky pláže verejne, a teda stará sa o nich mesto a čistili ich každé ráno. Tam sa ti deti nudiť nebudú. Samotnou MHD sa môžeš popozerať časti ostrova, poprípade auto požičať. Jesť sa tam naješ aj mimo rezort čisto. Ale teda nezmestite sa do 2000€ aj keď sami pôjdete. My keď sme boli tak sme s cestovkou dávali 4000€ pred 3 rokmi, a som si to vtedy rátala letenky a náš hotel a vyšlo to drahšie a to bez transfera. Si sadnite a kukajte letenky. Keď chcete ísť ozaj sami, tak to skôr odporúčať počkať na jeseň a ísť do Ázie.

tomiholjubavi
17. mar 2025

Ja odporúčam Cyprus. Nádherne pláže a lietajú tam aj Wizzair a Ryanair za pár šupov. 😊

bludna
17. mar 2025

@autorka je to uplne realne len v pripade, ze by ti nevadilo na plaz dochadzat z ubytka v meste. Narychlo som pozrela ceny leteniek z BA na Mallorcu a Sardiniu a s odletom posledny junovy vikend sa zmestite do ~200 eur na osobu. Ubytko som pozrela cez airbnb a vies najst apartmany za 1200 eur na tyzden, aj ked nebudu pri mori. Ak ti nevadi letiet z Viedne, tak sa tvoje moznosti letov este rozsiria. Nedaj sa odradit 🙂

7lenka11
17. mar 2025

@tanapeta ja som hovorila o čistote pláže, mora a rezortu. Áno, pláž bola krásna nakoľko sme boli v 4* a 5* hoteli. Čo sa týka čistoty prostredia.. hej, nie je to ideálne. Ale to nebolo napríklad ani v Ríme či Los Angeles.

bludna
17. mar 2025

@mk1111111111 Tak to si hodne mimo.

tanapeta
17. mar 2025

@7lenka11 ale ona nehľadá len čistú pláž, ale kde je čisto

mk1111111111
17. mar 2025

@bludna tak to nebude krasna a cista plaz. 4 ludia letenky a ubytovanie pre 4. Sak ano, ak to vyrovna hnusnym ubytovanim 650m od plaze, tak ok

bludna
17. mar 2025

@mk1111111111 Asi jedine ty poznas vsetky pekne plaze Europy 🤷‍♀️

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
tanapeta
17. mar 2025

@bludna do 2000€ pre 3 dospelých a 1 dieťa, takto na chlp v podstate, už toho moc nezoženie

Strana
z2