icon

Kde ste si najviac užili dovolenku?

jaja23
15. jan 2020

Ahojte, napíšte mi prosim pre inšpiráciu, kde ste si najviac užili dovolenku? Najlepšie len vy a manzel/priateľ. A bolo by fajn all inclusive. Neviem síce ako sa odlepim od toho môjho dieťaťa, aby som na dovolenke nezinfarktovala, ale kým nasetrim, bude mať možno aj 5 rokov 😁 chcela by som Vaše skúsenosti, my sme zatiaľ boli len v Chorvátsku a Bulharsku, chcela by som aj niečo iné vyskúšať a oddýchnuť si... Ďakujem krásne

Strana
z2
sabca99
16. jan 2020

Turecko je super, čo sa týka služieb, napríklad keď si porovnám dovolenku v Turecku a v Grécku, tak Grécko nás vyšlo viacej a tie služby neboli ani zďaleka na takej úrovni jak sme si v Turecku zažili 😉

mila23
16. jan 2020

Ja keby som mala ist bez deti, tak poznavacka. Strasne mi to chyba,ze odkedy mame deti, uz iba all inclusive rezorty. Mojim snom je Mexiko - to ked budu deti dospele, tak by som chcela ist. Nateraz ma laka Portugalsko....ale edti poznavacka nebavi a bez nich nepojdeme..nema nam ich kto na tak dlho postrazit

ikuska187
17. jan 2020

My milujeme Grécko, zatiaľ najkrajšiu spoločnú dovolenku sme mali na Rhodose. My sme bývali v Kolymbii, hotel Kolymbia Sun, pomer cena služby na Last minute v pohode, ale v Grécku nemožno očakávať all inclusive ako v Turecku a kvôli bezpečnostnej situácii sú tam aktuálne ceny aké sú aj pri horších službách. Ale more a cestovanie po ostrove je top, my nie sme rezortovi.

natinka18
17. jan 2020

Za nás Tenerife chodíme tam už 8 rokov 🙂

angi07
17. jan 2020

Cyprus hotel Limak Cyprus Deluxe uuuuuplna topka full servis brutalna dovolenka .more teple ,plaz krasna ,hotel cisty ,strava neskutocna 😊😊😊😊😊👍👍

janfranek
Odpoveď bola odstránená
janfranek
Odpoveď bola odstránená
wiviens
12. máj 2020

Robíte si z nafotených fotiek z dovolenky video? Je to krásny pocit, pri ktorom viete dovolenku prežiť ešte raz... ak ta zaujalo pozri videopreradost.sk

natalala
12. máj 2020

@jaja23 ak si chcete naozaj oddychnut s muzom a o nic sa nestarat tak odporucam oman tu sme boli v Salalah Rotana resorte (to ale v zimnych mesiacoch) alebo kapverdske ostrovy to bol hotej RIU Touareg a bola tam aj cast “adults only” cize ziadne deti a klud (v lete) 🙂 zalezi to ale aj od toho kolko chcete na tu dovolenku minut. Dobry pomer cena/kvalita je potom napriklad Egypt alebo Turecko. Ked idete iba dvaja pockala by som na nejaky ultra last minute, nam sa tak viac krat podarilo ist za super cenu. My s manzelom sme ale viac na poznavacky, napr sme s ruksakmi na chrbte posledne precestovali juznu ameriku a rok nato filipiny. Teraz mame 3 mesacne babatko tak uvidime co vymyslime ked tato korona prehrmi 🙂 chcela by som ist na Azory ale Faerske ostrovy, Novy zeland atd je toho vela :D

ckatka
12. máj 2020

Pre mňa je najlepšia taka dovolenka, kde robím co chcem idem kam chcem a majú tam dobre jedlo. 😂
Boli sme bez malého autom v Chorvátsku, tri ostrovy za 10 dní, to bola Pecka. Osobne rada spoznávam...rozprávam sa s domácimi, chodím do lokálnych podnikov na trhy mimo rezortov...vyvalovat na slnku sa vydržím hodinu potom mi je teplo 😂😂😂
Takže pre mňa v lete je ideálne severne Poľsko, Fínsko a tak....
Malý od roka a pol vydrží týžden u babky (par dni u jednej par dni u druhej). Naučili sme ho tak a vďačná som za to. Aj u brata alebo u svagrinej prespi keď treba.
Nemusíš sa vôbec trápiť ze chceš čas pre seba s manželom. Treba to. My sme tak boli na lyžovačke v Taliansku keď mal malý dva roky. Poviem ti...najlepšie investovaný čas. Nevravím ze nám nechýbal, ale fakt to bolo treba. Jeden/dvakrat do roka týždeň bez vás zvládne, utuzi vzťah s ostatnými príbuznými a vy manželský.

ibrunova
12. máj 2020

@jaja23 nemusíte to zatiaľ hrotiť, že čím ďalej a viac inclusive. Môžte skúsiť zatiaĺ na dve tri noci nejaký welnes na Slovensku, budete poruke, keby bol problém s malým a zároveň si oddýchnete. A potom aj to more 🙂

rybjar
14. apr 2023

@ikuska187 ahoj, prosim ta, v okoli hotela Kolymbia Sun sa na plazi daju najst aj musle?

ikuska187
14. apr 2023

@rybjar malé určite. Veľké si už nepamätám, či boli. My to neobzerame.

aduskalac
11. jún 2023

@ikuska187 prosím vás dcéra ide do tohto hotela Kolymbia Sun aké bolo jedlo a nápoje?dalo sa vyberať?a pitný režim bol ako zabezpečený myslím čistú vodu,dávali vo fľašiach v budove ?vďaka nemali stie žiadne tráviace problémy?

Strana
z2