icon

Kde v Chorvátsku zažiť nádherný západ slnka?

27. feb 2024

Dcéra vždy túžila vidieť more a keď sa dostala do nemocnice tak som jej vravievala, nech poslúcha lekárov a sestričky, nech sa rýchlo uzdraví a potom pôjdeme k moru a spolu si pozrieme západ slnka.
Teraz nastal čas splniť jej toto prianie. Mám v pláne dovolenku v Chorvátsku, ďalej by som sa bála ísť. Miesto skadiaľ by sme v prípade potreby vedeli prísť rýchlo domov.
Kde v Chorvátsku sa vám najviac páčil západ slnka?

paulita
5. mar 2024

My sme boli v Baška vode. Krásna priezračná voda, kedže sú tam malé kamienky a nie piesok. Aj západ slnka bol nádherný. Oproti však vidno ostrovy, nie otvorené more... Ale bolo tam super.

mama55
5. mar 2024

Primošten, chodíme tam už veľmi dlho.

rakahaka
5. mar 2024

Zadar

puertorico
5. mar 2024

Sukošan - Biograd na moru . Tam chodíme . Keď pôjdete do Biogradu , je tam taký rezort s pieskovou plážou a bazénom , je to tam super , malo ľudí , krasne . Platí sa nejaké 3€ na osobu a maly 8r išiel zadarmo . Vola sa to Crvena lúka rezort . Vedľa je taký zábavný park , vodný , aj s kolotočmi . Mesta krasne . Sú neďaleko Zadaru . Aj Zadar v pohode , cesta z Nitry trvala tak 7 hod , pes to tiež prežil v pohode , všade ho ťaháme so sebou , aj na plážach bol . Teda okrem toho rezortu , tam nesmel ísť .

vecicky1805
5. mar 2024

Tak na západ slnka chodievajú do Zadaru, ale je tam dosť ľudi, priamo tam sa ľudia na toto zbiehajú fotia kamerujú keď zapadne tlieskajú, západ je tam naozaj krásny. Len teda tá tlačenica.

danielgal
5. mar 2024

Podgora

michaelakimlickova
5. mar 2024

Vir

miki44216
5. mar 2024

Takto zapadalo v Nine

sunshine_18
5. mar 2024

Tučepi

stella26
5. mar 2024

My sme si uzivali minuly rok nadherne zapady slnka v Privlake - dedinka blizko Ninu a nedaleko Zadaru

jaja20
5. mar 2024

Inak,autorka,hlavne sa nezabudnite dať poistiť,keď má dcéra vážne zdravotné problémy + poriešte aj poistenie auta,aby ste boli po všetkých stránkach dobre krytí.

vanilkovazmrzka
5. mar 2024

Uplne hocikde 🙂

11bodka11
5. mar 2024

@jaja20 ani zdaleka nedame za Chorvatsko to co za letecku dovolenku all inclusive.

jaja20
5. mar 2024

@11bodka11 V tomto by som mohla s tebou dlho polemizovať 😉
Ja som autorke radila ako jednu z možností aj AI v Chorvátsku,aby si to s rodinou užili v pohode,bez roboty,bez obmedzovania, teda samozrejme ak nerátame,že sa tam musia sami dopraviť.

vanilka83
5. mar 2024

E.Hemingvay sa vyjadril,že najkrajši západ na svete je práve v Chorvátskom Zadare...boli sme tam,bolo to rozprávkové aj celé mesto je ako z rozprávky o Tróji.

katka2505
5. mar 2024

Zadar, zapadá za more. Boli sme v ňom už 2x a potom kadekde inde. Milujem Chorvátsko ❤️❤️❤️❤️

katka2505
5. mar 2024

@stella26
My sme boli pred 2 rokmi v Nine❤️

michellemary
5. mar 2024

Autorka, moja sestra bola pred tromi rokmi robiť rozhlasovú reportáž na Brači (žil tam Kukučín), a tvrdila mi, že nikde inde v Chorvátsku sa jej tak nepáčilo. 🙂

11bodka11
5. mar 2024

@jaja20 ubytko nas vyjde 800 eur. Je krasne, prerobene. 20m od plaze. Cesta 200. Hned ked tam aj minieme 1000 eur tak to je 2000. Letecky som pozerala vsetko okolo 4000.

jaja20
5. mar 2024

@11bodka11 Cestovné kancelárie majú akcie pre 2 deti do 14 rokov zadarmo, platia sa len letiskové poplatky do cca 200€.
1000€ rátaš pre koľko osôb? Lebo len večera pre jedného vyjde okolo 20€,plus nápoje,plus raňajky,obedy,plus deti si na pláži rady dajú hot-dog, zmrzlinu, palacinky,ľadovú drť, dospelí nejaké to pivko alebo iný drink atď.,atď., takže sa to dosť nazbiera. Ubytovanie tiež išlo riadne hore,za noc sa platí bežne aj 200€ za 2 izbový apartmán.

matkahelka
5. mar 2024

@11bodka11 a to si kde pozerala letecky AI pre vas troch za 4000€? lebo my sme 2+2, za druhu dceru uz platim ako za dospelu a 4000€ nas stoji 5* hotel. ty mas jedno 3 rocne dieta, do grecka do 3* hotela sa na pohodu do 2200€ na tyzden letecky AI vojdete. s polpenziou aj do 2000€.

dida333
5. mar 2024

Mám tiež bližšie k 50. Dcéra bez lepku a laktózy. Minulý rok sme boli prvý x v Chorvátsku, Brodarica, pri Šibeniku. Sami sme si volili čas, kedy čo budeme robiť. Že je draho ? Ako u nás. Pre dcéru bohatý výber.

11bodka11
5. mar 2024

@matkahelka no len ten 3* hotel v Grecku bude vyzerat hrozne. To by som musela ist do 5* aby to vyzeralo tak pekne ako to kam idemw do HR. A nie sme traja. Ako si nato prisla ze mam jedno 3 rocne dieta?

11bodka11
5. mar 2024

@jaja20 za noc platime v HR 120€ a je to krasne novucicke. Kontaktovali sme priamo majitela. Nie predrazeny booking. A 1000 eur na stravu na 6 dni nam tam bohate vystaci.

matkahelka
5. mar 2024

@11bodka11 ach, pobavila som sa. presne naopak, v grecku ten 3* hotel bude na urovni 4* v HR. zjavne si v grecku nikdy nebola a pleties si ho s africkymi krajinami.

11bodka11
5. mar 2024

@matkahelka ale v HR nejdeme do hotela. Ale do apartmanu.

11bodka11
5. mar 2024

@matkahelka a predstav si ze som uz bola aj v HR, aj v Turecku aj v Grecku. A urcite nas najlacnejsie vyjde Chorvatsko.

jaja20
5. mar 2024

@matkahelka Presne tak 👏 👍

matkahelka
5. mar 2024

@11bodka11 viem, do Tucepi, pisali sme spolu ohladne toho apt v HR skupine. ten apartman ziaden luxus nie je, naozaj, to je 3* standard v grecku ci spanielsku. pises, lebo fakt si zrejme inde ako v HR nebola.

jaja20
5. mar 2024

@11bodka11 Veď jasné, že výjde, keď si beriete potraviny z domu a varíte si sami 😅
@matkahelka sa vyzná, má tiež obehane Chorvátsko,aj zahraničie.