icon

Kedy je ideálny čas na last minute dovolenky?

12. jún 2025

Na dovolenku môžem ísť najskôr 26 júla. Kedy sa mi už oplatí pozerať dovolenky tak, ze aj cena bude zaujímavá? Je mi jedno kam. Ďakujem

vernnik3
12. jún 2025

Kamoška pracuje v CK a hovorila že v dnešnej dobe tie last minute hotely zostávajú už len také penzióny, no a celkovo vraj o ničom ubytko. Ale pozerala by som už aj teraz.

michaela412
12. jún 2025

kukni tiptravel, tam to majú pekne prehľadné

7lenka11
12. jún 2025

Tvoj termín je vrchol letnej sezóny, tam si moc nenavyberáte. Ostane ti väčšinou len slabo hodnotený rezort. Last minute sa najviac oplatí v septembri. Kúpiť v deň odletu a ísť. Kamoska tak bola pred 2 rokmi a vychytali 60% zľavu.

cukroska
12. jún 2025
@vernnik3

Kamoška pracuje v CK a hovorila že v dnešnej dobe tie last minute hotely zostávajú už len také penzióny, no a celkovo vraj o ničom ubytko. Ale pozerala by som už aj teraz.

@vernnik3 Však tam ideš vyslovene prespať nič viac. Teda aspoň my.A keby bola super cena ubytko neriešime skoro vôbec.Len nech nie je wc a kúpeľňa spoločná.

cukroska
12. jún 2025
@vernnik3

@vernnik3 A vlastne predsa len máme nároky nech to nie je pánu bohu za chrbtom. Skôr vyhľadávame kdecyo žije večer a žiadne malé zabudnuté dedinky a okrajové ubytko nechceme.

procrastique
12. jún 2025
@cukroska

@vernnik3 Však tam ideš vyslovene prespať nič viac. Teda aspoň my.A keby bola super cena ubytko neriešime skoro vôbec.Len nech nie je wc a kúpeľňa spoločná.

@cukroska Nemôžeš podĺa seba hodnotiť aké ubytko ľudia chcú a ako ho používajú.
Ja napríklad chodím na také ubytovania, kde sú "súkromné vily" a dávam si tam donášať aj jedlo, prípadne aj masérske služby etc etc využívam priamo vo svojej vile.

sisska96
12. jún 2025

Na jeseň, september

cukroska
12. jún 2025
@procrastique

@cukroska Nemôžeš podĺa seba hodnotiť aké ubytko ľudia chcú a ako ho používajú.
Ja napríklad chodím na také ubytovania, kde sú "súkromné vily" a dávam si tam donášať aj jedlo, prípadne aj masérske služby etc etc využívam priamo vo svojej vile.

@procrastique Samozrejme

mama5202
Autor odpoveď zmazal
sisska96
12. jún 2025
aureliatalia
13. jún 2025

my sme chceli ist na cca zaciatkom augusta, zacala som pozerat asi od 26.7., nakoniec som nasla dobre letenky 28.7. a 30.7. sme uz leteli, na 5 dni, na Skiathos+Skopelos, na osobu to vyslo nejak do 300€ (isli sme 2), ubytko som pozerala cez booking (uz neviem ci som vyuzila zlavu Genius 2 alebo nie)
ale napr. ja som tie letenky objavila nejak 6:30 a po deviatej uz boli dvojnasobne drahsie

aureliatalia
13. jún 2025

akoze v tych 300€ bolo uz aj ubytko 😂

belaanabela
13. jún 2025

Moji rodicia min.rok v septembri v pondelok zaplatili v stredu leteli 🇹🇷 Tip Travel 5☆hotel 2 dosp. 1360€
To ja platím (Hydrotour) za 1 dosp.osobu ~ ale samozrejme aj kvalita hotela a služieb je 5☆

luciq1
16. jún 2025

Záleží aka destinácia..Co to sledujem niektoré destinácie si stále držia tu istú cenu ,záleží co od toho ocakavas ,,,taky Cyprus all inclusive pod 900 som nevidela ale Turecko je už aj od 400€

sisska96
16. jún 2025

Aj Grécko je lacné