icon

Kedy je najlepší čas na návštevu Dubaja?

elenajezova
14. apr 2024

Prosím vás, chcela by som ísť s CK do Dubaja. Len mam k dispozícii termíny od septembra do novembra. Neviem sa rozhodnúť, kedy by to bolo najlepšie. Ide skôr o poznávací zájazd, ale bude aj kúpanie v mori. Bojim sa, či by už neskôr v októbri, novembri nebolo "zima" na kúpanie v mori. Aká je tam potom voda? A ako je to v septembri? Ďakujem za odpovede.

dlucy
14. apr 2024

@elenajezova Tam je dobre od toho septembra do konca decembra. Horsie pocasie tam byva januar-marec nestabilne chladne more. Za mna naj mesiac oktober. September moze byt este horuci.

nikoletta1712
14. apr 2024

@elenajezova Ahoj, ja som bola na konci novembra v Dubaji a počasie bolo úžasné, slnečné, horúce…More bolo na kúpanie skvelé…Pláž bola krásna s bielym pieskom…No druhý raz by som už do Dubaja nešla ani zadarmo…

moonlight1210
14. apr 2024

@elenajezova ber november. Uz nebudu take strasne horucavy, aj ked cez den tam okolo tych 30 v tieni stale bude.

elenajezova
autor
14. apr 2024

Ďakujem za odpovede... ❤️

elenajezova
autor
14. apr 2024

@moonlight1210 aj more bolo ešte v pohode? Teplota mora na kúpanie?

zefyra
14. apr 2024

My ideme v polovici novembra 😊

julia_romeo
14. apr 2024

@nikoletta1712 preco by si nesla?

nikoletta1712
14. apr 2024

@julia_romeo Mne sa Dubaj nepáčil a mala som zlú skúsenosť s jedným hosťom, ktorý bol tiež v hoteli…More, piesok nádherné…Ale raz a stačilo…

moonlight1210
14. apr 2024

@elenajezova ano. Bolo v pohode.

moonlight1210
14. apr 2024

A pouzivaj faktor 50. Urcite na tvar. Slnko ta tam spali ovela rychlejsie ako cakas. A to aj keby bolo pod mrakom. Predides skvrnam.

mamina7070
14. apr 2024

september je este priteply ja by som brala zaciatok novembra

colsami
14. apr 2024

Boli sme na konci novembra a bol to uplny ideal aj teplota aj more. Ine ako plavky a saty som nemala cez den na sebe a more bolo stale teple, dobre zohriate na kupanie (som citliva na chlad).

Sesternica bola v septembri, ze to boli este stale vysoke horucavy + voda tepla ako polievka, ani sa clovek neschladi.

A tiez sa pridavam do klubu ze raz a na par dni stacilo, druhy raz by som nesla 😁 a ani to rodine a priatelom neodporucam ako miesto kde by som sa vratila a kde urcite treba ist 🙂

drobcek8
Autor odpoveď zmazal
drobcek8
16. apr 2024

@colsami Prečo? 🙂