Kedy sa vyhnúť dopravným zápcham pri návrate zo severu Talianska?
Ti, co chodite k moru na sever talianska autom, kedy je dobre sa vracat naspat, aby sme neskysli na mytnej brane medzi talianskom a rakuskom? Ubytko mame do soboty rana, len v sobotu naobed to na myte bude urcite katastrofa.
@anonym_autor my chodievame vzdy cez tyzden tam aj spat, snazim sa vyberat utorky a štvrtky. Teraz sme isli v stredu a vracali sme sa dalsi tyzden v piatok. Nejako som sa pozabudla, ze v piatok, ked som dohadovala termin s hotelom. Ale aj piatok bol uplne v pohode. Bolo urcite trosku viac aut ale na brane sme stali 5 min. Tam to ide ako raketa + akonahle vidia viac aut, otvárajú dalsie brany. V sobotu a v nedelu sme este nikdy nesli.
@betulinka1 ked sme prichadzali v sobotu, tak v protismere na dialnici bola niekolko km kolona. To bolo cakanie aj na dve hodiny. Nerozumiem aky zmysel ma v tomto pripade schengen, ked clovek caka hodiny na hranici.
isli sme teraz v sobotu okolo 18:00 a uz bolo prazdno, ale my sme isli od Ancony tak sme si vedeli po ceste este spravit program. Ked sme isli minulu sobotu tam, okolo 13:00 niekolkokilometrove kolony na vystupe.
@betulinka1 ked sme prichadzali v sobotu, tak v protismere na dialnici bola niekolko km kolona. To bolo cakanie aj na dve hodiny. Nerozumiem aky zmysel ma v tomto pripade schengen, ked clovek caka hodiny na hranici.
@anonym_autor ale to necakas na hranici ale na mýtnych bránach. Na hranici som este živú osobu ani nevidela medzi Rakúskom a IT.
@anonym_autor ale to necakas na hranici ale na mýtnych bránach. Na hranici som este živú osobu ani nevidela medzi Rakúskom a IT.
@betulinka1 samozrejme, ale ked idem do/z talianska, tak je takmer iste, ze pojdem po dialnici a tym padom skoncim na mytnej brane
@anonym_autor nečakáš predsa na hranici, čakáš na mýtnej bráne, my sme išli raz v piatok večer a nebolo to bohviečo. Išla by som v piatok a nie tak, aby som bola na mýtnej až večer, ale skôr
@anonym_autor My sme sa vrátili pred týždňom, ale vracali sne sa cez týždeň a v pohode. Aj sme išli cez týždeň. Ak sa dá vyberáme okrem víkendu .Ale boli sme sj tak, že od soboty do soboty a taliansko nebol nikdy problém. Jedine hranice Horgoš,Grécko skôr.
@anonym_autor A nechodíme nikdy ráno ani doobedu. Vždy posledný deň si dáme ,ešte niečo cestou .Myslím nejaké mesto.
Tiež, keď sme okolo 11tej v nedeľu prichádzali k nášmu kempu, videla som niekoľko kilometrové kolóny opačným smerom ( pri mýtnej bráne k výjazdu na diaľnicu, nie na hraniciach). Nazad sme šli až na obed - odubytovali sme sa o desiatej a šli sme ešte na 2 hodiny k moru. okolo 13tej sme na mýtnej bráne nečakali ani minútu. Známi zasa zvyknú odchádzať ešte pred ôsmou, aby sa tým zápcham vyhli.
Cestu nazad,mozes odbocit na poslednom.zjazde s dialnice,a ist starou cestou, ja som tak isla min.rok,a bola to krasa....potom v AT som sa napojila opat na dialnicu
Cestu nazad,mozes odbocit na poslednom.zjazde s dialnice,a ist starou cestou, ja som tak isla min.rok,a bola to krasa....potom v AT som sa napojila opat na dialnicu
@janka2501 isla si tak v sobotu?
Tiež, keď sme okolo 11tej v nedeľu prichádzali k nášmu kempu, videla som niekoľko kilometrové kolóny opačným smerom ( pri mýtnej bráne k výjazdu na diaľnicu, nie na hraniciach). Nazad sme šli až na obed - odubytovali sme sa o desiatej a šli sme ešte na 2 hodiny k moru. okolo 13tej sme na mýtnej bráne nečakali ani minútu. Známi zasa zvyknú odchádzať ešte pred ôsmou, aby sa tým zápcham vyhli.
@mirka0677 pred osmou v sobotu? Nad tymto uvazujem, odist najpozdejsie o 7mej ranom
@janka2501 pamatas si, kde bol ten zjazd? Pozeram na mapu, ale nejak neviem ako by sme mali ist v tomto pripade.
My chodíme vždy tak, že sa odubytujeme ideme ešte na pláž však nestratim celý deň treba si ešte užiť dovolenku, a ideme preč okolo 14 tej nikdy neboli žiadne kolóny, možno 10 minút a ide sa, boli sme týžden dozadu a chodíme tak roky 😃
Chodte v noci. Minuly tyzden sme sa vracali, tiez sme mali ubytko do rana, ale som si povedala ze naco soat v cudzej posteli a rano zhon. Tak sme si dali cely den kupacku, pocas detskeho spanku sme nahadzali veci do auta, vecera v restike, a o deviatej sme vyrazili. Cesty prazdne

@anonym_autor my chodievame vzdy cez tyzden tam aj spat, snazim sa vyberat utorky a štvrtky. Teraz sme isli v stredu a vracali sme sa dalsi tyzden v piatok. Nejako som sa pozabudla, ze v piatok, ked som dohadovala termin s hotelom. Ale aj piatok bol uplne v pohode. Bolo urcite trosku viac aut ale na brane sme stali 5 min. Tam to ide ako raketa + akonahle vidia viac aut, otvárajú dalsie brany. V sobotu a v nedelu sme este nikdy nesli.