Koľko príručnej batožiny môžeme zobrať do lietadla?

mimimiruska
2. jún 2023

Baby súrne ako to je s batozinou prirucnou do lietadla spoločnosti rainair .. trosku v tom tapem... musí byt na každú osobu 5kg ci 10kg nebo dohromady 10 kg ideme 4 ľudia... ? Ďakujem

sissy27
2. jún 2023

@mimimiruska podla toho co si si zaplatila. V uplne zakladnej cene letenky mas len ruksak (mala osobna taska 40x20x25cm, vazit to nikto nebude), ak si si priplatila priority, tak k tento taske mas este maly kufrik 55x40x20cm do 10kg. A potom si vies este priplatit podanu batozinu 10 alebo 20kg.
Vsetko maju jasne vysvetlene na stranke / v appke, takisto v procese kupovania letenky hadam neklikas len tak bezhlavo kade-tade ale citas ponukane moznosti…

tulik123
2. jún 2023

Presne ako pise odpoved vyssie ak nemas priority tak si nemozes zobrat taky ten kufor ako kedysi ktory si mozes dat hore do toho priestoru nad hlavami. Teraz uz musis mat k tomu extra priority zaplatene. V cene letenky je len mala batozina ktora sa zmesti pod sedadlo. Ja som mala velmi velky ruksak cacsi ako tie rozmery ale zmestil sa pod sedadlo. Este sa mi nestalo ze by to riesili ze je ruksak vacsi. Takze bez priority kazdy len ruksak co sa zmesti pod sedadlo.

abbey1
2. jún 2023

@mimimiruska Snad vies citat s porozumenim. Teda pokial naklikas spravny nazov spolocnosti. Zakladna batozina je jedna taska s rozmermi uvedenymi na stranke. Hmotnost sa neriesi. Ak si zaplatis priority mozes mat dalsiu tasku alebo kufor. Oficialne do 10kg, ale zasa sa riesia len rozmery.