Koľko stojí letná dovolenka pre rodinu?
My sme 4, boli sme v Chorvátsku na týždeň, komplet cena 1400 E. Muž vraví ze to bolo veľa.
Môžete napísať miesto, aj počet osôb.
Ďakujem.
@jesenzima pekne ste sa zmestili, skoro ako my.
Salzburg, 5 dni, 2+2 (7 a 1 rok) 1800€. Nevarila som vôbec.
Chorvatsko zdrazelo. Pred 2 rokmi sme dali za tyzden v rodinnej izbe s AI 1500 eur, tento rok dvojnasobok. Ale aj ostatne destinacie podrazeli, najmaTurecko. 1400 eur je podla mna najnizsia mozna cena, ktoru ste mohli zaplatit za dovolenku pri mori, manzel moze kludne spavat.
4 dní fr. Riviéra 1500, Turecko 12 dní 2500, 2+1
Boli sme toho roku v Dubaji na 7 nocí, komplet všetko s cestou, jedlom, poistením vyšlo do 2000€. Samotný pobyt s polpenziou a letenkami stal 1270€. Dvaja dospelí.
Áno, Slovensko by vedeli vyjsť viac, ale veľmi záleží, aké ubytovanie hľadáte atď. Napríklad 3 noci v Demänová rezort je okolo 1200€ (možno už aj viac) s polpenziou. Ale nájdeš ubytko na 3 noci aj za 200-300 a budeš si variť.
Na letnú “dovolenku” ideme na SVK. Obe ubytovania sme našli cez zlavomat – jedno s polpenziou a neobmedzeným wellness vo Vysokých Tatrách nás vyjde 680€ + cesta, nejaké atrakcie, jedne alebo dva obedy v reštike, hneď to bude 1000€ (ale na ubytovanie využijeme rekreačný poukaz). Druhé ubytovanie sme našli na Zemplíne 350€ čisto len ubytko. Rátam, že letná dovolenka teda vyjde okolo 2000€ aj s výletmi, čo chceme v rámci dovolenky podniknúť.
K moru pôjdeme až na jeseň – Omán na týždeň 2dosp a jedno dieťa 4300€, je to v termíne jesenných prázdnin, ak by sme šli o týždeň neskôr, bolo by to o viac ako 1000€ menej, žiaľ, v škole ma neuvoľnia.
Minulé roky nás vyšla letná týždenná dovolenka v Turecku (2022) na 1900€ a Egypt (2023) 2800€ a to sme vyberali z tých lacnejších ubytovaní. Chodíme na dovolenku len cez júl alebo august, počas školského roka nemôžem ísť – ale kamoška bola v rovnakom hoteli cez rovnakú cestovku, ako pôjdeme my na jeseň, už v máji a vyšlo ich to na 4500€ pre 2 dosp a 3 deti.
Takže ak si chceš porovnať ceny, veľmi záleží aj v akom období bol ten či onen na letnej dovolenke. Iné to je prelom jún/júl, iné prelom júl/august a iné september
2+1(6r.) Maldivy na 11 noci, komplet 3200€ aj so suvenirmi
Každý deň sa tu objavia takéto perly a ja vždy len zopnem ruky a ďakujem Bohu za dobrého a normálneho muža...
Wau ved to je paradna cena. My sme po minule roky dvaja nechali len za palivo, stravu a dialnice cez 800€, a to sme boli len 7dni a len na 2 miestach v ramci HR.
@sarandon to si zle pochopila, muž mi nič nevykrikuje, to bolo len jeho zhodnotenie, že sa mu to zdá za týžden dosť. Boli aj reštiky aj kaviarne aj bar, ale je pravda, že sme pozerali na ceny a hned ako sme došli sme si všimli, že síce boli pláže natrieskané, tak v reštikách a baroch to zívalo prázdnotou oproti minulým rokom.
Týždeň v Chorvátsku 1900 2+2skoro dospelé deti, dalo by sa aj za menej ale chodili sme po výletoch loďou, autom + vstupenky
2+2, 8 nocí Tučepi 20m od pláže 1200€ len ubytovanie, 2 noci Drmajl 250€ ...+ cesta + poplatky asi 300€ a strava + ostatne asi 400€. O týžden tyzden mozno pojdeme este raz, ale to uz chcem mensiu sumu oplieskat 😂
Nemyslím že som to zle pochopila. To jeho konštatovanie je surrealistické.
Nemusí každému prekážať varenie na dovolenke. Chodíme takto už celé roky a nikdy mi to nerobilo problém. Nedokážem týždeň len ležať na pláži....celé roky počúvam okolo seba názory, že radšej žiadnu dovolenku, ako tam variť- mne to tak vyhovuje a nikomu nezazlievam, že robí inak. Môj manžel sa ma tiež po každej dovolenke pýta, koľko sme minuli a to, že mu to príde viac ako predpokladal neznamená, že je žgrloš.
Ja a 2deti 10 a 7dem prva 1680 hotel all inclusive bulharsko plus cca 150 eura po obchodoch sutobusoch..druha cyprus to oste zlozenie 2600 plus znova 150 eura lunapark autobusy ..obe ma 7noci
@tinkatomas aj mne to tak vyhovuje a fakt nechápem prečo ľudí tak irituje ak to niekomu takto nevadí.. mám rada proste tu slobodu robiť si všetko kedy chcem a ako chcem..
@marsmykkok dobra cena.
My sa este len chystame v septembri. Mozes dat naxov hotela? Diky
@abbey1 mimo tému, ako sa vám páčilo v Agadire?
@sima2111 to ke super cena..
@tinkatomas A to mas odkial, ze ludia, ktori na dovelenke nevaria, lezia cele dni na plazi? No mne sa toto este nestalo. A na dovolenke nevarim. Dost sa navarim takmer kazdy den mimo dovolenky.
Aj podla mna super cena.
@sorciera24 isli ste navlastnu past? Alebo cez cestovku?
@oli18 yalihan aspendos

Cyprus 4 dospelý týždeň premium ultra all inclusive s výhľadom na more 2 izby + poistenie 5340€ ( týždeň)