icon

Ktorá je lepšia: Prima Travel alebo Daka?

9. feb 2025

Poraďte prosím ktorá z nich je lepšia ?

stefi_k
9. feb 2025

Necesrovala som ani s jednou, ale o ck daka tu je jedna dlha diskusia, davala by som pozor na co u nich na stranke klikas. https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/ake-mate-skusenosti-s-ck-daka/

elenajezova
9. feb 2025

Chodí m s obidvomi CK, ale viac s Dakou...

elenajezova
9. feb 2025

A zájazdy boli vždy super. Bola som aj na vikendovkách, ale aj letecky na Santorini, aj v Dubaji a veľká spokojnosť...

marcellka32
9. feb 2025

@elenajezova napíš mi viac ako bolo v Dubaji s nimi dik, aj vikendovky ak chces ..boli sme párkrát a myš me boli spokojní, teraz sme namotani na ten Dubaj

mimirka32
9. feb 2025

Ja som bola s prima travel na jednodnovych vyletoch a raz na viacdnovy poznavaci zajazd. Bola som spokojna. Clovek s nimi vela uvidi, nemusi riesit dopravu z miesta na miesto a aj sa dozvie vela vdaka sprievodcom. Nie je to ale pre cloveka, ktory hlada 5* luxus.

jaska25
9. feb 2025

Ja cestujem s prima travel. Bola som uz na viacerych vyletoch a bolo super. Maju vybornych sprievodcov. Aj tento rok sa chystam.

stankadu
9. feb 2025

Prima travel, s nimi sme boli už viac-krát, aj 1 dňové, viacdňové vylety, či vianočné. Spokojnosť. Aj s Daka sme boli asi len raz, všetko bolo v pohode. Za mňa určite CK Prima travel.

anouschka5
14. feb 2025

Ck Prima Travel je super veľmi spoľahlivá a všetko riešia k najvyššej spokojnosti klienta CK Daka tak na 3

petrusa87
14. feb 2025

Inac aj freibus robieva nejake zajazdy, a berie ludi z inych miest ked idu tou trasou a maju dobrych sprievodcov a za dobre ceny

elenajezova
14. feb 2025

@marcellka32 ahoj, až teraz som si všimla...tak v Dubaji bolo SUPER!!! Videli sme všetko podstatné z Dubaja. Ide sa podľa programu , ktorý je v ponuke. Tam si vyberieš jednotlivé atrakcie, ktoré chcete vidieť. Celý Dubaj bol super. Ale asi najväčší zážitok bola púšť a plávanie s delfínmi. Ale teraz som zachytila v mediách, že tuším od mája asi do októbra bude v rekonštrukcii Dubai fountain. Čo je celkom škoda to nevidieť. Hotel Atana bol perfektný. A tiež bola výhoda, že sme boli len malá skupina. Teda 5 ľudí plus sprievodkyňa...to bolo fajn. A tiež sme boli s Dakou v lete na Santorini. A to bolo tiež veľmi super. Za štyri dni sme tiež videli všetko dôležité zo Santorini. Veľmi dobre zložený program aj v Dubaji, aj na Santorini.

marcellka32
14. feb 2025

@elenajezova santorini ponuku nevidím na daka

elenajezova
14. feb 2025

Našla som , posielam...😉

elenajezova
14. feb 2025

Len teraz by som sa bála tam zanedbávať zájazd kvôli tým zemetraseniam. Kto vie, čo bude v lete.

elenajezova
14. feb 2025

Zajednávať.😅